(19.09.2010) Nokia 5800XM İçin N97 Mini MegaloManiaX V1-V2 FW (4x4-4x5-Orjinal Menu)

Sponsorlu Bağlantılar

underfire

Üye
bu firmware'de yazılım güncellemesine girdiğmizde telefon yazılımı için güncelleme buluyor.. onu kurabiliyor muyuz?? kurarsak ne olur :)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
bu firmware'de yazılım güncellemesine girdiğmizde telefon yazılımı için güncelleme buluyor.. onu kurabiliyor muyuz?? kurarsak ne olur :)

Daha önce söyledim. Sakın kurmayı denemeyin. Ya telefonu açamazsınız yada telefonun flashını yakarsınız.

--------------- Ekleme ---------------

5- TR T9 - TR Dil - TR Mesaj Okuyucu Entegre Edildi den kastın nedir hocam

TR T9 ve TR Dil daha önceki versiyondan entegreydi zaten. Ekstradan birde mesaj okuyucuya "Aylin" eklendi.

tuş ışık sorunu çözüldümü acaba tuş kilidine girmeden hep yanıyor tuş diğer fwlerde bunda düzeldimi

Demek istediğin ışık sorununu resimle anlatabilirsen yardımcı olmaya çalışırım. Sorunu anlamadığımdan çözüm üretemiyorum..

henes_42

henes_42

Üye
megalomaniax kardeş n97 sürümünü de yayınlamışsın, hayırlı olsun, tebrik ederim.

balkanyeli

Üye
Jaf program dosyaları trojenli

henes_42

henes_42

Üye
Jaf program dosyaları trojenli
kullandığın antivirüs programı hangisi ? ayrıca jaf programını birçok antivirüs programı virüs olarak algılayabiliyor, o yüzden a.v. programınızı kapatıp deneyin.

oornek

Üye
n97 mini için a klavye sorunu varmı

gercekgun

gercekgun

Üye
fw yi sabah kurdum.. sarj problemi benim için önemli oldugundan dolayı.. daha test edemedim tabiki..
diğer fw ye göre birşey gözüme çarptı.. ekrandaki widgetları gizleyince saat, tarih ve profil durumu seçme kalırdı önceden şimdi tamamen kayboluyor.. eski hali daha iyi gibiydi sanki :\

gizleyince

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
fw yi sabah kurdum.. sarj problemi benim için önemli oldugundan dolayı.. daha test edemedim tabiki..
diğer fw ye göre birşey gözüme çarptı.. ekrandaki widgetları gizleyince saat, tarih ve profil durumu seçme kalırdı önceden şimdi tamamen kayboluyor.. eski hali daha iyi gibiydi sanki :\

gizleyince

Bilerek yapılmış bir editlemedir. Çoğu arkadaşım sadece duvar kağıdının kalmasını istediğini için editi bu yönde yaptım. Bir sorun deil bir edittir. İlk sayfadada yazmaktadır.:oke:

Bu arada fwyi kullanmaya başlamadan önce mutlaka hard format atılması gerek. Umarım hiçbirşey yüklemeden hard formatınızı atmışsınızdır :)

n97 mini için a klavye sorunu varmı

A klavye sorunundan kastınız nedir anlamadım?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
N97 Mini türkçeleştirdim klavyede A ya basınca Q çıkyor W ye basınca Z çıkyor yani klavye Qklavye oldu bu düzelirmi?

Benim fwmde böyle bir hata yok. Kendi yaptığın fwndeki hatayı söylüyorsan ne yaptığını bilemem kardeş..

gercekgun

gercekgun

Üye
Bilerek yapılmış bir editlemedir. Çoğu arkadaşım sadece duvar kağıdının kalmasını istediğini için editi bu yönde yaptım. Bir sorun deil bir edittir. İlk sayfadada yazmaktadır.:oke:

Bu arada fwyi kullanmaya başlamadan önce mutlaka hard format atılması gerek. Umarım hiçbirşey yüklemeden hard formatınızı atmışsınızdır :)

A klavye sorunundan kastınız nedir anlamadım?

attım attım :) akşam tam sarj edip test edeceğim performansı.. teşekkür bu arada yeni fw için..

