(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

Davulbaz

Davulbaz

Üye
yükledim arkadaşlar hiç fena değil iyi iş çıkarmışlar emeği geçen herkeze teşekkürler

bybilal

bybilal

Üye
taylan_1

taylan_1

Üye
herşeyi yaptım yok olmuyor sistem hatası veriyor telefon açılınca daha öncedende fw yüklemiş biriyim az buçuk biliyorum fakat olmuyor telefonmda mı sorun var pc demi çözemedim yada bişeyimi yanlış yapıyorum.bide offline durumdan online duruma getirin diyorsunuz phone modda online diye bir seçenek yok normal var ben normal yapıyorum done! gelince bu bi sorunmu?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
herşeyi yaptım yok olmuyor sistem hatası veriyor telefon açılınca daha öncedende fw yüklemiş biriyim az buçuk biliyorum fakat olmuyor telefonmda mı sorun var pc demi çözemedim yada bişeyimi yanlış yapıyorum.bide offline durumdan online duruma getirin diyorsunuz phone modda online diye bir seçenek yok normal var ben normal yapıyorum done! gelince bu bi sorunmu?

yok değil

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bunu yüklemeyi yapabilenler kendi cihazlarından 1-2 görüntü yüklesede görsek yahu..

Davulbaz

Davulbaz

Üye
arkadaşlar 1.sayfada 3.mesajdaki adımları izleyin onun dışında farklı birşey yapmadım.

qpel

Üye
menüye basınca sistem hatası alıyorsanız pnhtın sitesinde rofs3 de yazdığınız için böyle oluyor denmiş rofs3 yazılmayacak

aliens

aliens

Üye
bu homescreen de kişiler kısmında şekillerde seçtiğimiz kişinin resmi çıkmıyor. Kişiler de resimler tanımlı. bu konuda fikri olan var mı?

taylan_1

taylan_1

Üye
menüye basınca sistem hatası alıyorsanız pnhtın sitesinde rofs3 de yazdığınız için böyle oluyor denmiş rofs3 yazılmayacak

biraz açıklarmısın arkadaşım nereye rofs3 yazılmayacak biyere yazmadımki ben :S arkadaşın upload ettiğini indirdim

qpel

Üye
ya bende pnht ta okudum rofs3 dosyası yokya bunda rofs3 ü yazanlar menü tuşuna tıklayınca hata alıyor biraz sonra bende yazacam zaten başarılı olunca yazarım buraya

Bosnalı86

Üye
Bunu yüklemeyi yapabilenler kendi cihazlarından 1-2 görüntü yüklesede görsek yahu..

hemen hallediyorum,bi saniye ;)

Uploaded with

Uploaded with

kaptanedi

kaptanedi

Üye
tema efekleri çalışmıyor sanırım birde rom pak yok c2z yi nasıl uygulayıp c sürücüsüne müdehale edebilicez ayrıca teşekkürler paylaşım için.........

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Windows 7 Kullanıcıları Hatalar Alıyordu. Yüklemeyi Tam Olarak Anlattım. İlk Sayfayı Başından İtibaren Okuyarak Aynen Uygulayın. Artık Çalışacak. Sorun Olmayacak. JAF'ı Çalıştırmadan Önce İndirdiğimiz FW deki RM-356_51.0.006_prd.core.C00 İsimli Dosyanın Uzantısını RM-356_51.0.006_prd.core.C0r Olarak Değiştirin.

Bu Arada FW Dosyalarını
C:\Program Files\Common Files\Nokia\Data Package\Products\RM-356
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products
\RM-356

Bu İki Klasöre De Atın. W7 'lerin Bazıları Direk Önce Phoneix'e Bakıyor Çünkü. JAF'ı Çalıştırmadan Önce Bu İki Klasördede Şu Dosyalar Olcak.

--------------- Ekleme ---------------

tema efekleri çalışmıyor sanırım birde rom pak yok c2z yi nasıl uygulayıp c sürücüsüne müdehale edebilicez ayrıca teşekkürler paylaşım için.........

İnstallserver var. RomPatcher+ sorunsuzca sis haliyle kurabilirsin.

bybilal

bybilal

Üye
kardeş bak senin anlatımın yanlış doğru olan burda anlatılıyo. Birinci sayfaya eklede bizden sonrakiler bari uğraşmasınlar sorunsuz yükledim. !

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
biraz açıklarmısın arkadaşım nereye rofs3 yazılmayacak biyere yazmadımki ben :S arkadaşın upload ettiğini indirdim

İlk Sayfadaki Yükleme Talimatları İle Yeniden Flash Atın.

kardeş bak senin anlatımın yanlış doğru olan burda anlatılıyo. Birinci sayfaya eklede bizden sonrakiler bari uğraşmasınlar sorunsuz yükledim. !

İlk Konuya Ekleyeli Bayağı Oldu Zaten. Yinede Teşekkürler

hemen hallediyorum,bi saniye ;)

Uploaded with

Uploaded with

İzninle Resimleri AnaBaşlıkta CFW'den Görüntüler Diye Kullanacam. Şuan Arkadaştayım. 5800 Yanımda Yok O Yüzden Kendim Resim Ekleyemiyorum.

kaptanedi

kaptanedi

Üye
wmv leri çalıştırmıyor..

Bosnalı86

Üye
Tabii ki kullanabilirsin dostum,yüklemek isteyenlere bi örnek olur;) ilk defa bi fw'den bu kadar memnun kaldım,inanılmaz hızlı :oke:

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
arkadaşım Yeni 5x4, 4x4 Menü bunun ayarları nerde bulamadım ben

kuvars10

Üye
İlk sayfadaki anlatılanlara göre yaptım ve sorunsuz yükledim emeklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım

Üst Alt