[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

jack_shephard

Üye
installserver.exe yi atınca bitiyo mu direk ya? :/

Emrgncy

Emrgncy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: jack_shephard

SaVrUlAnGaZeL

Üye
hallettim

jack_shephard

Üye
sağolasın kardeşim,telefonun usb kablosu ile atıyorum çalışmayabilir uyarısı veriyo bunun bir etkisi olur mu?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: jack_shephard

jack_shephard

Üye
çok teşekkürler kardeşim,işe yaradı sağ olasın.

Adem olcay1

Üye
nokia 701 denedm yüklenmedi yerleşik bileşen diye sorn aldmm

uraslar48

Üye
sertifikayi nerden alacaz?

nestive

Üye
Kardeşim,ilk programı yani Nortonu yüklemeye çalışırken Online sertifika kontrolü başarısız diyor. Telefon C5-03. Yardımcı olabilir misin acaba?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kardeşim,ilk programı yani Nortonu yüklemeye çalışırken Online sertifika kontrolü başarısız diyor. Telefon C5-03. Yardımcı olabilir misin acaba?

Yükleme ayarlarını kontrol et,

Yazılım yüklemeyi 'Tümü', Çevrim içi sert. kont. 'Kapalı' olarak seçeceksin...

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
kardeşim x-plore deki dosyayı c sys bin dosyasının içine atamadım. Nasıl atıcağız . Bi yardımcı olursanız sevinirim
Telefonum 5800

a-b-i

Üye
hack için çok teşekkürler gayet güzel herşey yükleniyor ama sizlere bir sorum olacak foursquare uygulamasını yükledim ancak log in dediğim de 'ssl handshake' hatası alıyorum. çözümünü bilen var mı? daha önce yapmıştım ancak artık olmuyor

ultraslan589

Üye
bu işlemi telefondan gerçekleştirebilirmiyiz?

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
bi yardım eden yokmu?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardeşim x-plore deki dosyayı c sys bin dosyasının içine atamadım. Nasıl atıcağız . Bi yardımcı olursanız sevinirim
Telefonum 5800

Öncelikle x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucuğu işaretle sonra Rompatcher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et.
Bu işlem C:/sys/bin konumunu görmeni sağlayacak...

sonra taşıyacağın dosya zip içerisindeyse dosyayı seç ve seçeneklerden çıkar ı tıkla, daha sonra hedef olarak C:/sys/bin konumunu seç,

Eğer daha C:/ sürücüsünü açar açmaz, dosyayı C:/ kök dizinine atıyorsa, C:/ kök dizinine attığı dosyayı seç ve yine seçeneklerden kes de ve sys klasörüne yapıştır, sonra yine aynı yöntemle sys klasöründen bin klasörüne taşı...

- - - Eklendi - - -

bu işlemi telefondan gerçekleştirebilirmiyiz?

Bütün işlemler telefondan...

kadikoy

kadikoy

Üye
ÇOK ÇOK YARARLI ,TEŞEKKÜRLER.:tşk:

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
teşekküler:) çok yardımcı oldunuz:)

karakartal2828

Üye
Kardeş yaptım hepsini ama telefonun hacklenip hacklenmediğini nasıl anlayacağım yardım edersen sevinirim olup olmadığını bilelimde?

Üst Alt