[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kardeş yaptım hepsini ama telefonun hacklenip hacklenmediğini nasıl anlayacağım yardım edersen sevinirim olup olmadığını bilelimde?

Unsigned (sertifika hatası veren) bir uygulama yüklemeyi dene, yüklenirse hack başarılı demektir...

rq7atakan

Üye
yaptıktan sonra .sis leri ve x plore kldırsak bisi olurmu

karakartal2828

Üye
Tekrar denedim bu sefer restore all deyince restore failed verdi 3 dosya vardı zaten aynen kaldı ilk yaptığımda coderushack LDD var 3 tane onlar gitmişti şimdide gitmeyip failed verdi ?? :((

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Tekrar denedim bu sefer restore all deyince restore failed verdi 3 dosya vardı zaten aynen kaldı ilk yaptığımda coderushack LDD var 3 tane onlar gitmişti şimdide gitmeyip failed verdi ?? :((

O hatayı daha önce restore yaptığın için veriyor, sorun yok yani..

telefonun modeli nedir?

- - - Eklendi - - -

yaptıktan sonra .sis leri ve x plore kldırsak bisi olurmu

Sis leri derken?¿?

eğer uygulamarı bahsediyorsan, x-plore ile kaldırma, çünkü uygulama yamalarını kaldıramazsın,
Uygulama yöneticisi ile kaldır...

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Link'e tıkla ve zip dosyasını indir ve x-plore ile aç, içinden iki adet zip dosyası daha çıkacak..

installserverS^3.zip dosyasının içindeki dosyayı C:/sys/bin konumuna at, installserverRP+v1.7.zip dosyasının içindeki rmp uzantılı dosyayı C:/patches klasörüne at ve telefonu yeniden başlat..

Rompatcher ı çalıştır, artık içinde üç adet yama göreceksin, üçünüde aktif et...

Artık hack işlemin tamamdır...

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
bişey soracaktım bu hack in hafıza kartıyla ilgisi varmı hafıza kartını çıkartsam sorun olurmu

Emrgncy

Emrgncy

Üye
romparcher uygulamasını C:/ sürücüsüne kurarsan, hafıza kartını çıkarmanın bir mahsuru olmaz...

crazyumut95

crazyumut95

Üye
arkadaşlar online olan varmı

silivrilie

Üye
x ploredki işleri karıştrdm bn ya tel rest çekti tkrar ülke flan istdi . Server dosyası hngi klasörde bin hng klasörde bna yardm plass .s

ALPER-_-

Üye
konuyu açan ve emek veren arkadaşıma sonsuz teşekkürler bence maxicep de 1 numara paylaşım:-)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
x ploredki işleri karıştrdm bn ya tel rest çekti tkrar ülke flan istdi . Server dosyası hngi klasörde bin hng klasörde bna yardm plass .s

Öncelikle x-plore uygulamasının ayarlarına gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra Rompatcher uygulamasını çalıştır ve open4all yamasını aktif et. Bu işlemle C:/sys/bin klasörünü görebileceksin...

Şimdi alttaki linki tıkla ve zip dosyasını download et, x-plore ile zip dosyasını aç ve içindeki install dosyasını x-plore ile C:/sys/bin klasörüne at.. Telefonu tekrar başlat ve rompatcher içindeki yamaları aktif et, artık hack işleminin tamam olması gerekir...

Not: zip içindeki dosya 5800 için, yani symbian 9.4 işletim sistemi için. Farklı sistemse mesaj at..

nakzö

nakzö

Üye
Sağolasın, işe yaradı (5800)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim .

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Anıl Bi Ara Bana Nokia yı Savunuyordun Şimdi Benim Gibi Android çi Olmuşsun Helal :D :D

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Hala Nokia savunuyorum degişen bişi yok ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Sigara da zevkli :cool:

Üst Alt