-06.04.2011- » mTRx v2.4 Final « RM-356 V20.0.043(YENİ) / 5800 \

Sponsorlu Bağlantılar

sekolele

sekolele

Üye
ne zaman paylaşıyon tuğrul kardeş :D

pro8181

pro8181

Üye
n8 in videoları açan(flaş pleayer)özelliğinide 5800 a yüklemeyi denermisiniz.

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
Oncelikle eline saglık.İlk gozume carpan mtrx adlı temaya dokunuldugunda atıyor.Telin icinde gezerken menuler arası tel birden kararıyo sanırım oto kilitlenme süresi modu hatalı ya da oyle calısıyor.Guzel gozukuyordu tepkimeler cok hızlı ama icim ısınmadı.Tus kilitleme mandalıyla tus kitlediginizde tus ısıkları cok gec sonuyo.Acılıstakı efekt cok seslı ve bence cok reklam iceriyor.Bence cok kalıtelı bı cfw yapabılmek asıl reklamdır.Forumda denemedıgım kalmadı ve hatasız birtane bile gormedım.Insanız hatalarımız olacak bence cok sacma eger profesyonel olarak yapılmıyosa beta densin sadece telefonunu bozmak ısteyenler yuklesın.Sert bir eleştiri gibi gozukebilir ama aslında istedigim bu isi cok iyi yapabilen insanlar varken.Pm le msn le ustaların yardımlarıyla yapan amatorler cogaldı.ADAM AKILLI SORUNSUZ CFW GORMEK ISTIYORUZ ARTIK BU FORUMDA...YA DA CFW YUKLEME MANYAGI OLALIM

tuş kilidi zamanını 19 yapınca o kararma düzeliyor.

v1.1 de düzeltmeler olacak tema olayında sıkıntı olmuş farkındayım .
açılış ekranı daha güzeldi orda fps yi baya bi kısıyor. o yüzden yavaş. oda değişecek. size değiştirme imkanı verilecek direk C: den değiştireceksiniz fw fln atmadan..
telefonda bozulacak hiçbir olay yok 2 tane hata var ama onemli değil düzelecek bunlar.

tugrul_27

tugrul_27

Üye
ne zaman paylaşıyon tuğrul kardeş :D

KARDEŞİM KONUYU AÇTIM MULTİ UPLOADA EKLEDİM ARTIK YÖNETİCİ ARKADAŞLAR NE ZAMAN KONUYU EKLERLERSE OZAMAN İNŞ HADİ HAYIRLISI GEREKN AÇIKLAMAYI DA YAPTIM:oke:

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye
Kardeş ışıkla ilgili fix ten bahsetmişsin Allah rızası için söyler misin kim yapmış

rapboi

Üye
tuş kilidi zamanını 19 yapınca o kararma düzeliyor.

v1.1 de düzeltmeler olacak tema olayında sıkıntı olmuş farkındayım .
açılış ekranı daha güzeldi orda fps yi baya bi kısıyor. o yüzden yavaş. oda değişecek. size değiştirme imkanı verilecek direk C: den değiştireceksiniz fw fln atmadan..
telefonda bozulacak hiçbir olay yok 2 tane hata var ama onemli değil düzelecek bunlar.

Öncelikle cevabın icin cok tesekkur ederim.Cok uzun zamandır 5800 kullanıcısıyım.Takdir edersin ki denemediğim kalmadı.Ama inan bu cfw de dokunmatik tepkimesi cok şık.yani dokunuldugunda telefon zıplamıyo.ama kurduktan hemen sonra ramblow yukledım ve her acılısında 4 uygulama acık kalıyo.sonra sonlandırılıyo.benım en cok ıstedıgım ve emınım bunu sen ve bı suru kullanıcı da kullanıyodur.operada gezinirken arama geldıgınde ram yetersızlıgınden dırekt olarak operadan cıkıyo.Guzel calısmıssın acıkcası hosuma gıttı iste diyorum ya duzeltmeleri yapar da sorunsuz hale getirebilirsen ciddi anlamda herkesin begenisini kazanacaktır.Umarım kafanada baska problemler olmaz ve hem sorunsuz hem de kalıtelı bır cfw ile forumlarda nam salarsın.Basarılarının devamını beklerim..

