MegaloManiaX
Üye
-
Konu Sahibi
-
ama şimdi bir sorunla karşılaştım formda arıyorum bulamadım..rompatcher programını açıyorum ama girmeden atıyor...
çözdüm sorunu...
--------------- Ekleme ---------------
fazla soru soruyorum biliyorum ama..hani içeriği gizle deyince ya da ekranı sğa-sola sürükleyince sadece saat kalıyor yaa..o ekrana da widget ekleme imkanımız var mı?
slm beyler size bir konuda danışmak istiyorum benim şuan 5800 XM var orjinal firmware yüklü v51.0.006 v14 ben bu telefonu modifikasyon yapmak istiyorum C6Fw gibi ama acaba modifikasyonu yaptıktan sonra begenmedigim takdirde acaba eski firmwareye yani orjinal v51 e dönebilir miyim kimileri hayır kimileri evet diyor bende kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim
Şu mesaj okuyucu meselesini çözsek çok süper olacak 2 gündür çalışıyorum olmadı bir türlü. Forumda verilen bütün ses dosyalarını denedim. Hadi türkçeden vazgeçtim ingilizceyede razıyım. Ancak o da olmuyor...dil dosyalarını kontrol edin uyarısını alıyorum. Sebebi ne olabilir?
slm beyler size bir konuda danışmak istiyorum benim şuan 5800 XM var orjinal firmware yüklü v51.0.006 v14 ben bu telefonu modifikasyon yapmak istiyorum C6Fw gibi ama acaba modifikasyonu yaptıktan sonra begenmedigim takdirde acaba eski firmwareye yani orjinal v51 e dönebilir miyim kimileri hayır kimileri evet diyor bende kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim
arkadaşlar bende v50 vardı. dosya yöneticisinden karta yedekleme yaptım. şimdi de buradaki c6 yı kurdum.fakat o yedeklemeyi karttan geri almak istediğimde yedeklenmiş içerik yok yazısını alıyorum. ne yapmam lazım???
yurtdışından almış olduğum N97 var elimde simluck problemini çözdürdüm servisinde ama dil problemi var şimdi türkçeleştirmek için bu programları kursam telefonumda yine simluck problemi başlarmı...
arkadaşlar options numara contac butonları yerine simge koyma imkanı var mı acaba????
bide bu sürüme thema effekti ekleyebilirmiyiz nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim
NFE ile rofs2 dosyasını editleyip istediğiniz efekti gömebilirsiniz.
şarjın 1 gün gitmesi normal mi? bende mi sorun var :\
Şarj sorunu var çünkü widgetten kaynaklanıyor. Yakında bunun için bir extra paket çıkaracaklar. Ama şimdilik şarj böyle. Ama 1 gün deil. Bende 2 gün dayanıyor. Telefonla çok uğraşıyorsanız olabilir.
inşallah bu son sorumşimdi ben fw nin yenisini yüklemeye karar vardim. Ama telefonda da bi sürü uygulama yüklü yani onları kaybetmek istemiyorum. Nokia PC Suite den telefonu yedeklediimde ve yedeği geri yüklediğimde programların 1-2 tanesi geri yüklenmiyor. Yedeklemeyi yanlış yapmam imkansız. Yedekleme yapabileceğimiz başka bi program varmı? (ovi suitede de aynı sorun oluyor)
5800 xm için c6 - N97 mini fw'sinin ingilizce yeni sürümünü yükledim. türkçe dil de ekledim. ama türkçe klavye'i nasıl ekleyeceğimi bilemiyorum. bu konuda yardımcı olabilir misiniz? yada TRKlavye dosyasını ayrı biçimde yükleyebilir misiniz?
Hyr yanlıs anladınız pnht sitesinde baska bir c6 - 97 mini sürümü cıkmıs. ona tr klavye eklemek istiyorum.Sabit başlıkta n97 benzetilmiş c5 fw tr klavyesi ve tr dili ile mevcuttur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?