Asphalt 8 de en yüksek grafiğe aldınmı hiçNexus 4 de iyi bir tercih ama ben modern combat 4 nova 3 asphalt 8 most wanted daha sayamadığım yüksek grafikli oyunları oynadım discovery de hiçbir takılma yoktu
Aspalth 8 de orta grafikte oynadım kasma yok ama yüksek grafikte anlık kasma vardı ama oynanmıyacak şekilde değildiAsphalt 8 de en yüksek grafiğe aldınmı hiç

Ama nexus 4 yağ gibi kayıyor yüksek grafikteAspalth 8 de orta grafikte oynadım kasma yok ama yüksek grafikte anlık kasma vardı ama oynanmıyacak şekilde değildi
Ama bende burda nexus 4 le discoveryi karşılaştırmıyorumAma nexus 4 yağ gibi kayıyor yüksek grafikte
Bırakın şu Gm'yi SavunmayıAspalth 8 de orta grafikte oynadım kasma yok ama yüksek grafikte anlık kasma vardı ama oynanmıyacak şekilde değildi
Ya kardeşim savunmuyorum sadece söyledim oyunlardaki performansınıBırakın şu Gm'yi Savunmayı
Yanlış anlamayın bende seviyorum ama fanboyluğa gerek yok
Burada nexus 4 tavsiye edilirken araya gmd yi katıp kafa karıştırmak iyi değil bende discovery kullandım hiç memnun kalmadım bu yüzden istiyorum ki bir başkası gmd yerine nexus alsınAma bende burda nexus 4 le discoveryi karşılaştırmıyorum
bende nexus 4 öneriyorumBurada nexus 4 tavsiye edilirken araya gmd yi katıp kafa karıştırmak iyi değil bende discovery kullandım hiç memnun kalmadım bu yüzden istiyorum ki bir başkası gmd yerine nexus alsın
Asphalt 8 çok iyi bir oyun değil testleri gta sa max ayarlarda ve parlaklık açıkken deneyin kasmıyorsa 1 yıl tüm oyunları full max ayarlarda oynarsın Mesela note 2 tüm oyunları max veya ultra ayarda oynuyorum sen temiz güvenilir bir yerden ikinci el temiz bir note 2 alabilirsin büyük ekranda oyunlar pc den bile zevkli oluyor eğer sıfır istiyorsan s4 mini veya Discovery alAspalth 8 de orta grafikte oynadım kasma yok ama yüksek grafikte anlık kasma vardı ama oynanmıyacak şekilde değildi
Ya tamam almayın discovery felan çok kötü telefon bi mesaj attım pişman ettiniz beni varya tamam dünyanın en iyi telefonu nexus serileriBurada nexus 4 tavsiye edilirken araya gmd yi katıp kafa karıştırmak iyi değil bende discovery kullandım hiç memnun kalmadım bu yüzden istiyorum ki bir başkası gmd yerine nexus alsın

Ama nexus aldığın zaman jelly bean cı değil kitkatçı oluyorsunAsphalt 8 çok iyi bir oyun değil testleri gta sa max ayarlarda ve parlaklık açıkken deneyin kasmıyorsa 1 yıl tüm oyunları fu ll max ayarlarda oynarsın Mesela note 2 tüm oyunları max veya ultra ayarda oynuyorum sen temiz güvenilir bir yerden ikinci el temiz bir note 2 alabilirsin büyük ekranda oyunlar pc den bile zevkli oluyor eğer sıfır istiyorsan s4 mini veya Discovery al
ve nexus 4 e GPU oc yaptığın zaman GTA sa yı max ayarlarda rahatça oynayabiliyorsunuzOverclock stabilite ve Pil ömrünü düşürür ısısını artırır yani oc her zaman çözüm olamazAma nexus aldığın zaman jelly bean cı değil kitkatçı oluyorsunve nexus 4 e GPU oc yaptığın zaman GTA sa yı max ayarlarda rahatça oynayabiliyorsunuz
Hangi oyunda kasıyor bi söyle bakalım ?
Ha Şöyle...Heroes Of Order And Chaos , Gameloft yapımı bir oyun ve en düşük grafiklerde bile kasıyor.Ve daha nicesi , Demek istediğim discovery verdigin paraya göre en iyi performansi veriyor fakat haklılar fanboyluğa gerek yok . Adam oyun canavarı istiyorsa Tüm oyunları en yüksek kalitede su gibi akmasını ister, daha pahalı bir şey gerekir bunu izah ettim. Discovery alırsa istediğini söylediği şeyi elde edemez.
Valla ben oc yapsamda yapmasamda aynı ısıyı ve pil süresini alıyorum ama underclock yapınca farkediyorOverclock stabilite ve Pil ömrünü düşürür ısısını artırır yani oc her zaman çözüm olamaz
Ya ama ben neden kasmadan oynuyorum bu oyunlarıHeroes Of Order And Chaos , Gameloft yapımı bir oyun ve en düşük grafiklerde bile kasıyor.Ve daha nicesi , Demek istediğim discovery verdigin paraya göre en iyi performansi veriyor fakat haklılar fanboyluğa gerek yok . Adam oyun canavarı istiyorsa Tüm oyunları en yüksek kalitede su gibi akmasını ister, daha pahalı bir şey gerekir bunu izah ettim. Discovery alırsa istediğini söylediği şeyi elde edemez.