-06.04.2011- » mTRx v2.4 Final « RM-356 V20.0.043(YENİ) / 5800 \

Sponsorlu Bağlantılar

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
ev ekranı resminde 3 ev ekranı mı var yoksa sadece ikon mu öyle

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
rom patcherı göremedim hacksızmı bu fw ? hem sertifika hatasıda veriyo
installserverle hackli.rompatcher e gerek duymadım

--------------- Ekleme ---------------

ev ekranı resminde 3 ev ekranı mı var yoksa sadece ikon mu öyle
sadece icon öyle. o yine bildiğiniz numara çeviriciyi açıyor :)

Tüşükkürler,fw listeme bunuda ekledim...

yorum için teşekkürler.

v2.1'de Gelen Değişiklikler

Default tema : Premium Blue IND190 olarak değiştirildi.

PIPS C / C ++ yazılıma entegre edilerek işlem hızı arttırıldı (dosya yükleme, dosya açma hızı vs.)

Menü tuşu rest olayı düzeltildi ( Siz farketmediniz ama ben düzelttim :) )

Ekran a dokunarak kamera çekme düzeltildi ( bunu istediniz ama silerken şuanda kullanılıyor hatası var )

Yüklerken aldığınız hatalar ( Dahili bileşen vs ) için bir mod uygulandı

Telefon açılış ekranı değiştirildi.

mTRx Tercih adı Genel olarak değiştirildi

Artık Wap / GPRS / MMS / Internet ayarlarınız otomatik olarak geliyor!

fatih982

fatih982

Üye
matrax dediğin gibi hafıza kartını formatlayıp tekrar yazılımı kurdum ama tema yükleme sorunu devam ediyor yni yüklen mior

kardeş v2.1 in linkinde de hata var sayfa açılmıyor

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
matrax dediğin gibi hafıza kartını formatlayıp tekrar yazılımı kurdum ama tema yükleme sorunu devam ediyor yni yüklen mior

kardeş v2.1 in linkinde de hata var sayfa açılmıyor

temada problem vardır..

link düzeltildi

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Kolay Gelsin M_aTRa_X.
Fw'ni Dün Denedim Ama Pc Suit Bağlantısında Destek Yazılımı Yükleme Başarısız Uyarısı Alıyorum.
Bununla İlgili Herhangi Bi Düzenleme Yayınlandı mı? Tema Problemi İçin Yapmışsın ya.

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
Kolay Gelsin M_aTRa_X.
Fw'ni Dün Denedim Ama Pc Suit Bağlantısında Destek Yazılımı Yükleme Başarısız Uyarısı Alıyorum.
Bununla İlgili Herhangi Bi Düzenleme Yayınlandı mı? Tema Problemi İçin Yapmışsın ya.

Acıkcası bu son surumde köklü dgsklikler oldu. Sırf şu wap gprs ayarları için. 042 portundan cok fazla aktarma yaptım. Con* ile ılgili hrşey dgşti. Bhsettgnz sorun oncdn bnde yoktu. Yeni versionlada dnedm sorunsuz pc suite bglantısı yaptım. Eger sorununz dwm edrse nokia usb ile ilgili seyleri program ekle kaldrdan kaldrn. Tel otomatk yukluyecektr.

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Acıkcası bu son surumde köklü dgsklikler oldu. Sırf şu wap gprs ayarları için. 042 portundan cok fazla aktarma yaptım. Con* ile ılgili hrşey dgşti. Bhsettgnz sorun oncdn bnde yoktu. Yeni versionlada dnedm sorunsuz pc suite bglantısı yaptım. Eger sorununz dwm edrse nokia usb ile ilgili seyleri program ekle kaldrdan kaldrn. Tel otomatk yukluyecektr.

Yeni Linkte Düzeldi Saolasın. Tema Efektin de Çok Hoşuma Gitti. Ama Belli Zaman Sonra Baya Kasıyo. Ama Genel Anlamda Gerçekten Süper Olmuş. Media Bar Eklentisi Yapabilirsin Yeni Güncelleme de Renkli Çok Hoş Duruyo. Ha Unutmadan Bu Dahili Bileşen Hatası Aldığımız Uygulamaların Bi Çözümü Var mı??

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Linkte Düzeldi Saolasın. Tema Efektin de Çok Hoşuma Gitti. Ama Belli Zaman Sonra Baya Kasıyo. Ama Genel Anlamda Gerçekten Süper Olmuş. Media Bar Eklentisi Yapabilirsin Yeni Güncelleme de Renkli Çok Hoş Duruyo. Ha Unutmadan Bu Dahili Bileşen Hatası Aldığımız Uygulamaların Bi Çözümü Var mı??

media bar eklentisinin bazı sorunları var(temayı bozuyor) ama denerim öyle eklerim..

efektlerin kasma olayını farkettim değiştireceğim.
Dahili bileşen genel hatası çözüldü ama hangi programda aldınız bu hatayı?

Free07

Free07

Üye
mtrx kardeş emeklerin için teşekkürler öncelikle. senin fw ne entegre ettiğini söylediğin adobe flash lite 4.1 in diğer benzeri fw lere göre hangi artısı var, nerede farkettiriyor kendisini lütfen yazarmısın yoksa bu sadece lafta bir eklentimi ?
çünkü tüm yorumları okudum ama bir tane bu konuyla alakalı evet şurdaki videoları açıyor şeklinde herhangi bir yorum okumadım...