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
attım attım :) akşam tam sarj edip test edeceğim performansı.. teşekkür bu arada yeni fw için..

Ne demek. Geçenlerde bikaç istek olmuştu 4x4 Menu olsun diye. Birazdan tüm fwlerin 4x4 Linklerini Ekleyeceğim. 1 günde 3 gb'a yakın upload yaptım :)

gercekgun

gercekgun

Üye

yakut1

Üye
Alıntı: seytanazapta666 göndermiş. >
elllerinize sağlık cok guzel bi calısma olmus ve de hızlı bagalım cereyanı kaç gun gidecek
bi de iki sorum olacaktı
1 cf ile gelen temaları silebilme imkanımız var mı acaba
2 mesaj yazarken yan cewirdiğimde klawye geliyo dik cevirdiğimde alfabetiğe gecmiyo neden acaba bi tek bu kusuru buldum kusurda sayılmaz ama neyse dikkatimi cekti sadece
saygılarımla elllerinize sağlık konularının en guncel ve dewamlı olması dileğimle ....
''''' TESEKKURLER '''

1- Maalesef kendi temalarını telefondan kaldıramazsınız..
2- C6 Orjinal FW yana çevirdiğinizde otomatik Tam Ekran Q Klavyeye Geçme Özelliğine Sahip deildir.. Bu yüzden hiçbir C6 FW'sinde şuanda bu özellik yoktur.

hani 5800'da mesaj yazarken yan cewirdiğimde klawye geliyodu dik cevirdiğimde alfabetiğe geciyodu ya bu özelliğide bu FWe ekleme imkanımız yok mu acaba orjinalinde yok demişsin ama :hmmm

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Alıntı: seytanazapta666 göndermiş. >
elllerinize sağlık cok guzel bi calısma olmus ve de hızlı bagalım cereyanı kaç gun gidecek
bi de iki sorum olacaktı
1 cf ile gelen temaları silebilme imkanımız var mı acaba
2 mesaj yazarken yan cewirdiğimde klawye geliyo dik cevirdiğimde alfabetiğe gecmiyo neden acaba bi tek bu kusuru buldum kusurda sayılmaz ama neyse dikkatimi cekti sadece
saygılarımla elllerinize sağlık konularının en guncel ve dewamlı olması dileğimle ....
''''' TESEKKURLER '''

hani 5800'da mesaj yazarken yan cewirdiğimde klawye geliyodu dik cevirdiğimde alfabetiğe geciyodu ya bu özelliğide bu FWe ekleme imkanımız yok mu acaba orjinalinde yok demişsin ama :hmmm

5800 ve c6/n97 fw olarak birbirinden farklı. Şuan için entegre edilemiyor. Çünkü gerekli dosyalar bulunamıyor fwde. İlerki günlerde dosyaların bulunma ihtimali var tabi. Ama şuan için FW'ye ekleme imkanımız yok.

4x4 daha güzel olur.. bekliyorum yüklemeni..

4x4 Menü Resimleriyle Birlikte Eklenmiştir. Güle güle kullanın :oke:

Denibo

Üye
kardeşim mesela ekran söndüğünde tuş takımları yanık kalıyor telefon kapalıykende sarj olurken yeşil yada kırmızı tuş yanıyor bunu diyorum

ha birde images e resimlerimi atıyorum ilk başta gözüküyor fakat telefonu kapatıp açınca resimler kayboluyor tüm fwlerde bu sorunu yaşıyorum neden acaba orjinal sürümlerde sıkıntı yok

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim mesela ekran söndüğünde tuş takımları yanık kalıyor telefon kapalıykende sarj olurken yeşil yada kırmızı tuş yanıyor bunu diyorum

ha birde images e resimlerimi atıyorum ilk başta gözüküyor fakat telefonu kapatıp açınca resimler kayboluyor tüm fwlerde bu sorunu yaşıyorum neden acaba orjinal sürümlerde sıkıntı yok

N97 FWsinde böyle bi sorun olmamaıs lazım. Yeni linkleri denedin mi?

Denibo

Üye
yok hocam şimdi denicem kısmetse

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
c6 dan ne farkı var bunu anlayamadım :S

Üst Alt