Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesi1000 TL'lik Android Telefon Önerileriniz?
Sponsorlu Bağlantılar
Invoke
Üye
1320 için iyi bir kılıf bulamadım da.
0MG90
Üye
Aliexpress e bak
sefaturut
Üye
Konu Sahibi
Yahu bu nexus 5 içimi yaktı gerçekten çok dehşet bişey galiba onda karar kılıyorum. İnceleme videolarına baktım muhteşem bişey.Arkadaşlar son bir soru daha nexus 4 şuanki en son Android sümünü kullanıyor mu? Kesin kararım nexustur. 4 yada 5 yarın bi bakıcam 5 fiyatı çok boğmazsa alırım. Boğarsa 4 alıcam. Dediğim gibi 4'tede en son android sürümü varmı?
0MG90
Üye
4 4.4.3 ü aldı. Ama desteği biteli bayağı oluyor. Her an kesilebilirde. 5 al bence.
Invoke
Üye
Var. Buyuk ihtimalle 4.5i de alır.
sefaturut
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar Nexus 5 almaya karar verdim. Bu telefonun kırmızı versiyonu ülkemizde mevcut mu? Bide hat girişi normal mi küçük mü?
Kırmızısı ülkemizde yok ama güzel kılıfları var. MikroSim destekliyor galiba.
Invoke
Üye
Microsim.
Benim bildiğim de kırmızı yok ülkemizde.
>Pessimistic.
Üye
Az daha bekle üzerine 100 falanda koy Nexus 5 al yazık etme o paraya.
Edit: Karar vermişsin zaten. Nexus 5 harika bir cihaz.
ErenMSC
Üye
Bu Nexus 6 falan çıkmayacakmı
fk555897
Üye
Bence Nexus 5 al. Biraz fiyat farkı var ama.
Mad EagLe
Üye
S4 mini iyi cihaz kullanıyorum şarj açısından sıkıntı yok ama alacaksan beyaz al siyahların batarya farklı daha çok pil tüketiyor değerler aynı olsa da kaç kişi de rastladım. Onun dışında şarj konusunda ben çok memnunum. Ama alabiliyorsan Nexus 5 al. Alamıyorsan s4 mini de üzmez seni
Büyük ihtimalle nexus adıyla gelmeyecek ama farklı bir isimde devam edecek seri. Yıl sonuna doğru görürüz.
Mustafa-26
Üye
S4 Mini verdiğin paranın değerini hak ediyor ama nexus 5 alacak kadar paran varsa tabikide nexus 5
sefaturut
Üye
Konu Sahibi
Beyler kiyas.la sitesinde lg g2 ve lg nexus 5 karşılaştırdığım zaman nexus 5 ağır basıyo. Ama fiyat farkı var. Sizce hangisi iyi?
Invoke
Üye
Öyle kıyaslayarak telefon alınmaz.
Bence nexus 5.
Scourge
Üye
Nexus 5 al ben bi hata yaptım s3 aldım ama s3de hiç bir sorun yok bi güncelleme almayacak . Bu arada Nexus 5 İstanbul Bilişimde 1.059.00
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sefaturut
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar 2 adet çok temiz g2 buldum rizede. Biri 2.5 aylık 1100 TL diğeride adam faturayla almış direk telefoncuya getirmiş paraya ihtiyacı vardı lg g2 jelatin yazılı kağıdı bile üstünde oda 1200 tl. Bİ telefoncuyada gittim ben 0 Nexus 5 1000-1150 arası getirtirim sana diyo. Acaba 2.el ve 0 telefona ne kadar güvenebilirim. Çünkü 5 gündür dolaşıyorum nexus 5 e hiç rastlamadım Rizede bide telefoncular çok kötülüyo tutulmadı g2 daha iyi felan. Kafam baya karıştı acil bi çözüm bulalım ya :/