(19.09.2010) Nokia 5800XM İçin N97 Mini MegaloManiaX V1-V2 FW (4x4-4x5-Orjinal Menu)

Sponsorlu Bağlantılar

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
Megalomaniax kardeş rütbene ve bilgine sığınarak sana birşey sormak istiyorum.5800im var bugüne kadar hep wirelessla güncelleme yaptım hiç bu tarz versiyon olaylarına girmedim.Ama her zaman bu tarz modifiye olaylarını takip ettim forumda.Şimdi sorum şu forumda yükleyebileceğim en iyi güncelleme bu mudur? O kadar çok var ki hangisini yükleyeyim kara veremiyorum.Bunu mu yükleyeyim yoksa Xpeed olanı mı yükleyeyim?

amocan_35

amocan_35

Üye
yeni bir fw yükleyeceğiniz zaman en iyisi telefona ve hafıza kartına hard formattır. Fwlerin modları farklı ise yedeklemelerinizi yüklememeniz önerilir. Ama yedeklemeni kendin yapabilirsin. Xplore ile Cdeki tüm dosyaları E'de yeni bir klasöre kopyalarısn olur biter. Open4all.rmpnin aktif olduğundan emin ol:oke:
teşekkürler fw yi baştan kurdum sorun çözüldü :evet:

İskenDer™

İskenDer™

Üye
Kardesım AcıL yardım Lutfen .... Dedıklerını harfıyen uyguladım ama flasha basıorm powerada anında basıp cekıorm olmuo olmuo olmuo 30 kere denedım acaba sorun ne olabılır ???

virgo2000

virgo2000

Üye
bozukkk

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Megalomaniax kardeş rütbene ve bilgine sığınarak sana birşey sormak istiyorum.5800im var bugüne kadar hep wirelessla güncelleme yaptım hiç bu tarz versiyon olaylarına girmedim.Ama her zaman bu tarz modifiye olaylarını takip ettim forumda.Şimdi sorum şu forumda yükleyebileceğim en iyi güncelleme bu mudur? O kadar çok var ki hangisini yükleyeyim kara veremiyorum.Bunu mu yükleyeyim yoksa Xpeed olanı mı yükleyeyim?

Xpeed nasıldır bilemem denemedim. Bu fwdeki tek sorun bataryanın 2gün dayanması. Onun içinde yakında bir düzenleme çıkaracağım. PNHT'de çıkarmışlar ama tamamen palavradan ibaret. Minumum batarya harcayan c6 fwsini yakında sizlere sunacağım

Kardesım AcıL yardım Lutfen .... Dedıklerını harfıyen uyguladım ama flasha basıorm powerada anında basıp cekıorm olmuo olmuo olmuo 30 kere denedım acaba sorun ne olabılır ???

1-Phone Not Found Hatası alıyorsan. driverların eksik. Nokia pc suite var ise onu ve jafı kaldır. Sonra ilk önce nokia pc suite kur sonra jafı kur(ilk sayfadaki) Sorun düzelecektir.

2-Phone init data hatası alıyorsan ya driverların eksik yada usb yuvasına az elektrik geliyor. Usb yuvasını değiştirmeyi dene

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
Megalomaniax kardeşim, nihayet Fw ler arasında yaptığım gözlemlemelere dayanarak bu en iyi olan FW yi yüklemeye karar verdim fakat sana bir kaç uzun sorum olacak, cevaplarsan gerçekten çok sevinirim.Yanlış anlaşılmaya mahal vermesin diye gayet açıklayıcı biçimde soracağım sorularımı sana.

Öncelikle Telefonumun modeli 5800 Red - RM-356.Telefonu ilk aldığımda nokiadan bana hiç bir şekilde Fw güncellemesi mesajı gelmediği için NSS programı ile yanlışlıkla 5800 Navigation kodu girdim ve daha sonra ki orjinal güncellemelerin hepsini wireless yoluyla yaptım ve şu anda da 5800 Navigation FW V.51.0.006 dır.***** olayına ise hiç girmedim, sertifikalayarak kullandım programlarımı.Sorularım şunlar;

1- Bu Fw yi yüklersem hafıza kartındaki herşeyi (müzik, resim,video vs..) yedeklemem gerekiyormu?
2- Bu Fw yi yükledikten sonra; örneğin nokia versiyon 52.0 çıkardığında bana güncelleme mesajı gelirmi ve bu güncelemeyi yine wireless yoluyla falan değiştirebilirmiyim?
3- Bu Fw yi yükledikten sonra hard format attığımda eski orjinal Fw me dönme şansım var mı?
4- Bu Fw yi yükledikten sonra telefonumun 5800 Red teması modunda olmasını sağlayabilirmiyim, olacaksa NSS programı ile Turkey Red kodu girmem mi gerekir?

Sorularım bu kadar cevaplarsan sevinirim.Dezavantajım olacak veya önereceğin başka şeyler de varsa yazarsan gerçekten sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

maskex

maskex

Üye
normal telin yanında gelen usb kablosuyla ben bu fw yi kurabilirmiyim ??