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
mtrx kardeş emeklerin için teşekkürler öncelikle. senin fw ne entegre ettiğini söylediğin adobe flash lite 4.1 in diğer benzeri fw lere göre hangi artısı var, nerede farkettiriyor kendisini lütfen yazarmısın yoksa bu sadece lafta bir eklentimi ?
çünkü tüm yorumları okudum ama bir tane bu konuyla alakalı evet şurdaki videoları açıyor şeklinde herhangi bir yorum okumadım...

önceki yorumlarda söylediğim gibi bütün sitelerde video izleme olanağı fln sağlamaz bu size.

youtubeden videomu izliyorsunuz? daha akıcı izleyeceksiniz fps farkları var..
şuanda skyfire türkiyede olsaydı farkları daha iyi anlardınız sanırım.

v2.2'de Gelen Değişiklikler

Default tema : Numbers Black IND190 olarak değiştirildi.

N8 Orjinal Zil Sesleri eklendi

Autoinstaller Türkçe eklendi
*Gelen programlar
>>ION Timer
>>Ram Blow
>>Nokia Internet Radio
>>Light CTRL
>>Accel Switch

Tema Efektleri değişti

Bluetooth unuzdan gelen dosyalar artık mTRx/Gelen klasörüne taşınıyor

Dz music sorunu düzeltildi.

Music stopper arka planı değiştirildi ( kendi yapımım :))

Yazı yazarken takılma sorunu fixlendi ( Browserde özellikle )

RomPatcher yazılıma entegre edildi ( installserver.exe kaldırıldı)

linkler eklenecek

Free07

Free07

Üye
you tube videolarını zaten normal tarayıcı ile de izleyebiliyoruz. skyfire e gelince o program zaten tüm videoları kendisi açtırıyordu. ben skyfire ile n80 de bile her videoyu izliyordum...

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
you tube videolarını zaten normal tarayıcı ile de izleyebiliyoruz. skyfire e gelince o program zaten tüm videoları kendisi açtırıyordu. ben skyfire ile n80 de bile her videoyu izliyordum...

yazdıklarımı anlamaya çalışırsanız anlıyacaksınız ne işe yaradığını. kendi kafanızın dengine gitmeyin ;)

ben youtube videolarını açmıyormu demişim?

4x3 4x4 4x5 eklendi resimler güncellendi

blomberg

blomberg

Üye
Bu fw yi yükledikten sonra Program yükleyemiyorum!! Dahili bir bileşen hatası veriyor yüklerken??? Yardım lütfen

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
ne yuklemeye calstgnzı soyleyn yardmcı olym.

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
media bar eklentisinin bazı sorunları var(temayı bozuyor) ama denerim öyle eklerim..

efektlerin kasma olayını farkettim değiştireceğim.
Dahili bileşen genel hatası çözüldü ama hangi programda aldınız bu hatayı?

Nokia Photo Browsver de Dahili Bileşen Hatası Alıyorum. Yazılıma Gömme Olayını Deniyorum Ama Program İconu Falan Hiç Bişey Çıkmıyo?? Sanırım Yapamıyorum

MANOWAR16

Üye
Güzel olmuş yükledim gayaet güzel eline sağlık. fakat ovimapsde konumlama sorunu var gibi,tema efektleri azcık daha hızlı olsa tadından yenmicek. ovi 3.04 kursan DAHA GÜZEL OLCAK pilide güzel gidiyo bence forumun en az kusurlusu brawo

bi sıkıntı daha var müzik güncellemesi ve photo browser yüklenmiyo dahili bileşen hatası. bunlarda olsa mükemmel. mesajlaRda felan sorun yok gayet güzel. Şimdiden eline koluna sağlık en güzeli sen yapana kadar bu

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
Güzel olmuş yükledim gayaet güzel eline sağlık. fakat ovimapsde konumlama sorunu var gibi,tema efektleri azcık daha hızlı olsa tadından yenmicek. ovi 3.04 kursan DAHA GÜZEL OLCAK pilide güzel gidiyo bence forumun en az kusurlusu brawo

bi sıkıntı daha var müzik güncellemesi ve photo browser yüklenmiyo dahili bileşen hatası. bunlarda olsa mükemmel. mesajlaRda felan sorun yok gayet güzel. Şimdiden eline koluna sağlık en güzeli sen yapana kadar bu

müzik güncellemesi zaten ekli. 15.2 orda göstermesi önemli değil. photobrowser cfwde ekli ama uygulamalarda çıkmamış bakıyım bi

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
adobe flash lite 4.1 gömülü demişsin face videoları izleniyo mu

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
adobe flash lite 4.1 gömülü demişsin face videoları izleniyo mu

flash lite 4.1 ile alakası yok web browser ile alakası var faceden video izlenmesinin..

flash litenin sadece performans getirisi var

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
flash lite 4.1 ile alakası yok web browser ile alakası var faceden video izlenmesinin..

flash litenin sadece performans getirisi var

kardeş dur bakalım flash liteyi kaldırıp yazılıma gömeyim bakalım flash lite ile alakası varmı eğer flash olmadığı halde youtubeyi açarsa demekki flash lite ile ilgisi yok eğer açmazsa senin dediğin şey yalan olur :evet:

Üst Alt