ayhan kardeş 1. sayfadakinimi uyguladın?tesekkurler kardes fw cok guzel dil sorunu falan da olmadı
kardeş msn versem anlatırmıısın ben aynısını yapyıorum fakat olmuyor sen farklı bişemi yapıyosun [email protected] eklersen sevinirmyükledim arkadaşlar hiç fena değil iyi iş çıkarmışlar emeği geçen herkeze teşekkürler
herşeyi yaptım yok olmuyor sistem hatası veriyor telefon açılınca daha öncedende fw yüklemiş biriyim az buçuk biliyorum fakat olmuyor telefonmda mı sorun var pc demi çözemedim yada bişeyimi yanlış yapıyorum.bide offline durumdan online duruma getirin diyorsunuz phone modda online diye bir seçenek yok normal var ben normal yapıyorum done! gelince bu bi sorunmu?
menüye basınca sistem hatası alıyorsanız pnhtın sitesinde rofs3 de yazdığınız için böyle oluyor denmiş rofs3 yazılmayacak
Bunu yüklemeyi yapabilenler kendi cihazlarından 1-2 görüntü yüklesede görsek yahu..
tema efekleri çalışmıyor sanırım birde rom pak yok c2z yi nasıl uygulayıp c sürücüsüne müdehale edebilicez ayrıca teşekkürler paylaşım için.........
biraz açıklarmısın arkadaşım nereye rofs3 yazılmayacak biyere yazmadımki ben :S arkadaşın upload ettiğini indirdim
kardeş bak senin anlatımın yanlış doğru olan burda anlatılıyo. Birinci sayfaya eklede bizden sonrakiler bari uğraşmasınlar sorunsuz yükledim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız!
hemen hallediyorum,bi saniye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşım Yeni 5x4, 4x4 Menü bunun ayarları nerde bulamadım ben
sanırım o C6 we N97'ye özgü bi ayar