(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

kuvars10

Üye
Can't detect flashing server!

Jaf Hatası verdi ve olmadı

djmatrix

Üye
ark lar ben de şuan indiriyorum,bütün yorumları opkudum :D,bi şey sorcam bu fw yi yükledikten sonra ram kaç mb oluyor acba???tlf hızında bi düşüş var mı ???

furkan142

furkan142

Üye
ya MegaloManiaX ın yazdını gibi yapıyorum telefonun açma kapama düşmesine 1 kere dokunuyorum.Hiç bişi olmuo.

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
çok teşekkürler eline sağlık, ancak jaf ile kurulumu yapın derken, daha önceden kurduğumuz modifiyelerde seçilen kutucuklar ile bundaki kutucuklar farklımı, mesela bir arkadaşımız şöyle yazmış;

1-JAF ı ogm_emulator.exe ile açın.
3-BB5 tıklayın ve OFFLiNE seçin.
2-Dead usb - Manual Flash - Normal mode - Factory set seçin.
4-MCU tıklayıp adını C0r olarak değiştirdiğiniz dosyayı seçin.(RM-356_51.0.006_prd.core.C00 ==> RM-356_51.0.006_prd.core.C0r)
5-PPM tıklayıp RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 seçin.
6-Ape Variant tıklayıp RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx seçin.
7-şimdi FLASH'a basacaksınız.
8-çıkan uyarıya yes deyip ardından telin açma tuşuna hafifçe dokunun.
9-Arkanıza yaslanın sabırlı olun ve tel piN sorana kadar bekleyin.
10-Artık usb kablonuzu PC den ayırabilirsiniz.

jaf ekranında use ini kutucuğunu işaretlediğimiz zaman telefon modelleri geliyordu orada RM-356 karşılığında da Nokia 5800D-1 seçiyorduk ve sonraki ekranda da
change also product code bölümünden de Euro2 Turkey RED^0559083^51.0.006^001 seçiyorduk. bu bölümde ne seçilecek??
Use iniden yine 5800'seç. Change also prdouct code'u deaktif yap

arkadasım aynen boyle yaptım ısımlerı degısıp sectım tek tek ama telefon acılmıyor acılıp beyaz ekra ngelıyor kapalıyor acılıp kapalıyor ne olcak ? yenı bı adım adım ayzarsanız ıyı olur :(

furkan142

furkan142

Üye
çok teşekkürler eline sağlık, ancak jaf ile kurulumu yapın derken, daha önceden kurduğumuz modifiyelerde seçilen kutucuklar ile bundaki kutucuklar farklımı, mesela bir arkadaşımız şöyle yazmış;

4-MCU tıklayıp adını C0r olarak değiştirdiğiniz dosyayı seçin.(RM-356_51.0.006_prd.core.C00 ==> RM-356_51.0.006_prd.core.C0r)

jaf ekranında use ini kutucuğunu işaretlediğimiz zaman telefon modelleri geliyordu orada RM-356 karşılığında da Nokia 5800D-1 seçiyorduk ve sonraki ekranda da
change also product code bölümünden de Euro2 Turkey RED^0559083^51.0.006^001 seçiyorduk. bu bölümde ne seçilecek??

arkadasım aynen boyle yaptım ısımlerı degısıp sectım tek tek ama telefon acılmıyor acılıp beyaz ekra ngelıyor kapalıyor acılıp kapalıyor ne olcak ? yenı bı adım adım ayzarsanız ıyı olur :(
ewt yeni bi adım yazarsanız süper olcak:S

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
radyo rds sorunu bende hala devam ediyor

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
ewt yeni bi adım yazarsanız süper olcak:S

bir yerde hata yapıyorsundur. Bana ilk defa flash atıyosun gibi geldi:) İlk defa atıyorsan daha fazla araştırma yapman lazımdı.

radyo rds sorunu bende hala devam ediyor

sorun yerel. bazı bölgelerde hiç görülmemiş. Bazı bölgelerde ise hala devam ediyor bu sorun.

ark lar ben de şuan indiriyorum,bütün yorumları opkudum :D,bi şey sorcam bu fw yi yükledikten sonra ram kaç mb oluyor acba???tlf hızında bi düşüş var mı ???

ilk mesajda yazıyor

bybilal

bybilal

Üye
MCU tıklayıp adını C0r olarak değiştirdiğiniz dosyayı seçin. diyosunuz burda hangisi o ya

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
MCU tıklayıp adını C0r olarak değiştirdiğiniz dosyayı seçin. diyosunuz burda hangisi o ya

ilk mesajdaki yüklemeyi okursanız sorununz kalmaz

--------------- Ekleme ---------------

bu c6 tam fw ise açılması gerekmezmi yoksa temamı bu?

orj fw ise açması lazım deiilmi c6 sitesinde"" Doğrudan tarayıcıda YouTube™ videoları seyredin – ayrı bir oynatıcıya gerek yoktur."" yazıyor

Bahsetttiği YouTube Programı. O Programla İzleyebilirsiniz. Ama Facebook Videolar İçin Şuan Çare Yok.

Ben İftara Gider :) İftardan Sonra Görüşmek Üzere. Herkese İyi İftarlar...

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
radyo rds sorunu çözülmüş olan varmı ? yoksa sade benim bölgedemi var

bybilal

bybilal

Üye
ilk dediklerinizi harfiyen yapıyorum fakat olmuyo. Flaşa basıyorum bekliyorum server hatası veriyoç ayrıca bende production cod unda bişe yamıyor pasif durumda

mustafa

mustafa

Üye
valla bi homescreen için de kullanmıcam bunu. mesaj yazarken alfanumerik pad kullanıyorum ayrıca sözlükte açık doğal olarak. ama sözlüğü çok zayıf bu yazılımın. 5800 ın yazılımdan bi harfi ya da kelimeyi bi kaç kez girdikten sonra ilk sıraya alıyor bunda öyle değil. çok zayıf yani. homescreen yan dönmesi falan zaten önemli değil. zaten sensör kapalı kullanıyorum. pek tavsiye etmem.

bybilal

bybilal

Üye
şunu dicem yoksa rm-356 dosyasını komplemi değiştircez seni verdiklerinle yoksa verdiğin içindeki 6 dosyayı profgram fıles dakierin içinde atıp sadece 6 dosyayımı değiştircez_?

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye

NORMALI KURDUKTAN SONRA YAPTIM ACILMIYODU TEL NORMALDE OFFLINE.

Arkadaşım ilk kes atmiyorum fw birçok kez yaptım ama bu türlü ilk kez yaptım önce indirdiğimiz dosyaları rmd 356 ya attım sonra ısmı değiştim sonra programdan onları seçtim istediklerinizi ama basarılı sekılde yukluyor ama tekefon acılmıyor beyaz ekran acılıp kapalıyor acıl bilgi lütfen . ::(

toligargala

toligargala

Üye
ben kurdum arkadaşlar çok stabil çalışıyor süper olmuş...

red01

Üye
ERROR: Not supported Windows version Jaf bu hatayı veriyor.

amedeyusx

Üye
bunu 5230 da denesem sonuc alabilirmiyim bilgisi olan varmidir

onuraslan

onuraslan

Üye
5800 v6 sürümünü bekleliyek olmadı buunu deneris

Üst Alt