Megalomaniax kardeşim, nihayet Fw ler arasında yaptığım gözlemlemelere dayanarak bu en iyi olan FW yi yüklemeye karar verdim fakat sana bir kaç uzun sorum olacak, cevaplarsan gerçekten çok sevinirim.Yanlış anlaşılmaya mahal vermesin diye gayet açıklayıcı biçimde soracağım sorularımı sana.
Öncelikle Telefonumun modeli 5800 Red - RM-356.Telefonu ilk aldığımda nokiadan bana hiç bir şekilde Fw güncellemesi mesajı gelmediği için NSS programı ile yanlışlıkla 5800 Navigation kodu girdim ve daha sonra ki orjinal güncellemelerin hepsini wireless yoluyla yaptım ve şu anda da 5800 Navigation FW V.51.0.006 dır.***** olayına ise hiç girmedim, sertifikalayarak kullandım programlarımı.Sorularım şunlar;
1- Bu Fw yi yüklersem hafıza kartındaki herşeyi (müzik, resim,video vs..) yedeklemem gerekiyormu?
2- Bu Fw yi yükledikten sonra; örneğin nokia versiyon 52.0 çıkardığında bana güncelleme mesajı gelirmi ve bu güncelemeyi yine wireless yoluyla falan değiştirebilirmiyim?
3- Bu Fw yi yükledikten sonra hard format attığımda eski orjinal Fw me dönme şansım var mı?
4- Bu Fw yi yükledikten sonra telefonumun 5800 Red teması modunda olmasını sağlayabilirmiyim, olacaksa NSS programı ile Turkey Red kodu girmem mi gerekir?
Sorularım bu kadar cevaplarsan sevinirim.Dezavantajım olacak veya önereceğin başka şeyler de varsa yazarsan gerçekten sevinirim.Şimdiden teşekkürler..