(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

nonamex

Üye
Fotoğraflara girince videolarıda gösteriyor, bunun engellemenin yolu var mı

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
1-JAF ı ogm_emulator.exe ile açın.
3-BB5 tıklayın ve OFFLiNE seçin.
2-Dead usb - Manual Flash - Normal mode - Factory set seçin.
4-MCU tıklayıp adını C0r olarak değiştirdiğiniz dosyayı seçin.(RM-356_51.0.006_prd.core.C00 ==> RM-356_51.0.006_prd.core.C0r)
5-PPM tıklayıp RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 seçin.
6-Ape Variant tıklayıp RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx seçin.
7-şimdi FLASH'a basacaksınız.
8-çıkan uyarıya yes deyip ardından telin açma tuşuna hafifçe dokunun.
9-Arkanıza yaslanın sabırlı olun ve tel piN sorana kadar bekleyin.
10-Artık usb kablonuzu PC den ayırabilirsiniz.

Use iniden yine 5800'seç. Change also prdouct code'u deaktif yap
NORMALI KURDUKTAN SONRA YAPTIM ACILMIYODU TEL NORMALDE OFFLINE.

Arkadaşım ilk kes atmiyorum fw birçok kez yaptım ama bu türlü ilk kez yaptım önce indirdiğimiz dosyaları rmd 356 ya attım sonra ısmı değiştim sonra programdan onları seçtim istediklerinizi ama basarılı sekılde yukluyor ama tekefon acılmıyor beyaz ekran acılıp kapalıyor acıl bilgi lütfen . ::(

Artık Cvblayın :(

bybilal

bybilal

Üye
Init usb communication...
Reading IMEI...
Failed! Aborting!
Failed to backup CRT...
Detected P-: 90009B6C
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
böyle oluyor kardeş ya

djmatrix

Üye
valla bi homescreen için de kullanmıcam bunu. mesaj yazarken alfanumerik pad kullanıyorum ayrıca sözlükte açık doğal olarak. ama sözlüğü çok zayıf bu yazılımın. 5800 ın yazılımdan bi harfi ya da kelimeyi bi kaç kez girdikten sonra ilk sıraya alıyor bunda öyle değil. çok zayıf yani. homescreen yan dönmesi falan zaten önemli değil. zaten sensör kapalı kullanıyorum. pek tavsiye etmem.

alfa numerik te olsa tam olacakmış

Deejnas

Deejnas

Üye
Bu fw yi Phoenix ile yapabilirmiyiz windows 7 de sürekli hata veriyor su jaf programi =)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
şunu dicem yoksa rm-356 dosyasını komplemi değiştircez seni verdiklerinle yoksa verdiğin içindeki 6 dosyayı profgram fıles dakierin içinde atıp sadece 6 dosyayımı değiştircez_?

eger orda RM-356 die bir klasörün varsa komple sil. Sadece benimkileri at.

1-JAF ı ogm_emulator.exe ile açın.
3-BB5 tıklayın ve OFFLiNE seçin.
2-Dead usb - Manual Flash - Normal mode - Factory set seçin.
4-MCU tıklayıp adını C0r olarak değiştirdiğiniz dosyayı seçin.(RM-356_51.0.006_prd.core.C00 ==> RM-356_51.0.006_prd.core.C0r)
5-PPM tıklayıp RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 seçin.
6-Ape Variant tıklayıp RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx seçin.
7-şimdi FLASH'a basacaksınız.
8-çıkan uyarıya yes deyip ardından telin açma tuşuna hafifçe dokunun.
9-Arkanıza yaslanın sabırlı olun ve tel piN sorana kadar bekleyin.
10-Artık usb kablonuzu PC den ayırabilirsiniz.

Use iniden yine 5800'seç. Change also prdouct code'u deaktif yap
NORMALI KURDUKTAN SONRA YAPTIM ACILMIYODU TEL NORMALDE OFFLINE.

Arkadaşım ilk kes atmiyorum fw birçok kez yaptım ama bu türlü ilk kez yaptım önce indirdiğimiz dosyaları rmd 356 ya attım sonra ısmı değiştim sonra programdan onları seçtim istediklerinizi ama basarılı sekılde yukluyor ama tekefon acılmıyor beyaz ekran acılıp kapalıyor acıl bilgi lütfen . ::(

Hafıza kartını çıkar öle açmayı dene teli

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
ERROR: Not supported Windows version Jaf bu hatayı veriyor.

