Telefon Tavsiyesi 1000 TL'lik Android Telefon Önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
1000 TL'lik Android Telefon Önerileriniz?
Değerli Maxicep üyeleri sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyor, konumla ilgilendiğiniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.

Bir dahaki hafta cuma günü düz 1000 TL'lik telefon almayı düşünüyorum. Kafamda s4 mini var fakat oyun açısından yetersiz diye yorumlar gördüm. Sizce s4 mini ile rahat oyun oynayabilir miyim? Lumia 1320 mim ile 1 gb ram olmasına karşın Gta san andreasta kasma olmadı. S4 minide 1,5 GB ram var kasar mı? Yada başka alternatif telefon önerileriniz nelerdir?

Invoke

Invoke

Üye
Biraz daha arttırabilirsen Nexus 5 al, rahat edersin.

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Arttırma gibi bi şansım yok malesef. Başka bi önerin varmı kardeş fiyat dahilinde?

Invoke

Invoke

Üye
İkinci el G2. :Dİkinci el de olmazsa Nexus 4.

• Beğen
Tepkiler: sefaturut
0MG90

0MG90

Üye
Abimde S4 Mini var. Sadece Asphalt 8 denedim baya iyiydi grafikleri falan akıcıydı ama şarjı çok az gidiyor. Bunu göz önüne alarak al cihazı.

• Beğen

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Peki kardeş önerini dikkate alırım cuma gününe kadar piyasayı bi dolaşayım.
Abimde S4 Mini var. Sadece Asphalt 8 denedim baya iyiydi grafikleri falan akıcıydı ama şarjı çok az gidiyor. Bunu göz önüne alarak al cihazı.
Şarj o kadar mühim değil full olsada bitmiş olsada her akşam sabaha kadar şarjda bırakıyorum telefonu.

Invoke

Invoke

Üye
Sıfır alacaksan bir kere N4 al. S4 mini pek mantıklı olmaz.

hiyayikci

hiyayikci

Üye
S3 alabilirsin Android sürümüde güncel 4.3 gayet iyi.. 900e internet sitelerinde orijinal 2 yıl garantili satılıyor oyun konusunda da başarılı

Invoke

Invoke

Üye
4.3'e güncel mi diyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: avast
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
1-2 ay daha beklersen nexus 5 veya g2

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır alacaksan bir kere N4 al. S4 mini pek mantıklı olmaz.
Nexus 4 özelliklerine biraz bakayım fiyatı ne kadar oda 1000 mi?
S3 alabilirsin Android sürümüde güncel 4.3 gayet iyi.. 900e internet sitelerinde orijinal 2 yıl garantili satılıyor oyun konusunda da başarılı
S3 biraz eskide kalmış gibi hem internetten alışveriş etmem mümkün değil telefoncudan almam gerek ama yğnede bi karşılaştırma yaparım.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye

millet 4.4.3 geçti yakında lolipopa gecekler :D

Invoke

Invoke

Üye
900 lira gibi.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Peki kardeş önerini dikkate alırım cuma gününe kadar piyasayı bi dolaşayım.
Şarj o kadar mühim değil fu ll olsada bitmiş olsada her akşam sabaha kadar şarjda bırakıyorum telefonu.
Akşama kadar zor dayanıyor. Yarı yolda bırakır :D

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve AndroidTR20
0MG90

0MG90

Üye
İkinci el G2 bak bence de

• Beğen

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Kaç maah bu pilin. 1320 ninki 3400 dü?

Invoke

Invoke

Üye
Ne yani kötü mü sizce? Şuan en üst sürüm 4.4.2 daha ne bekliyorsunuz 4.4.2 olmasını mı?

Şuan en üst sürüm 4.4.3.
Tabi ki kötü ama normal. Belliydi yani güncelleme almayacağı. 4.4.2 çıkalı aylar oldu.
Yakında 4.5 gelecek.