-06.04.2011- » mTRx v2.4 Final « RM-356 V20.0.043(YENİ) / 5800 \

Sponsorlu Bağlantılar

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
bence kendini belli etmek için cfw de bi yerlere adını koymana açılış kapanış ekranına falan kendini eklemene gerek yok büyük cfw ustaları isimlerini yaptıklarıyla duyuruyor güzel şeyler yapıldığında zaten gereken tanınmışlığı da elde edersin

bencede :oke:

stopaj

stopaj

Üye
link silinmiş

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
reklam olayını bu kadar büyütmeyin sadece 1-2 yerde var o kadar abartı şekilde reklam yok zaten.. mTRx yazılımın adı bunu kullanmak istedim.. Nerde var diye sorarsanız bu cfw isimleri *0000# tema ve açılış ekranı bluetooth ilk açılış ismi

başka bir yerde varmı? hayır yok..

Link başka bir olay yüzünden silindi..

yeni link :

giray38

giray38

Üye
İndiriyorum deniycem İnş Akıcıdır Kardeşim Tesekkurler emegin için

----------Eklendi @ 21:04:25 ---------- Yazıldı @ 21:02:56 ----------

Ya bu arada DuckLoad mı yavaş Benim nette mi bi sorun var 38 KB/sn Lerde sürünüyor sabaha iner herhalde.
Edit: DuckLoad Yavaş bende sorun yok hotfile ve rapid i denedim şimdi 400 KB/sn Leri geçiyor.

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
4*4 tam ekran menüyü ne zaman eklersin kardeş??

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
4*4 tam ekran menüyü ne zaman eklersin kardeş??

açıklama yapmıştım anasayfada diğer menu modları eklenmiyecek diye..

çünkü bu sürümü tamamen 3x4 e uyumlu yaptım menu modlama ve listeleme bakımından.. 4x4 ekleyemememin diğer sebebi ise net hızım.. vodafone cepnet kullanıyorum 15 kb/s ile upload ediyor.. ve bu işkence oluyor benim için.

arkadas14

Üye
kardeşim harika bir fw yapmışsın teşekkürler. bana gerçekten çokhızlı geldi. Bugüne kadar kullandığım fw lerin en iyisi diyebilirim. TEŞEKKÜRLER....

cengiz_kurt

Üye
Süper olmuş ellerine sağlık.Hızı gayet iyi.Özellikle menü fontu, Ovi haritalar, Ses komutları vs. gerekli herşey duruyor.:yuru

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Yeni Linkte Hata Veriyo ??

ercan845

Üye
kardeşim indiremiyoruzne biçim adres verdin

gokhan544

Üye
elin saglık kardeşim güzel olmuş bırde facebook videoları oynatan fw olsa daha süper olacak

mole70

Üye
saol güzele benziyor az önce indirdim ve yükledim fakat ilk denememde vodafone mobil tv ilk denediğim budur telefon desteklemiyor :ağlarım: uyarısını aldım bunun bir çözümü varmı nasıl desteklettirebiliriz:allalla: ondan sonra cfw yi kullanmaya başlayacağım:yuru teşekkür ederim

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
saol güzele benziyor az önce indirdim ve yükledim fakat ilk denememde vodafone mobil tv ilk denediğim budur telefon desteklemiyor :ağlarım: uyarısını aldım bunun bir çözümü varmı nasıl desteklettirebiliriz:allalla: ondan sonra cfw yi kullanmaya başlayacağım:yuru teşekkür ederim

mtv c6 yı destekliyor diye biliyorum. bir deneyim ben . olmazsa telefon adını 5800 yaparız.

mole70

Üye
teşekkürler cevabını bekliyorum

metanilin

Üye
vodafone live tv problemi bende de var önce cfw yükledim denedim olmayınca org fw ye geri döndüm bu
problemi çözerseniz tekrar cfwyi yükleyeceğim....

sabırsızlıkla haber bekliyorum

4w3e

Üye
mesajlardan menüden felan ekran görüntüsü koysaydın keşke

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
vodafone live tv problemi bende de var önce cfw yükledim denedim olmayınca org fw ye geri döndüm bu
problemi çözerseniz tekrar cfwyi yükleyeceğim....

sabırsızlıkla haber bekliyorum

Güncelleme Biraz gecikecek yoğunum bu aralar.. ama en yakın sürede yayımlarım düzeltilmiş halini.

mesajlardan menüden felan ekran görüntüsü koysaydın keşke

Bütün görüntüler aynı temayı sergilemek istemiyorum.. ek olarak ss çekecek vaktim yok :)

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
2.5 için yaptıklarım

rom patcheri kaldırdım
4 satır klavyeyi ekledim tema değiştirdim.
Kulaklık sesi az gibi geldi bana codec değiştirdim gerçi daha denemedim bunu birazdan bakarım bunada.
Bazı programlarda uyumsuzluk oluyordu c6 yı görmüyordu vs. Bunun için Telefonu artık c6 değilde n97 olarak göstermesini ayarladım.
Ekran aydınlatması için mod ekledim hafiften kararak kapanıyor artık.
Adobe Flash Lite sorunu vardı bunuda düzelttik.
Cache modunda birkaç oynama yaptık.
Installserver i ekledik hack için.
Ramblow ram'i şuanda 61 gösteriyor. ama daha hiçbirşey kurmadım açıkcası. biraz kullanıyım asıl ram sonuçlarını vs. yazarım

duman61

duman61

Üye
Kardeş Sanırım web de bir sorun var bendemi var acep bilmiyorum bağlanmıyor ne olursa olsun nete :(

Üst Alt