O hatayı bendede veriyordu tamam de sonra ogm jaf emulatorden tekrar go yap açılacaktır :oke:

--------------- Ekleme ---------------

ogm jaf pkey emulator v3 indir :)
Ve sp3 yap uyumLuLuğu :) Xp
sonrada yönetici oLarak çaLıştır yap sorunun düzeLecektir emin oL :) bendede öyLeydi çünkü :)
Burdan indirebiLirsin

bunu 5230 da denesem sonuc alabilirmiyim bilgisi olan varmidir

bir sonuç alamazsın

Fotoğraflara girince videolarıda gösteriyor, bunun engellemenin yolu var mı

bunun fw ile alkası yok 5800 orjinaldede bu var. Şuan bunu engelleyecek bir şey yok

bybilal

bybilal

Üye
ya bu jafdamı bi sorun var bendemi ya. günde 4 5 sefer flaş atıyodum bu olmuyor yaa :S:S:

bak kardeş aynı alttaki gibi kalıyor ya dediklerini tektek yapıyorum ya

BU YAPTIKLARIM YANLIŞMI KARDEŞ YA NERDE EKSİK VAR :(:(:(

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
Hafıza kartını cıkartıp yenıden denedım ama ılk acılısta nokıa yazısı cıkmadan beyaz ekran kararıyor acılıyor sonradan yıne oluyor ve kapalıyor neden olabılır :(

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
ya bu jafdamı bi sorun var bendemi ya. günde 4 5 sefer flaş atıyodum bu olmuyor yaa :S:S:

Usb driverlarını bi kontrol et istersen. Bana driverlardan kaynaklanıomuş gibi geldi.

Hafıza kartını cıkartıp yenıden denedım ama ılk acılısta nokıa yazısı cıkmadan beyaz ekran kararıyor acılıyor sonradan yıne oluyor ve kapalıyor neden olabılır :(

işlem tamamlanıp done yazıyormu JAFta

Use INI kullanmadan atmayı dene. Konunun ilk mesajındakileri yap sırasıyla

Rich4arD

Rich4arD

Üye

Sendeki dosya ya eksik unutmuşsun almamışsın bişey olmuş yada dosyaları yanlış yere atıyon :)

bybilal

bybilal

Üye
yanlış atmıyorumki komple verdiğiniz dosyayı rm-356 ile değiştiryorum. verdiğiniz dosya 151 mb değilmi? yanlışımmı var?

kuvars10

Üye

Jaf ile yükleme çalışırken aldığım hatalardır.Telefonu açmak için tuşa bastıktan sonra ilk önce ilk resimdeki ekran geliyor ve daha sonra onaylayınca diğeri.

Dosyaları yanlış yere atmışsınızdır demeyin dosyalar doğru yerde.Farklı çözüm bekliyorum

Resimler çıkmadı

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
yanlış atmıyorumki komple verdiğiniz dosyayı rm-356 ile değiştiryorum. verdiğiniz dosya 151 mb değilmi? yanlışımmı var?

C:\Program Files\Common Files\Nokia\Data Package\Products\RM-356

Dosyaları attıktan sonra yukardaki linkteki RM-356 klasöründe kaç dosya var. Yazar mısın?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
C:\Program Files\Common Files\Nokia\Data Package\Products\RM-356

Dosyaları attıktan sonra yukardaki linkteki RM-356 klasöründe kaç dosya var. Yazar mısın?

Evet katıLıyorum dosyaLarı tam oLarak orayamı attınız ? ve kaç dosya var ? :hmmm

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

Jaf ile yükleme çalışırken aldığım hatalardır.Telefonu açmak için tuşa bastıktan sonra ilk önce ilk resimdeki ekran geliyor ve daha sonra onaylayınca diğeri.

Dosyaları yanlış yere atmışsınızdır demeyin dosyalar doğru yerde.Farklı çözüm bekliyorum

Resimler çıkmadı

Madem doğru yere attın ikinci resimde nie Ape Variant: NONE Yazıyor???

CRT 308 nie işaretli?? Konunun neresinde CRT308 i işaretli yazıyor da işaretledin anlamadım

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
ya hocam telefonun bazen kırımızı tuşu yanmıyor bazen yeşil i tuş kilidine geçince biraz bekledikten sonra bazen yeşil tuş yanıyr :D bir dahamı yükliyim

bybilal

bybilal

Üye
toplam 6 tane dosya var kardeş. Benim drıver larımda da bi sorun yok. Şimdi orjinal cfw kurdum tek seferde. Bence senin anlatımda bi sorun var toprağım.

kuvars10

Üye
Madem doğru yere attın ikinci resimde nie Ape Variant: NONE Yazıyor???

CRT 308 nie işaretli?? Konunun neresinde CRT308 i işaretli yazıyor da işaretledin anlamadım

Bakın verdiğiniz konumu aynen arattığımda doğru yerde çıkıyor.Buyrun resmi ve içindekiler.

Üst Alt