[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
install serverı indiryorum açtığımda google harita uygulaması açılıyo

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar installservers_pack.zip dosyasını ilk indirip açtığımda telefonumda yüklü olan google harita açıldı google haritayi silip tekrar installservers_pack.zip dosyasını indirip açtığımda dosya türü desteklenmiyo diyo bi çare
Zip dosyasını x-plore ile aç ve içindeki install dosyasını yüklemeye çalışma, yine x-plore yardımıyla C:/sys/bin konumuna at....

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Tesekkurler

sheriff9584

Üye
birader kötülemek gibi olmasın ama ben denedim olmadı yazdığın şeyleri yaptım ama olmadı telefonum C6-00 yardımcı olursan sevinirim...

Emrgncy

Emrgncy

Üye
birader kötülemek gibi olmasın ama ben denedim olmadı yazdığın şeyleri yaptım ama olmadı telefonum C6-00 yardımcı olursan sevinirim...
C:/sys/bin konumuna gerekli install dosyasını attın mı?

sheriff9584

Üye
Attım birader rompatcher danda aktif ettim ama gene olmadı maalesef :( nasıl yapıcaz bi yardım etsen :) verdiği hata da şu "uygulama yüklenemiyor yetkilendirme başarısız."

Silinen üye 1064013

Kapalı Hesap
teşekkürler gerçekten uğraştırmayan basit bi çözüm olmuş. yalnız işlemleri yaptıktan sonra x-plore ve rompatcher uygulamalarını saklamak zorunda mıyız yoksa silebiliyor muyuz?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Attım birader rompatcher danda aktif ettim ama gene olmadı maalesef :( nasıl yapıcaz bi yardım etsen :) verdiği hata da şu "uygulama yüklenemiyor yetkilendirme başarısız."

Yükleme ayarlarını kontrol et...

- - - Eklendi - - -

teşekkürler gerçekten uğraştırmayan basit bi çözüm olmuş. yalnız işlemleri yaptıktan sonra x-plore ve rompatcher uygulamalarını saklamak zorunda mıyız yoksa silebiliyor muyuz?

Rompatcher'ı kaldırırsan hack iptal olur, x-plore u kaldırabilirsin ama kaldırmanı tavsiye etmem, çünkü x-plore çok kullanışlı bir uygulamadır, zip dosyası açma, paketleme, dosya taşıma veya kopyalama, her türlü dosya gönderimi ve daha bir çok işlemi x-plore ile rahatlıkla yapabilirsin...

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
x plore de süresi geçmiş sertifika diyor ne yapmamız gerekir
Tel 5800

- - - Eklendi - - -

tmm saolun gerek kalmadı:) sorunu çözdüm

sheriff9584

Üye
tmm kontrol ettim yazılım yükleme seçeneğlnde "tümü", çevrimiçi sertifika kontrolü de "kapalı" yani doğru ayarlar...

- - - Eklendi - - -

tmm kontrol ettim yazılım yükleme seçeneğlnde "tümü", çevrimiçi sertifika kontrolü de "kapalı" yani doğru ayarlar... hatanın ayrıntılarına tıkladığımdada "uygulama bu telefon tarafından desteklenmeyen bir sertifika ile imzalandı" yazıyor zaten bizim amacımızda böyle uygulamaları yüklemek değil mi hack in amacı da bu değil mi?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
tmm kontrol ettim yazılım yükleme seçeneğlnde "tümü", çevrimiçi sertifika kontrolü de "kapalı" yani doğru ayarlar...

- - - Eklendi - - -

tmm kontrol ettim yazılım yükleme seçeneğlnde "tümü", çevrimiçi sertifika kontrolü de "kapalı" yani doğru ayarlar... hatanın ayrıntılarına tıkladığımdada "uygulama bu telefon tarafından desteklenmeyen bir sertifika ile imzalandı" yazıyor zaten bizim amacımızda böyle uygulamaları yüklemek değil mi hack in amacı da bu değil mi?

Link'e tıkla ve zip dosyasını download et..

x-plore yardımıyla klasörün içindeki install dosyasını C:/sys/bin konumuna atıp telefonu tekrar başlat... (C:/sys/bin konumuna dosya atarken 'Üzerine yazılsın mı? diye sorarsa evet de )

Rompatcher uygulamasını çalıştır, içindeki yamaları aktif et, artık unsigned uygulamarı sorunsuzca yükleyebilmen lazım...

Dahada olmuyorsa kurtul o telefondan :D

sheriff9584

Üye
Tmmdır Birader Sonunda İsyan Ettim Telefona Hard format attım düzeldi ne alakaysa :D Yinede Yardımların İçin Çok sağol...

crazyumut95

crazyumut95

Üye
Abi link çalışmıyo :(

warmth

Üye
teşekkürler

crazyumut95

crazyumut95

Üye

Link'e tıkla, link ölmemişse direk indir butonu çıkar zaten..

- - - Eklendi - - -

Üst mesajdaki linkten bahsediyorsan kontrol ettim çalışıyor...
abi baktım ama dosya yükle 5 dosya falan diyo

ahmetx1903

ahmetx1903

Üye
NortonSymbianHackLDD.sis uygulamayı kurmaya izin vermiyor telefon ne yapmam lazım kardeşler

Üst Alt