alper0642

Üye
tebrikler, umarım memnun kalırlar arkadaşlarımız

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle cevabın icin cok tesekkur ederim.Cok uzun zamandır 5800 kullanıcısıyım.Takdir edersin ki denemediğim kalmadı.Ama inan bu cfw de dokunmatik tepkimesi cok şık.yani dokunuldugunda telefon zıplamıyo.ama kurduktan hemen sonra ramblow yukledım ve her acılısında 4 uygulama acık kalıyo.sonra sonlandırılıyo.benım en cok ıstedıgım ve emınım bunu sen ve bı suru kullanıcı da kullanıyodur.operada gezinirken arama geldıgınde ram yetersızlıgınden dırekt olarak operadan cıkıyo.Guzel calısmıssın acıkcası hosuma gıttı iste diyorum ya duzeltmeleri yapar da sorunsuz hale getirebilirsen ciddi anlamda herkesin begenisini kazanacaktır.Umarım kafanada baska problemler olmaz ve hem sorunsuz hem de kalıtelı bır cfw ile forumlarda nam salarsın.Basarılarının devamını beklerim..

sorunlar fixleniyor. ilk paylaşımım ve v1 olduğundan dolayı bu tür hatalar normal. rehber vs oto çıkış eklemiştim cfw ye ama bilmiyorum kontrollerini yapacağım..

ek olarak cfw tamamen taranmıştır bütün gerekiz dosyalar silinmiştir dosya boyutu 99 mbdır. diğer cfwler 115 mb civarıdır. bi kaç gereksiz dosyalama daha var onlarıda temizledim şuanda gerekli fixleri uyguluyorum. sanırım yarın paylaşırım sorunsuz versiyonu. deneme sürecine girecek çünkü..

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim cevabın için saol ama mesele oyunda değil mesele game api sorunu ki bazı fwlerde bu var polarbit oyunları game api ile çalışır oyunu yüklemeden önce dikkat et önce game api yamasını kurar sonra oyunu kurar çok fw denedim hepsinde vardı bu sorun neyse java demiştim fw ye gömülümü hadi face ve msn modunu hallederiz o mod bende var ama java asıl sorun ayrıca bu fw binh 24 dün çıkardığı fw mi eğer oysa kamera dokunmatik çekme kısmında hata var yani basmıyo oda bi hata çoğu insan bu hatadan gıcık oluıyo biliyorum ayrıca kamerada foto çekip hemen silmeye çalıştımızda kamera zaten kullanılıyor hatası varmı müzik player menüye atıyormu bildirimler widgeti türkçemi ki ingilizcesi çookk gıcık bu saydığım hatalr varmı bi dikkat et bak bu dediklerime bunlar yoksa bu fw kullanılır ki ben zaten bunu yüklemiştim daily mobile ve penht forumlarını yakından takip ediyorum ilgin ve alakan için şimdiden teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim sağlıcakla kal:oke:

widgetleri kendi elimle türkçeleştirdim. müzik çalar sorunsuz. ek widgetler var. 1.1 de daha değişik widgetler eklemeyi düşünüyorum. tşkkürler yorumun için.

kartal1000

kartal1000

Üye
Eksileri
1.Her yerinde reklam var
2.mesajlarda türkce karakter desteği yok
3.Tusları kitliyo (konusma yaparken , menude kullanırken bile)
(Benim için eksiler)

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
Eksileri
1.Her yerinde reklam var
2.mesajlarda türkce karakter desteği yok
3.Tusları kitliyo (konusma yaparken , menude kullanırken bile)
(Benim için eksiler)

nerelerde reklam var acaba. toplamda 3 yerde reklam olması abartı bi reklammı?

türkçe karakter desteği eklendi v1.1 gelecek.

tuş sorunu düzeldi v1.1 gelecek..

başka bir problem yoktur umarım?

