anılbaran
Üye
Android de zararlı aynı yani ama elden bişi gelmez bu böyle yaratılmış yapacak bişi yoksigara zevklide zararlıandroidte bağımlı yapıyor cigara gibi ama zararı yok
![]()

Android de zararlı aynı yani ama elden bişi gelmez bu böyle yaratılmış yapacak bişi yoksigara zevklide zararlıandroidte bağımlı yapıyor cigara gibi ama zararı yok
![]()

Android de zararlı aynı yani ama elden bişi gelmez bu böyle yaratılmış yapacak bişi yok![]()

Sanırım telefonun belle refresh...nokia c6-01 her şeyi yaptım olmadı.
abi x ploreden yanlışlıkla private ve resource klasörlerini sildim hack iptal oldu ve rom patcher dan girince open4all ve installserver in oldugu yerde no data diyo ne yapmam lazımRica Ederim .
abi x ploreden yanlışlıkla private ve resource klasörlerini sildim hack iptal oldu ve rom patcher dan girince open4all ve installserver in oldugu yerde no data diyo ne yapmam lazım telefon hafızasının ve hafıza kartının private ve resource sini sildimRica Ederim .
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
abi x ploreden yanlışlıkla private ve resource klasörlerini sildim hack iptal oldu ve rom patcher dan girince open4all ve installserver in oldugu yerde no data diyo ne yapmam lazım
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
saçmalığa gel 5800 indirirken telefonla uyumlu değil diyo sonra programı bulamıyorum