MegaloManiaX
Üye
-
Konu Sahibi
-
c6 dan ne farkı var bunu anlayamadım :S
bu fwyi phoenix service softwae ile yükleyebilirmiyim, yüklersem daha kolay mı olur acaba?
FW'yi JAF ile yüklemeniz önerilir. Phoenix yüklemesi sağlıklı olmayabilir.
telefonumda hep orjinal fw kullandım ama çok araştırdım bu konuları ve bi kaç gün öncede sana listeleyerek uzun uzun sorular sormuştum ama telefona zarar gelir diye korkuyorum ama allah kahretsin ki yaptığın mod o kadar süper ki yapılan yorumlar beni gaza getiriyorBeceremem diye korkuyorum.Daha önce zaten yanlışlıkla Red için product kodu yerine navigation product kodu girmiştim nokiadan güncelleme mesajı gelmiyor diye.Ondan bile tırsım tırsım tırsmıştım.Bana bir yol göster kardeş yaaa
v1 i yükledim bataryayı fena halde yiyor. bir gün gitmedi şarj
Ustadım ben fw yi kurdum ancak rom patcher falan gelmedi acaba benmi yanlış yaptım yoksa bu fw de bunlar yokmu
c6 ile n97 fwsinden hangisini önerirsin(batarya ömrü için.)
//////
Daha Yüklemedim Ama Kullanıcı Yorumlarına Bakılırsa Güzel Yapmıssın Ellerine Saglık Bende 5800 ıma bu fwyi yüklemek istiyorum ama
istedigim zaman daha sonra telefona kendi fwsine nasıl cevirebilirim+
bu c6 fwsini yüklerken yada yükleme sonunda telefona yazılımsal zarar verirsem bu durum garanti dısımı olur? bilgilendirirseniz sevinirim... teşekkürler maxicep kullanıcıları
Ya kafayı yicem kardeşim bundada sorun yaşadım müzikler telefonu kapatıp açsamda gözüküyor fakat resimler telefonu kapatıp açınca gidiyor gözükmüyor E : / images e attım olmadı background a attım olmadı pictures e attım olmadı kamera ya attım olmadı nereye atmam lazım resimlerin hep durması için kafayı yicem sabahtan beri
ellerin dert görmesin arkadaşım 5800 n97 mini oldu sorunsuz
bi sorum olacaktı yazılım güncellemelerinde telefon yazılımı güncellemesi çıkıyor güncelleme yapayımmı yapmayımmı n97 minin mi pc suitini kullanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?