(19.09.2010) Nokia 5800XM İçin N97 Mini MegaloManiaX V1-V2 FW (4x4-4x5-Orjinal Menu)

Sponsorlu Bağlantılar

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
Phone rebooted but not in flash mode...
çıktı bende devam etmıyo ne yapmam lazım acil yardımmmmm

amocan_35

amocan_35

Üye
telefonun kendi web tarayıcısında türkçe karakter desteklenmiyor. Türkçe karakter desteğini nasıl sağlatabilirz ?

milestone

milestone

Üye
yaklaşık bir haftadır kullanıyorum gerçekten güzel bir çalışma olmuş, özellikle bataryanın çok kısa sürede bitmediğini görmek harika.. teşekkürler....

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
5800 artık yan dönmüyor nasıl yapacam yaw

Sensör ayarlarından oto döndürme kontrolünü açın.

gps calışmıyor.garmın kurulu ama bır turlu hesaplamıyor.yardım istiyorum...

Sinyaliniz az ise bağlanmaz bu genel bir sorundur. Böyle bir sorun yaşadığınızda Cuzi bir kb miktarı karşılığı konumlama sunucularından gps'i kolaylıkla çalıştırabilirsiniz. FW'lerin hiçbirinde GPS Bağlantı sorunu yoktur.

Phone rebooted but not in flash mode...
çıktı bende devam etmıyo ne yapmam lazım acil yardımmmmm

Eksik driverlardan kaynaklanan bir sorun. Bu hatayı alsanız bile yüklediğiniz fw telefonunuza yüklenmiştir. Kabloyu çıkarabilirsiniz.

telefonun kendi web tarayıcısında türkçe karakter desteklenmiyor. Türkçe karakter desteğini nasıl sağlatabilirz ?

Böyle bir sorun yok. Farklı sitelerde denemenizi tavsiye ederim. Telefon türkçe uyumludur. Ki artık onu özellik diye bile yazmıyorum. Büyük ihtimal girdiğiniz site türkçe karakter desteklemiyor.

yaklaşık bir haftadır kullanıyorum gerçekten güzel bir çalışma olmuş, özellikle bataryanın çok kısa sürede bitmediğini görmek harika.. teşekkürler....

Güle güle kullanın :)

cilekes-03

cilekes-03

Üye
en son flash a bastığım zaman Error reading phone init data...
diye bir uyarı alıyorum power düğmesine nasıl basıcaz tuş kilidi açıkkenmi kapalıykenmi ??

milestone

milestone

Üye
en son flash a bastığım zaman Error reading phone init data...
diye bir uyarı alıyorum power düğmesine nasıl basıcaz tuş kilidi açıkkenmi kapalıykenmi ??

telefon kapalıyken flashlıyorsun degilmi?

rodrower

rodrower

Üye
ii and manyax

cilekes-03

cilekes-03

Üye
sonunda yükledim ve harika bişey hızındanda gayet memnunum teşekkürlerrr ;)

mustixashk

mustixashk

Üye
megalomaniax arkadasım bu fırmware hakkaten guzel elıne saglık ama benm bı sıkıntım var shazam programını yukleyemıyorum bu dahılı bır bılesen dıyor yuklemeye ızın vermıyo nasıl duzelte bılrım bunu yardım edersen sevınırım sımdıden tesekkurler

kaptanedi

kaptanedi

Üye
slm arkadaşlar konu ile alakalı degil ama benim 5800 ı deneme amaçlı rm-428 e faf la çevirdim ama tekrar rm-356 ya döndüremedim yardımcı olabilicek var mı acil cvp....

fatih982

fatih982

Üye
bu konuyu ustalara pm atarak araştır ama 356 olan bir telefonu nasıl 428 e cevirdin anlamadım ama işin zor bi daha zor dönersin 356 ya bide forumda tellerin rm kodlarını değiştirmek diye bir konu olacak internetten yada forumdan arattır bulursun birde şu geldi aklıma jaf ile flash atarken rm 356 kablo bağlantı seçeneğiyle flash attın geriye dönmek içinde rm 428 kablo bağlantı seçeneğini seçerek flash atmayı dene zaten olan olmuş

kaptanedi

kaptanedi

Üye
cvp için sagol araştırdıgım kadarıyla rm-428 deki versiyon rm-356 dakinden daha yeni oldugu için flaşlanmıyormuş 428 de dil problemi olasa farketmicek aslındada 5800 dil dosyalarını bulabilirmiyim acaba....

realdjferdy

realdjferdy

Üye
bir haftadı 5800 4x5 V1 kullanıyorum, iki kritik hata gördüm, biri cihaz çok nadirde olsa resetliyor ekran beyaz oluyor sonra yeni açmışsın gibi ikonlar yavaş yavaş geliyo, ikincisi ise 1 defa rastladım, arama sırasında cihaz eski atari oyunları gibi ses çıkardı açılmadı ekran batarya cıkardım düzeldi, yeni klavyesi sensöre göre dönen hatasız FW bekliyoruz

SonSamuray61

SonSamuray61

Üye
Beyler! Nokia N8'in sistemi sizce 5800'a olur mu ?

cem19

Üye
Bu yüklemeler biraz karışık gibi görünüyor. Tek dosya helinde toplanması daha iyi olacağını düşünüyorum....

Teşekkürler...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Uzun bir aradan sonra tekrar foruma tam geri dönüşümü yaptım. FW ve Diğer Konularıma Destek Vermeye Devam Edeceğim Arkadaşlar Bundan Önceki Sorduğunuz ve Benim Cevaplayamadığım Sorularınızı Tekrar Yazın. Aynı Gün İçerisinde Cevaplanacaktır.

bud_med

Üye
yaptım ama sonunda hafıza kartıma şifre soruyor bunu nasıl halledecez yardım etsenız

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
yaptım ama sonunda hafıza kartıma şifre soruyor bunu nasıl halledecez yardım etsenız

İlk sayfada hafıza kartınızı çıkarıp öyle yükleme yapmanız gerektiği yazıyordu. Dosyaları pcye kopyalayıp hafıza kartınızı formatlayın. Sonra dosyalarınızı geri atın.

darkwily

darkwily

Üye
önceLikLe payLaşım için tşklr. 2 gündür bu FW yi kullanıyorum fakat bazı aksakLıkLarLa karşıLaştım daha önce söyLeyen oLdumu biLmiyorum. 1- ev ekranı menüsü ayarlar kısmında yok. 2- tuş kilidine aldıktan sonra herzaman değil ama sıklıkla tuşların ışıkları ve xpressmusic yazısının yanındaki kısayıol dokunmatiğinin ışığı açık kalıyor. 3- Mesaj yazarken tam ekran QWERTY klavye yada diğer klavyeler aktifken tlf. dik yaptığımızda alfasayısal tuş takımına geçmiyor. 4- Gün içinde en az 3 kere vodafone rehberde 126 adet değişiklik yapıldı aktif etmek istermisiniz diye yazı gelip duruyor onayladığınızda ise uygulanıyor diyor fakat bi değişiklik olmuyor. dğişer ark.larda da bu sorunlar varmı yokmu bilmiyorum fakat benim karşılaştıklarım bunlar şöyLe bir savunma yapabiLirsin fLahs'lamada bi sorun yaşamışsındır die herhangi bir sorun yaşamadım ve aynen söyLediğin gibi yaptım soruLarıma cvp verirsen yada çözüm buLursan sevinirim iyi forumLar.

Üst Alt