installserverle hackli.rompatcher e gerek duymadımrom patcherı göremedim hacksızmı bu fw ? hem sertifika hatasıda veriyo
sadece icon öyle. o yine bildiğiniz numara çeviriciyi açıyorev ekranı resminde 3 ev ekranı mı var yoksa sadece ikon mu öyle

Tüşükkürler,fw listeme bunuda ekledim...
)matrax dediğin gibi hafıza kartını formatlayıp tekrar yazılımı kurdum ama tema yükleme sorunu devam ediyor yni yüklen mior
--------------- Ekleme ---------------
kardeş v2.1 in linkinde de hata var sayfa açılmıyor
Kolay Gelsin M_aTRa_X.
Fw'ni Dün Denedim Ama Pc Suit Bağlantısında Destek Yazılımı Yükleme Başarısız Uyarısı Alıyorum.
Bununla İlgili Herhangi Bi Düzenleme Yayınlandı mı? Tema Problemi İçin Yapmışsın ya.
Acıkcası bu son surumde köklü dgsklikler oldu. Sırf şu wap gprs ayarları için. 042 portundan cok fazla aktarma yaptım. Con* ile ılgili hrşey dgşti. Bhsettgnz sorun oncdn bnde yoktu. Yeni versionlada dnedm sorunsuz pc suite bglantısı yaptım. Eger sorununz dwm edrse nokia usb ile ilgili seyleri program ekle kaldrdan kaldrn. Tel otomatk yukluyecektr.
Yeni Linkte Düzeldi Saolasın. Tema Efektin de Çok Hoşuma Gitti. Ama Belli Zaman Sonra Baya Kasıyo. Ama Genel Anlamda Gerçekten Süper Olmuş. Media Bar Eklentisi Yapabilirsin Yeni Güncelleme de Renkli Çok Hoş Duruyo. Ha Unutmadan Bu Dahili Bileşen Hatası Aldığımız Uygulamaların Bi Çözümü Var mı??
mtrx kardeş emeklerin için teşekkürler öncelikle. senin fw ne entegre ettiğini söylediğin adobe flash lite 4.1 in diğer benzeri fw lere göre hangi artısı var, nerede farkettiriyor kendisini lütfen yazarmısın yoksa bu sadece lafta bir eklentimi ?
çünkü tüm yorumları okudum ama bir tane bu konuyla alakalı evet şurdaki videoları açıyor şeklinde herhangi bir yorum okumadım...
)you tube videolarını zaten normal tarayıcı ile de izleyebiliyoruz. skyfire e gelince o program zaten tüm videoları kendisi açtırıyordu. ben skyfire ile n80 de bile her videoyu izliyordum...
media bar eklentisinin bazı sorunları var(temayı bozuyor) ama denerim öyle eklerim..
efektlerin kasma olayını farkettim değiştireceğim.
Dahili bileşen genel hatası çözüldü ama hangi programda aldınız bu hatayı?
Güzel olmuş yükledim gayaet güzel eline sağlık. fakat ovimapsde konumlama sorunu var gibi,tema efektleri azcık daha hızlı olsa tadından yenmicek. ovi 3.04 kursan DAHA GÜZEL OLCAK pilide güzel gidiyo bence forumun en az kusurlusu brawo
--------------- Ekleme ---------------
bi sıkıntı daha var müzik güncellemesi ve photo browser yüklenmiyo dahili bileşen hatası. bunlarda olsa mükemmel. mesajlaRda felan sorun yok gayet güzel. Şimdiden eline koluna sağlık en güzeli sen yapana kadar bu
adobe flash lite 4.1 gömülü demişsin face videoları izleniyo mu
flash lite 4.1 ile alakası yok web browser ile alakası var faceden video izlenmesinin..
flash litenin sadece performans getirisi var