Oncelikle eline saglık.İlk gozume carpan mtrx adlı temaya dokunuldugunda atıyor.Telin icinde gezerken menuler arası tel birden kararıyo sanırım oto kilitlenme süresi modu hatalı ya da oyle calısıyor.Guzel gozukuyordu tepkimeler cok hızlı ama icim ısınmadı.Tus kilitleme mandalıyla tus kitlediginizde tus ısıkları cok gec sonuyo.Acılıstakı efekt cok seslı ve bence cok reklam iceriyor.Bence cok kalıtelı bı cfw yapabılmek asıl reklamdır.Forumda denemedıgım kalmadı ve hatasız birtane bile gormedım.Insanız hatalarımız olacak bence cok sacma eger profesyonel olarak yapılmıyosa beta densin sadece telefonunu bozmak ısteyenler yuklesın.Sert bir eleştiri gibi gozukebilir ama aslında istedigim bu isi cok iyi yapabilen insanlar varken.Pm le msn le ustaların yardımlarıyla yapan amatorler cogaldı.ADAM AKILLI SORUNSUZ CFW GORMEK ISTIYORUZ ARTIK BU FORUMDA...YA DA CFW YUKLEME MANYAGI OLALIM
ne zaman paylaşıyon tuğrul kardeş![]()

tuş kilidi zamanını 19 yapınca o kararma düzeliyor.
v1.1 de düzeltmeler olacak tema olayında sıkıntı olmuş farkındayım .
açılış ekranı daha güzeldi orda fps yi baya bi kısıyor. o yüzden yavaş. oda değişecek. size değiştirme imkanı verilecek direk C: den değiştireceksiniz fw fln atmadan..
telefonda bozulacak hiçbir olay yok 2 tane hata var ama onemli değil düzelecek bunlar.
Öncelikle cevabın icin cok tesekkur ederim.Cok uzun zamandır 5800 kullanıcısıyım.Takdir edersin ki denemediğim kalmadı.Ama inan bu cfw de dokunmatik tepkimesi cok şık.yani dokunuldugunda telefon zıplamıyo.ama kurduktan hemen sonra ramblow yukledım ve her acılısında 4 uygulama acık kalıyo.sonra sonlandırılıyo.benım en cok ıstedıgım ve emınım bunu sen ve bı suru kullanıcı da kullanıyodur.operada gezinirken arama geldıgınde ram yetersızlıgınden dırekt olarak operadan cıkıyo.Guzel calısmıssın acıkcası hosuma gıttı iste diyorum ya duzeltmeleri yapar da sorunsuz hale getirebilirsen ciddi anlamda herkesin begenisini kazanacaktır.Umarım kafanada baska problemler olmaz ve hem sorunsuz hem de kalıtelı bır cfw ile forumlarda nam salarsın.Basarılarının devamını beklerim..
kardeşim cevabın için saol ama mesele oyunda değil mesele game api sorunu ki bazı fwlerde bu var polarbit oyunları game api ile çalışır oyunu yüklemeden önce dikkat et önce game api yamasını kurar sonra oyunu kurar çok fw denedim hepsinde vardı bu sorun neyse java demiştim fw ye gömülümü hadi face ve msn modunu hallederiz o mod bende var ama java asıl sorun ayrıca bu fw binh 24 dün çıkardığı fw mi eğer oysa kamera dokunmatik çekme kısmında hata var yani basmıyo oda bi hata çoğu insan bu hatadan gıcık oluıyo biliyorum ayrıca kamerada foto çekip hemen silmeye çalıştımızda kamera zaten kullanılıyor hatası varmı müzik player menüye atıyormu bildirimler widgeti türkçemi ki ingilizcesi çookk gıcık bu saydığım hatalr varmı bi dikkat et bak bu dediklerime bunlar yoksa bu fw kullanılır ki ben zaten bunu yüklemiştim daily mobile ve penht forumlarını yakından takip ediyorum ilgin ve alakan için şimdiden teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim sağlıcakla kal![]()
Eksileri
1.Her yerinde reklam var
2.mesajlarda türkce karakter desteği yok
3.Tusları kitliyo (konusma yaparken , menude kullanırken bile)
(Benim için eksiler)
İskenDer™;3202344' Alıntı:Kardeş Emeğin Güzel Fakat çok fazla sorun war. Müzk çalar atıyo.ovi hartalar yuklenmıyor.Mesajlardayken ekran gidiyor gibi daha cok kusurun düzeltlmesi lazm...
Arkadaşım ya ben bu rofs2 dosyasını rm-428 core dosyası ile nasıl kurabilirim? Ya da rm-428 e bunu nasıl uyarlayabilirim.
neee web tarayıcıya adobe flash 4.1 mi eklendi inanmıyorum kesinlikle kardeşim şunu açıklarmısın lütfen bu flash lite 4.1olayını eğer gerçekten eklediysen facebook videolarının açılması gerekir bu arada emeğine sağlık teşekkürler...
facebook videoları açılmıyor. flashla alakası yok onun. web tarayıcının n8 yapılması gerekiyor.
flash lite videoların daha akıcı olmasını sağlıyor. n8 tarayıcı entegre etmeye çalışıyorlar bu sıralar. eğer yapabilirlerse oda gelecek.