-06.04.2011- » mTRx v2.4 Final « RM-356 V20.0.043(YENİ) / 5800 \

Sponsorlu Bağlantılar

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
kardeş dur bakalım flash liteyi kaldırıp yazılıma gömeyim bakalım flash lite ile alakası varmı eğer flash olmadığı halde youtubeyi açarsa demekki flash lite ile ilgisi yok eğer açmazsa senin dediğin şey yalan olur :evet:

hala anlamamakta ısrar etmeni anlamıyorum yada anlamakta bi sıkıntın var heralde?. browser pluginli bir browser değil.flashliteyi tamamen temizleyemessin bu 1

2. olarakta şunu söyleyim sana az anlamana yardımcı olayım.

bilgisayarında ekran kartı var değil mi? driverini de yükledin diyelim. ama kablosunu takmadan görüntü alabiliyormusun?

web tarayıcı desteklemiyor.. anlamakta zorluk çekme bu kadar.

MANOWAR16

Üye
youtubeyi ve sitelerdeki flashları açıyo sorunsuz çalışıyo. yanlız maps sorunlu,tema efektlerini açınca tel yavaşlıyo. Maps 3.06 nın yenisi 24.02.2011 güncellemesiyle çıktı entegre ederse usta çok güzel olur. Arada bir xpress tuşu çalışmıyo .şarj durumu güzel 24 saat oldu %92 gösteriyo forumun en az sorunlusu bence . hepsini yükledim en güzeli buydu,şunlarıda hallettimi bomba olacak

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
hala anlamamakta ısrar etmeni anlamıyorum yada anlamakta bi sıkıntın var heralde?. browser pluginli bir browser değil.flashliteyi tamamen temizleyemessin bu 1

2. olarakta şunu söyleyim sana az anlamana yardımcı olayım.

bilgisayarında ekran kartı var değil mi? driverini de yükledin diyelim. ama kablosunu takmadan görüntü alabiliyormusun?

web tarayıcı desteklemiyor.. anlamakta zorluk çekme bu kadar.

ben anladım kardeşim merak etme ilk defa sen flash lite 4.1 i eklemişsin :D

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
youtubeyi ve sitelerdeki flashları açıyo sorunsuz çalışıyo. yanlız maps sorunlu,tema efektlerini açınca tel yavaşlıyo. Maps 3.06 nın yenisi 24.02.2011 güncellemesiyle çıktı entegre ederse usta çok güzel olur. Arada bir xpress tuşu çalışmıyo .şarj durumu güzel 24 saat oldu %92 gösteriyo forumun en az sorunlusu bence . hepsini yükledim en güzeli buydu,şunlarıda hallettimi bomba olacak

önceki tema efektleri kasıyor diye daha eskide kullandığım efektleri bu sürümde kullanmıştım. fazla bi kasıntısı yok ama yinede bakarım ona .

maps 3.06 entegre edilir bidahaki sürümde.

xpress music tuşunun arada çalışmaması ramblow kullanıyorsanız onun yüzündendir.

MANOWAR16

Üye
teşekkürler kolay gelsin

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
uplayalım düşmesin.

--------------- Ekleme ---------------

Duvar kağıtları (Kendi Yapımım %60 ı)

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
Duvar kağıtları (Kendi Yapımım %60 ı)

brkmslk

Üye
Saol emeklerin için hemen indiriyorum kardeşim . ibretlik bir paylaşım :oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
matrax kardeş facebook oynatıyor bende buyur resim orijinal facebook oynatıcısı fake değildir ha yeni flash plugin ekledim

fatikngage

fatikngage

Üye
dostum plugin adi nedir ve nereye attin anlatabilirmisn biz de deniyelim

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ses kesildi nedense..

tamam en kısa sürede sana gösterecem o zaman kimin sesi kesilecek gösterecem ayrıca senin yüklediğin flash lite 4 değil 3.17.1 sürümü milleti kandırmana gerek yok Flash lite 4 Daha çıkmadı

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
tamam en kısa sürede sana gösterecem o zaman kimin sesi kesilecek gösterecem ayrıca senin yüklediğin flash lite 4 değil 3.17.1 sürümü milleti kandırmana gerek yok Flash lite 4 Daha çıkmadı
yazılıma gömerken yanımdamıydın?

3.1 editli 4.01

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
yazılıma gömerken yanımdamıydın?

3.1 editli 4.01

dostum kusura bakma ama tartışmaya gerek yok koyduğum resmime neden fake dedin anlamadım ama flash lite 4 daha çıkmadı zaten flash lite 4 olsaydı sfw dosyları açınca sürüm 4 olarak görünürdü ayrıca o resim gerçek N8 ikonlarını yanlış attığımda simgeler farklı çıktı facebook videolarının aynısını veren bir siteden çektim aynı facebook oynatıcısı vardı ve çoğu video açılıyordu

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
dostum kusura bakma ama tartışmaya gerek yok koyduğum resmime neden fake dedin anlamadım ama flash lite 4 daha çıkmadı zaten flash lite 4 olsaydı sfw dosyları açınca sürüm 4 olarak görünürdü ayrıca o resim gerçek N8 ikonlarını yanlış attığımda simgeler farklı çıktı facebook videolarının aynısını veren bir siteden çektim aynı facebook oynatıcısı vardı ve çoğu video açılıyordu

laf değil video istiyorum ben. swf dosyalarında 3.1 mi görünüyormuş?

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
v2.3'de Gelen Değişiklikler

Default tema : Symbian ^3 Hacked olarak değiştirildi.

Ovi Maps 3.06 ( 24 Şubat sürümü ) Sorunsuz eklendi

Batarya iconu değiştirildi

Hafıza kartı iconu ekrana eklendi

Tema efekti değişti ( Mükemmel HIZ ! )

Bütün gereksiz çalışmayan dosyalar temizlendi.(CFW 95 mb a düştü ovi maps eklenince son haline geldi )

Cache belleği kullanımı hızlandırıldı

Menü geçiş hızları hızlandırıldı.

Varsayılan Tarih/Saat 12.03.2011 20:00 a ayarlandı

Müzik çalar arama hızı arttırıldı.

Dosya yükleme hızı arttırıldı.

CPU load hızı düşürüldü

Tuş kilidi ekranı C5-03 den portlandı

İphone Scrolling eklendi

--Silinen programlar

Autoinstallerden
*Gelen programlar
>>ION Timer
>>Ram Blow
>>Nokia Internet Radio

My nokia

Podcasting

Yazılım Güncelleme

Online Paylaşım

Ovi(Rehber Müzik Senkron Mağaza)

Yardım

----

Linkler sabah gelecek.. Upload yapılıyor..

Üst Alt