(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
favorilerde kişi resimleri çıkmadığı gibi, eklediğim kişiler rehberde görünmüyor. favorilerden nasıl çıkartabilirim..

evet neden böyle oldu bende anlamadım favori kişilere ekliyorum ekranda çıkmıyor rehberde de gözükmüyor bunu yapabilen varsa bi yol göstersin lütfen yaa çok can sıkıcı bi durum kanımca

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
walla bende favori kişi çok rahat çıktı. daha önceden rehberden kişiye bi resim atayın sonra ana ekranda kişi kartlarının birinin üstüne tıklayın ve kişi seçin. ben bu şekilde yaptım we çalışıor

baba3232

baba3232

Üye
Çok teşekkürler kurdum gayet stabil ve hızlı klavyenize sağlık arkadaşlar.Ayrıca tek bir sorunum var oda yandaki kilit tuşuna basınca bazen kilitlemiyor 2-3 kez yapınca kilit oluyor.

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
hava durumu widgeti de benden

--------------- Ekleme ---------------

yok o flash ışığı için sorry...
şimdi düzelltim

nonamex

Üye
bir sonuç alamazsın

bunun fw ile alkası yok 5800 orjinaldede bu var. Şuan bunu engelleyecek bir şey yok

Yalnız 5800 de video ile fotoğraflar aynı galeride gözüküyor, bunda videolar ayrı fotoğraflar ayrı ama fotoğrafların içinde videolar :bilmm

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
bu da facebook widget

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
ya tek sorun ovi de telefonu c6 olarak görmesi c6 yı görünce az uygulama var

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Yaaa bu widget nedir + oo sizin ekLediğiniz ekran görüntüLeri gibi yapamıyorum ben ? onLarı nasıL yaptınız ? bende normaL yükLendiği gibi duruyor haLa .s

21sacraments

21sacraments

Üye
cok tesekkurler dostum pnht super is cikarmis wala hayran kaldim bi tene daha 5800 alasim geldi :D n97ye nie 1000tl wereyimki :D bu arada bu mesajida 5800dan yaziyom

Rich4arD

Rich4arD

Üye
cok tesekkurler dostum pnht super is cikarmis wala hayran kaldim bi tene daha 5800 alasim geldi :D n97ye nie 1000tl wereyimki :D bu arada bu mesajida 5800dan yaziyom

eee hem 5800 telefonun yok hemde 5800 dan yazıon o nasıL iş :P: :ehe:ehe:ehe :kop::kop::kop:

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Widgetler için sistem araçlarında başlık açtım arkadaşlar. Hepimiz ordan paylaşalım widgetleri

aliens

aliens

Üye
şu favoriler için henüz bir çözüm yokmu?

Bosnalı86

Üye
şu favoriler için henüz bir çözüm yokmu?

faworilerde bi problem yaşamadım dostum,açıkçası nasıl oldu da o şekilde bi problem yaşadın onu da çözemedim :hmmm Benim yaptığım şekilde izah edeyim; ew ekranında o 4 kişilik bölüm boşken eklemek için üzerine tıkladım,rehberden kişiyi seçtim,ama hepsinden önce tüm rehberimi sim karttan telefon hafızasına geçirdim we ayarlardan kullanılan rehberi tel. hafızası olarak değiştirdim. Sonra1 kişi eklemiş olduk,deil mi? ama o kişide resim yok,ana ekrandan o kişiye tıklayarak seçeneklerden düzenle menüsüne girip,oradan da resim ekle seçeneğinden resim ekledim we çıktım. ana ekrana döndüğümde eklediğim kişi we resim enranda görünüyrdu. Belki sen sim kart rehberini kullanıosundur,oraya eklediğin kişileri önce tel hafızasına gider,doal olarak senin rehber sim'e ayarlı olduğu için ofawori kişileri göremezsin. Umarım az da olsa aydınlatmış olurum seni :oke:

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
faworilerde bi problem yaşamadım dostum,açıkçası nasıl oldu da o şekilde bi problem yaşadın onu da çözemedim :hmmm Benim yaptığım şekilde izah edeyim; ew ekranında o 4 kişilik bölüm boşken eklemek için üzerine tıkladım,rehberden kişiyi seçtim,ama hepsinden önce tüm rehberimi sim karttan telefon hafızasına geçirdim we ayarlardan kullanılan rehberi tel. hafızası olarak değiştirdim. Sonra1 kişi eklemiş olduk,deil mi? ama o kişide resim yok,ana ekrandan o kişiye tıklayarak seçeneklerden düzenle menüsüne girip,oradan da resim ekle seçeneğinden resim ekledim we çıktım. ana ekrana döndüğümde eklediğim kişi we resim enranda görünüyrdu. Belki sen sim kart rehberini kullanıosundur,oraya eklediğin kişileri önce tel hafızasına gider,doal olarak senin rehber sim'e ayarlı olduğu için ofawori kişileri göremezsin. Umarım az da olsa aydınlatmış olurum seni :oke:

Evet 2kişi harici kimse böyle bir sorunla gelmedi.

flawless_kyo

Üye
tel. çöktü arkadasım ya nasıl olay bu ?

djmatrix

Üye
arkdaşlar bende yükledim,bi yorumda okudum msj larda numerik yok die fakat var,bi de menü tuşunun ışığı yanıp sönüyor,hep böyle mi kalıcak??? :D

Üst Alt