(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Sorun o deiL düzeLtiLirde biLmeyenLer hiç yapamazdı .s
Benimde sonradan akLıma geLdi de benim bi sorunum daha çıktı .d.d.d.d
Jaf ta ışıkLar yanıyorya hani yeşiL yeşiL .d.d
Bende bi tek CNT ışığı yanmıyor dier hepsi yanıor o yanmıor .s

Şuan JAF'ın olduğu pcde değilim. Ama yanmaması sorun olmaması lazım. FLASH işlemini etklilio mu? Yada ekstra bir uyarı veriyor mu

Rich4arD

Rich4arD

Üye

Şuan JAF'ın olduğu pcde değilim. Ama yanmaması sorun olmaması lazım. FLASH işlemini etklilio mu? Yada ekstra bir uyarı veriyor mu

Yoo etkiLemio ama ben yinede bi sorun faLan çıkarmı diye merak ettim sordum :)

ilterdesti

Üye
Ben red1 turkey olarak kurdum direk türkçe geldi telefon ve hiç bi sorunda gözükmüyor. şimdiye kadar kullandığım en hızlı fw diyebilirim. çok teşekkürler. yalnız benim bir sorum olcak ev ekranı teması ekleyemiyormuyuz? Ev ekranı teması seçeneği yok .

furkan142

furkan142

Üye
ogm jaf pkey emulator v3 indir :)
Ve sp3 yap uyumLuLuğu :) Xp
sonrada yönetici oLarak çaLıştır yap sorunun düzeLecektir emin oL :) bendede öyLeydi çünkü :)
Burdan indirebiLirsin

--------------- Ekleme ---------------

ogm jaf pkey emulator v3 indir :)
Ve sp3 yap uyumLuLuğu :) Xp
sonrada yönetici oLarak çaLıştır yap sorunun düzeLecektir emin oL :) bendede öyLeydi çünkü :)
Burdan indirebiLirsin
teşekkür ettim :)

umutgidik

umutgidik

Üye
Arkadaşlar C6 Fw kurdum. Özellikle Megalomaniax ve Alper_42 arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Fw kurduktan sonra birde hard format attım. Gayet güzel oldu çok düzgün çalışıyor şimdilik :)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Yoo etkiLemio ama ben yinede bi sorun faLan çıkarmı diye merak ettim sordum :)

Hayır çıkarmaz :)

Ben red1 turkey olarak kurdum direk türkçe geldi telefon ve hiç bi sorunda gözükmüyor. şimdiye kadar kullandığım en hızlı fw diyebilirim. çok teşekkürler. yalnız benim bir sorum olcak ev ekranı teması ekleyemiyormuyuz? Ev ekranı teması seçeneği yok .

Evt seçenek yok. Ama denemedim. Belki orange fln eklenebilir. Denemek lazım.

Arkadaşlar C6 Fw kurdum. Özellikle Megalomaniax ve Alper_42 arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Fw kurduktan sonra birde hard format attım. Gayet güzel oldu çok düzgün çalışıyor şimdilik :)

Güle güle kullan kardeşim

ilterdesti

Üye
tmm bi deneyim orange ev ekranını o zman sonucu yazarım :D

Rich4arD

Rich4arD

Üye
MegaloManiaX
kardeşim bide
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356
atmamız gerekmiyormu ? sadece C:\Program Files\Common Files\Nokia\Data Package\Products\RM-356 yazmışsın sen ?
DüzeLtmişsin tmm s yide ekLemişsinde bide burası yokmu ? C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356

ilterdesti

Üye
maalesef yükleniyo ama gözükmüyor ev ekranı seçeneği yani yemedi :D

umutgidik

umutgidik

Üye
MegaloManiaX
kardeşim bide
atmamız gerekmiyormu ? sadece C:\Program Files\Common Files\Nokia\Data Package\Products\RM-356 yazmışsın sen ?
DüzeLtmişsin tmm s yide ekLemişsinde bide burası yokmu ? C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356
Sadece C:\Program Files\Common Files\Nokia\Data Package\Products\RM-356 yoluna atsanız yeterli dosyaları

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
MegaloManiaX
kardeşim bide

Phoenix'le flash atacaklar için o

okan_582

Üye
slm kardeş az önce yükledim ve süper ellerine saglık ya mesaj okumanın türkces dillisi varmı acaba

aliens

aliens

Üye
ilk göze çarpanlar,
1- Otomatik döndürme orijinal ayarlarda kapalı geliyor. Sinirlenmeden önce Telefon - Sensör - Döndürme kontrolü kısmından düzeltin.:ehe
2- Bekleme ışığını benim gibi sevmeyenler için açık geliyor.
3. File Browser çok daha iyi.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
furkan142

furkan142

Üye
yüklüyenler şöle bi ss koysada görsek bizde :D

ilterdesti

Üye
Haklısın kardeş vardır bi sebebi. Zaten sorun değil Telefon bu hıza ulaştı ya gerisi hikaye tekrar ellerine sağlık :)

Üst Alt