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Megalomaniax kardeşim, nihayet Fw ler arasında yaptığım gözlemlemelere dayanarak bu en iyi olan FW yi yüklemeye karar verdim fakat sana bir kaç uzun sorum olacak, cevaplarsan gerçekten çok sevinirim.Yanlış anlaşılmaya mahal vermesin diye gayet açıklayıcı biçimde soracağım sorularımı sana.

Öncelikle Telefonumun modeli 5800 Red - RM-356.Telefonu ilk aldığımda nokiadan bana hiç bir şekilde Fw güncellemesi mesajı gelmediği için NSS programı ile yanlışlıkla 5800 Navigation kodu girdim ve daha sonra ki orjinal güncellemelerin hepsini wireless yoluyla yaptım ve şu anda da 5800 Navigation FW V.51.0.006 dır. olayına ise hiç girmedim, sertifikalayarak kullandım programlarımı.Sorularım şunlar;

1- Bu Fw yi yüklersem hafıza kartındaki herşeyi (müzik, resim,video vs..) yedeklemem gerekiyormu?
2- Bu Fw yi yükledikten sonra; örneğin nokia versiyon 52.0 çıkardığında bana güncelleme mesajı gelirmi ve bu güncelemeyi yine wireless yoluyla falan değiştirebilirmiyim?
3- Bu Fw yi yükledikten sonra hard format attığımda eski orjinal Fw me dönme şansım var mı?
4- Bu Fw yi yükledikten sonra telefonumun 5800 Red teması modunda olmasını sağlayabilirmiyim, olacaksa NSS programı ile Turkey Red kodu girmem mi gerekir?

Sorularım bu kadar cevaplarsan sevinirim.Dezavantajım olacak veya önereceğin başka şeyler de varsa yazarsan gerçekten sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

1- Evet hafıza kartındaki kişisel dosyalarını yedekleyip. Kartı biçimlendirmeniz gerekli. Biçimlendirmeden sonra bir kereliğine kartı telefona takın. Telefonu açıp tekrar kapatın. Sonra kendi kişisel dosyalarınız karta geri kopyalayın. Favorileri kullanabilmek için fw atmadan önce ilk sayfadaki yapılması gerekenleri yapın.

2- Nokia yeni bir versiyon çıkardığında *#0000# yoluyla yükleyemezsiniz. Ancak Navifirm veya EMEA 'dan yükleyebilirsiniz orjinal fwyi.

3- Hard format fwyi silmez. Telefonu ilk fw kurulduğu haline alır. Orjinal fwye hard format atılarak dönülmez

4- Siz baştan hata yapmışsınız product codenuzu değiştirerek. Şuan telefonunuz garanti dışı. Çünkü telefonun arkasında yazan kod ile telefonun kodu uyumsuz. Öncelikle product codenuzu orjinale almanızı öneririm. Sonra istediğiniz fwyi product code değiştirmeden JAF ile yükleyebilirsiniz.

normal telin yanında gelen usb kablosuyla ben bu fw yi kurabilirmiyim ??

Evet kurabilirsiniz

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
bu arada benim telefonun sürümü v50 bunu yüklemeden önce v51 e çıkarmak gerekir mi

İskenDer™

İskenDer™

Üye
Saol Kardesım Dedklerını Denıcem (: . .

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
Megalomaniax kardeş son sorum bu fw yi yüklediğimde crackli mi olacak? Programları sertifikalandırma işlemlerine gerek kalmayacak değil mi?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Megalomaniax kardeş son sorum bu fw yi yüklediğimde li mi olacak? Programları sertifikalandırma işlemlerine gerek kalmayacak değil mi?

Evet crackli olacak. Hiçbir programda tel senden sertifika istemeyecek. Private system gibi dosyaların içeriğini görebilmek için RomPatcheri sis dosyasıyla rahatlıkla kurabileceksin.

maskex

maskex

Üye
Dört Gözle bekliorum bu yeni FW yi artık......

rodrower

rodrower

Üye
beyler bugun sayfalrda gezerken karsılastom nokia 5800 için v51.2.007 isimli sürüm hazırlıyor v60 sie bişe yok

--------------- Ekleme ---------------

gizel ama hatalr var. yinede emege saygı tesekürler

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Dört Gözle bekliorum bu yeni FW yi artık......

C6 İçin Yeni Versiyonu Çıkardım. C6 Konusunu Düzenledim Tekrar. N97 FW 'yi de Akşama Kadar Upload Eder Koyarım Eğer Bir Aksilik Olmazsa

--------------- Ekleme ---------------

beyler bugun sayfalrda gezerken karsılastom nokia 5800 için v51.2.007 isimli sürüm hazırlıyor v60 sie bişe yok

Dediğiniz Sürüm RM-428 için çıkmıştır. RM-356 telefonunuza söylediğiniz sürümü yüklemek ciddi sorunlara neden olabilir

Nikolayco

Nikolayco

Üye
Bende hack olayı çalışmıyor 4x5 menü vs. çalışmıyor widget desteği var.

Neden bazıları çalışmıyor olabilir?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

Denibo

Üye
tuş ışık sorunu çözüldümü acaba tuş kilidine girmeden hep yanıyor tuş diğer fwlerde bunda düzeldimi

mustafa

mustafa

Üye
5- TR T9 - TR Dil - TR Mesaj Okuyucu Entegre Edildi den kastın nedir hocam

Üst Alt