Telefon Tavsiyesi 1000 TL'lik Android Telefon Önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
xperia sp alıyosa 4.4.2 s3te almalı bence 4.3 iyi bir güncelleme değil yoksa ben de karşı çıkardım ama güzel değil

Hacı bunu anlamış olmanız lazım artık. :D SP alıyor çünkü daha yeni cihaz. Bu işler zamanla alakalı. Cihaz eskiyince üstüne 2 yeni model çıkınca artık firma desteği kesiyor.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
birkaç ay sonra s4 bile eskiyecek s2 tarih oldu şimdi sıra s3 de oda tarih olacak
Hacı bunu anlamış olmanız lazım artık. :D SP alıyor çünkü daha yeni cihaz. Bu işler zamanla alakalı. Cihaz eskiyince üstüne 2 yeni model çıkınca artık firma desteği kesiyor.
boşver anlamıyorlar gitsin alsın sonra foruma gelir telefon kasyıor diyor ram yetmiyor diye konu açarlar bizde güler geçeriz :D

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Yarın g2 2.el temiz araştırıcam. Nexus 4 ün özellikleri bomba ama tipi hoş değil yinede elime alıp bi incelerim telefonculardan.

0MG90

0MG90

Üye
SP daha fazla almaz gibi 4.4'den başka :D

NEXUS

NEXUS

Üye
Nexus 4 Azcık Daha Ekleyebilirsen Nexus 5 ;)

• Beğen
Tepkiler: sefaturut

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Evet ortak olarak nexus 4'te hemfikirmiyiz. Var mı sıfır olarak nexus4'ten güncel ve daha iyisi?Tabi fiyat malum 1000 tl sınır :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Evet ortak olarak nexus 4'te hemfikirmiyiz. Var mı sıfır olarak nexus4'ten güncel ve daha iyisi?Tabi fiyat malum 1000 tl sınır :D
Şuanda o fiyat aralığında 4.4 kullanan varmıdır yokmuur bilmiyorum ama kasım ayında nexus 4 harici android 4.4 kullanan varmıydı ona bak :D (Nexus 5'i sayma :D)

0MG90

0MG90

Üye
1000 liraya 2. el Z1 Compact var mıdır acaba? :D

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Yahu o değilde nexus 5 gerek özellik gerek tip olarak cezbetti beni diyebilirim. Fiyat olarakta fazla bi uçurum yok aslında. Onuda listeye yazdım.
1000 liraya 2. el Z1 Compact var mıdır acaba? :D
Kardeş sende taktın 2. Ellere :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve .NeXuS.

MaxipmaN

Üye
zaten biliyom spyi 2012 olarak düşündüm

NEXUS

NEXUS

Üye
Yahu o değilde nexus 5 gerek özellik gerek tip olarak cezbetti beni diyebilirim. Fiyat olarakta fazla bi uçurum yok aslında. Onuda listeye yazdım.
cumartesi-pazar teknosa da 1200 e düşüyor diye biliyorum arada 200 tl fark var galiba ben nexus 4 ü aldığımda nexus 5 in sızıntıları filan yoktu ağustos ta bende aldım 1 ay sonra nexus 5 sızıntıları ardından 2 ay sonrasındada nexus 5 çıktı :ah

0MG90

0MG90

Üye
Kardeş sende taktın 2. Ellere :D
Bende telefon alıcam da yakında, inşallah :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye

Yaz kardeş. 1. sıraya yaz, pişman olmazsın. :DAynen, 1200 gibi bulursun, indireme falan giriyor. Takip et biraz.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve sefaturut
0MG90

0MG90

Üye
G2 yi 1. sıraya yaz bence :D

• Beğen

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Of windows phone off ne dertlere soktun bizi. Bi marketi geliştiremedinki şimdi düştük androidin eline. Aslında çok seviyorum windowsu ama sabırda bi yere kadar.

Invoke

Invoke

Üye
Alakasız ama 1320'nde kılıf var mı? :D