[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

crazyumut95

crazyumut95

Üye
Nokia c5 03

Emrgncy

Emrgncy

Üye

zip dosyasını x-plore ile aç ve içindeki install dosyasını C:/sys/bin konumuna at.
telefonu tekrar başlatıp rompatcherdan yamaları aktif et ve unsigned bir uygulama yüklemeyi dene...

crazyumut95

crazyumut95

Üye
onu konunun başında zaten bulabiliyorum ve c sys yi görüyorum ama bin klasöru yok ve oraya bişey atamıyorum hata veriyor c patches klasöru boş ve bence bu yüzden bu yüzden göremiyorum rompatcher da

alemko06

alemko06

Üye
kardeş x plore kurarken süresi geçmiş sertifika diyor ya herşeyi yaptım onu kurucaktım acil yardım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
onu konunun başında zaten bulabiliyorum ve c sys yi görüyorum ama bin klasöru yok ve oraya bişey atamıyorum hata veriyor c patches klasöru boş ve bence bu yüzden bu yüzden göremiyorum rompatcher da

Bu link'e tıkla ve içindeki patches klasörünü C:/ kök dizinine at, artık rompatcher uygulamasını çalıştırınca yamaları göreceksin, şimdi içindeki iki yamayıda aktif edip unsigned bir uygulama yüklemeye çalış, yüklenirse C:/sys/bin konumuna install dosyası atmana gerek yok.
Eğer yine hata verirse, rompatcher dan open4all yamasını aktif bırak, x-plore ayarlarına gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, artık x-plore ile C:/sys klasörünün içindeki bin klasörünü görebilirsin... ilk linkte verdiğim install dosyasını bin klasörüne atıp telefonu restart yap ve rompatcher dan yamaları aktif et, artık hack işleminin olması gerekir...

- - - Eklendi - - -

kardeş x plore kurarken süresi geçmiş sertifika diyor ya herşeyi yaptım onu kurucaktım acil yardım
telefonun tarihini bir yıl geri alıp yüklemeye çalış yine olmazsa link'e tıkla , signed olan x-plore lardan herhangi birini yüklemeye çalış...

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-dosya-yoneticiler-file-manager/

• Beğen
Tepkiler: alemko06

racagood

Üye
anıl kardeş şu an yanımda olsaydı yeminle ellerini öperdim 3 haftadır Ugrasiyorum bir türlü adam gibi bişey bulamadım çok teşekkürler

nakzö

nakzö

Üye
Merhaba
NortonSymbianHackLDD.sis ten başlıyorum ama ''yüklenemedi bu yerleşik bir bileşen'' diyor ve kapanıyor, yardım lütfen Nokia 603

crazyumut95

crazyumut95

Üye
eyvallah emergency allah senden razı olsun oldu ..çok teşekkürler

furkan24x

furkan24x

Üye
dostum şu en sondaki sistem klasörlerini nasıl koruyacağız tarif ettiğin yeri açıyorum disable diye bi seçenek yok.. Ayrıca çok teşekkür ederim harika bir paylaşım

crazyumut95

crazyumut95

Üye
rom patcher de patch lerin üzerinde yesil yuvarlağa tıkla mavi olunca disable olur

fişekci

Üye
teşekkürler güzel paylaşım

jhondalton

Üye
Xplore programının sertifika süresi dolmuş diyor ne yapabilirim?

EDİT: Hallettim hersey için tesekkurler. Bunu format atınca eski haline donuyor mu?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
teşekkürler :)

omr bşr

Üye
format atınca eski haline dönmesini engelliyebilirmiyiz

okiler

Üye
Dostum ellerine saglik, ilk defa hack isiyle ugrasmama ragmen fazla zorlanmadim, sirf sana tesekkur etmek icin giris yaptim.

Yalniz soylemeden edemeyecegim; sertifika sorunu oldugu icin hack yapmak isterken ekte bulunan xplore.sis uygulamasinin sertifika hatasi vermesi cok ironik olmus :)

Gene de cok sagol dostum

bayramsedef

Üye
ben anlamadm hack ne dmk

Üst Alt