[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Round-Saturn

TURKUAZ/volkank

Üye
eline emeğine sağlık kardeşim :) senin 3 dakikada yaptığını yarım saatte yaptım ama olsun :) henüz becerebildim mi onu da bilmiyorum :D neyse teşekkürler çok :)

mehmetkalay61

Üye
nokia c6-01 her şeyi yaptım olmadı.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
nokia c6-01 her şeyi yaptım olmadı.
Sanırım telefonun belle refresh...

Senin ayrıca C:/sys/bin ve C:/patches klasörlerine gerekli dosyaları atman gerekiyor.

Link'e tıkla ve zip dosyasını indir ve x-plore ile aç, içinden iki adet zip dosyası daha çıkacak..

installserverS^3.zip dosyasının içindeki dosyayı C:/sys/bin konumuna at,installserverRP+v1.7.zip dosyasının içindeki rmp uzantılı dosyayı C:/patchesklasörüne at ve telefonu yeniden başlat..

Rompatcher ı çalıştır, artık içinde üç adet yama göreceksin, üçünüde aktif et...

Artık hack işlemin tamamdır...

mehmetkalay61

Üye
deneyeceğim teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

çok teşekküreler sonunda bu da halloldu. Çok teşekkürler.

crazyumut95

crazyumut95

Üye
abi x ploreden yanlışlıkla private ve resource klasörlerini sildim hack iptal oldu ve rom patcher dan girince open4all ve installserver  in oldugu yerde no data diyo ne yapmam lazım

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Emrgncy

Emrgncy

Üye
abi x ploreden yanlışlıkla private ve resource klasörlerini sildim hack iptal oldu ve rom patcher dan girince open4all ve installserver in oldugu yerde no data diyo ne yapmam lazım

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Linki tıkla ve içindeki iki dosyayı C:/patches klasörüne at, eğer C:/ sürücüsünde patches klasörü yoksa kendin oluştur,

Artık rompatcherı çalıştırınca yamaları görebilirsin...

MaxipmaN

Üye
başlık değişmeli belle refresh kullanan bunu denerse iş fesat

szakn

Üye
saçmalığa gel 5800 indirirken telefonla uyumlu değil diyo sonra programı bulamıyorum

sertacusta

sertacusta

Üye
Allah razı olsun kardeşim daha kolay olamazdı

arree

Üye
sağolun ise yaradı elinize sağlık.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

sahin_811

sahin_811

Üye
Bütün bunları uygluayıp yapamayanlar için;

tıkla içinde 1.7.zip dosyası var o dosyanın içindeki yamayı C/patches klasörüne at,
Eğer C/sys/bin klasörüne install dosyası atmadıysan diğer klasördeki install server.exe dosyasınıda c/sys/bin klasörüne atıp telefonu restart yap ve rompatcherı çalıştır. içindeki tüm yamaları aktif hale getirip unsigned olan bir uygulama yükle...

ek043413

Üye
telefon garanti dışı kalmazmı hacklemek

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Merak etme garanti dışı kalmaz bizzat denedim

lider63

lider63

Üye
zor olum ya bi program verin evet evet diim hacklensin pc formatı gibi :nargile:

szakn

Üye
install serverı indiryorum açtığımda google harita uygulaması açılıyo

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar installservers_pack.zip dosyasını ilk indirip açtığımda telefonumda yüklü olan google harita açıldı google haritayi silip tekrar installservers_pack.zip dosyasını indirip açtığımda dosya türü desteklenmiyo diyo bi çare

Üst Alt