(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
ya hocam telefonun bazen kırımızı tuşu yanmıyor bazen yeşil i tuş kilidine geçince biraz bekledikten sonra bazen yeşil tuş yanıyr :D bir dahamı yükliyim

Tuş ışıkların ölüyo olmasın? orjinal fw at 1 gün kullan. O sorun fw den kaynaklanmıyor.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
FWyi yükleyemeyenler birde şöyle deneyin.

JAF KULLANIMI
1 - JAF'ı Emulator Yardımıyla Açın
2 - BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin.
3 - Dead Usb - Manual Flash - Normal Mode - Factory Set Seçin.
4 - FLASH Butonuna Tıklayın.
5 - Çıkan Uyarıya "Yes" Deyip Ardından Telin Açma Tuşuna Bir Kere Basın. Basılı Tutmayın
6 - DONE Yazısı Ekranda Görününce OFFLINE Konumundan ONLINE Konumuna Geri Alın.

7 - Tel Otomatik Açılacaktır

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
arkadaşım yükledim use ini secmeden yoksa acılmıyordu ama bunda ev ekranı teması ılk acılıstakınden baska yokmu temelarda ev ekranı secme yok yada baska bıyerdemı ?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım yükledim use ini secmeden yoksa acılmıyordu ama bunda ev ekranı teması ılk acılıstakınden baska yokmu temelarda ev ekranı secme yok yada baska bıyerdemı ?

Ev Ekranı Menüsü Yok. Yani Ev Ekranı Seçemiyorsunuz.

USE INI ye tıklayıpda mı yükledin?

kuvars10

Üye

JAF KULLANIMI
3 - Dead Usb - Manual Flash - Normal Mode - Factory Set USE INI Seçin. Gelen Menüden RM-356yı seçin
5 - Çıkan Uyarıya "Yes" Deyip Ardından Telin Açma Tuşuna Bir Kere Basın. Basılı Tutmayın

Denedim dediğin gibi ama olmadı.Doğru yere atmama rağmen orada dosya bulamıyor anladığım kadarıyla veya bir dosya eksik.

Yukarıdaki resimde vermiştim bendeki dosyaları bir bakarsanız eğer,acaba eksiklik var mı?

bybilal

bybilal

Üye

JAF KULLANIMI
3 - Dead Usb - Manual Flash - Normal Mode - Factory Set USE INI Seçin. Gelen Menüden RM-356yı seçin

OLMUYORR KARDEŞŞ:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

kuvars10

Üye
Ve o crt 308i şimdi farkettim bende başlangıçta işaretli açılıyor o,kendim uyduruk işaretlemedim,lütfen yardım ediyorsanız düzgün üslupla yardım edin

Rich4arD

Rich4arD

Üye
İsteyen varmı ayrıntıLı bi anLatım yapıp konu açarım ?

İsterseniz resimLi anLatım da yaparım
Çok iyi yaparım da isteyen varmı ? .p

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Denedim dediğin gibi ama olmadı.Doğru yere atmama rağmen orada dosya bulamıyor anladığım kadarıyla veya bir dosya eksik.

Yukarıdaki resimde vermiştim bendeki dosyaları bir bakarsanız eğer,acaba eksiklik var mı?

JAF ı da xp sp3 moduna alıp tekrar dener misin? Sorunun JAF'dan kaynaklanıyor

Kullandığın Version Nedir

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
Ev Ekranı Menüsü Yok. Yani Ev Ekranı Seçemiyorsunuz.

USE INI ye tıklayıpda mı yükledin?

Hayır arkadasım tıklayıp yuklediğimde telefon açılmıyordu tıklamadan dırek kurdum acıldı teşekkür ederim.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Bakın Arkadaşlar Yükleyen Yüklüyor. Bu sıralama doğru olan. Biraz bekleyin kendi JAF'ımı upload edeyim

JAF KULLANIMI
3 - Dead Usb - Manual Flash - Normal Mode - Factory Set Seçin.

bybilal

bybilal

Üye
Rich4arD

Rich4arD

Üye
olmamı kardeş yaa süper olur yap lütfen
10 numara bi anLatım hazırLicam ama 1 gün süre vermeniz Lazım işim varda .s
Ondan sonra söz veriyorum hata diye bişey oLmicak sorun sizden veya pc nizden kaynakLandıgı sürece hata oLmaz :) BekLeyin 1o numara yapıcam :):aha:

bybilal

bybilal

Üye
10 numara bi anLatım hazırLicam ama 1 gün süre vermeniz Lazım işim varda .s
Ondan sonra söz veriyorum hata diye bişey oLmicak sorun sizden veya pc nizden kaynakLandıgı sürece hata oLmaz :) BekLeyin 1o numara yapıcam :):aha:
eywallah kardeş bekliyorum mutlaka:oke:

taylan_1

taylan_1

Üye
arkadaşlar yükledim fakat menüyü açamıyorum loading suite configuration returned error:-32397 sistem hatası veriyor :S

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yükledim fakat menüyü açamıyorum loading suite configuration returned error:-32397 sistem hatası veriyor :S

Dosyalarda bir hata yapmış olabilirsin. Yaklaşık 100e yakın insan yükledi. Bende dahil. FW'de problem yok. Problemler ya JAF'tan yada Windowstan kaynaklanıyor. Fwyi Tekrar Atmayı Dene.

ayhan2000

ayhan2000

Üye
tesekkurler kardes fw cok guzel dil sorunu falan da olmadı

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
FWyi yüklemeyen arkadaşlar Hiç JAF kurulmamış Windows 7 'de deneyerek biraz önce fwyi tekrar yükledim. İlk mesajdan JAF ı indirp. Ordaki sıralamayı takip edin. Verdiğim JAF ı yüklemeden önce eski JAFınızı kaldırın. Hatta C:\Program Files\ODEON\JAF klasörünü de temizleyin programı kaldırdıktan sonra. JAFI yüklerken 5-6 kere sürücü yükleme uyarısı vercek. Yinede yükleyi seçeceksiniz. 5-6 kere vercek. Dondu felan sanmayın.

Üst Alt