İskenDer™

İskenDer™

Üye
Kardeş Emeğin Güzel Fakat çok fazla sorun war. Müzk çalar atıyo.ovi hartalar yuklenmıyor.Mesajlardayken ekran gidiyor gibi daha cok kusurun düzeltlmesi lazm...

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
İskenDer™;3202344' Alıntı:
Kardeş Emeğin Güzel Fakat çok fazla sorun war. Müzk çalar atıyo.ovi hartalar yuklenmıyor.Mesajlardayken ekran gidiyor gibi daha cok kusurun düzeltlmesi lazm...

müzik çalarda atma sorunu yok!

ovi harita denemedim denicem.. >> ndrive kullanıyorum..

ekran gitme sorunu otomatik tuş kilidinden. oda fixlendi 1.1 le gelecek.

İskenDer™

İskenDer™

Üye
Daha iyi çalışmalar bekliyoruz. (: İnternet ayarında biraz kusur war onlarada bi bakarsan.

ercan845

Üye
kardeşim temaya girdigimde senin tema bozuk diyor

--------------- Ekleme ---------------

ama güzel bir fw begendim eline saglık

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
v2'de Gelen Değişiklikler

*c6 taban yazılımı değiştirildi

*Tema By Destina TR Nature olarak ayarlandı

*n8 fontu editlenerek daha güzel hale getirildi.

*v1 de ortaya çıkan sorunlar fixlendi

*Yeni efektler eklendi. Artık sistemi kasmıyor.

*Yeni n8 iconları eklendi.

*Menü düzeni değiştirildi.

*Ses düzeyi codeclerle arttırıldı.

*Web tarayıcıya adobe flash lite 4.1 eklendi.

*Titreşim seviyeleri en düşüğe alındı ( dokunmatik kontrolü sağlandı )

*Tuş kilidi kitleme süresi manuel olarak ayarlanabiliyor!

*Boot ekranından sıkıldınız mı? editlemeyle uğraşmayın! direk telefon hafızası ekran/startup.gif ile değiştirin. artık o gelsin! ( Boyutu 360 x 640 olmak zorunda )

*Cpu load hızı düşürüldü. Batarya kullanımını etkilemez!

*Tüm diller çıkarıldı(mesaj dilleri duruyor) sadece ingilizce türkçe var.modlamalarda vs başka dil bulamazsınız!

*Cfwden gereksiz bütün herşey kaldırıldı. daha temiz bir cfw var elimizde artık!

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye
Arkadaşım ya ben bu rofs2 dosyasını rm-428 core dosyası ile nasıl kurabilirim? Ya da rm-428 e bunu nasıl uyarlayabilirim.

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ya ben bu rofs2 dosyasını rm-428 core dosyası ile nasıl kurabilirim? Ya da rm-428 e bunu nasıl uyarlayabilirim.

rm kodunu değiştirip kursanız daha sağlıklı olur

telefonunuz rm-428 anladığım kadarıyla.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
neee web tarayıcıya adobe flash 4.1 mi eklendi inanmıyorum kesinlikle kardeşim şunu açıklarmısın lütfen bu flash lite 4.1olayını eğer gerçekten eklediysen facebook videolarının açılması gerekir bu arada emeğine sağlık teşekkürler...

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
neee web tarayıcıya adobe flash 4.1 mi eklendi inanmıyorum kesinlikle kardeşim şunu açıklarmısın lütfen bu flash lite 4.1olayını eğer gerçekten eklediysen facebook videolarının açılması gerekir bu arada emeğine sağlık teşekkürler...

facebook videoları açılmıyor. flashla alakası yok onun. web tarayıcının n8 yapılması gerekiyor.

flash lite videoların daha akıcı olmasını sağlıyor. n8 tarayıcı entegre etmeye çalışıyorlar bu sıralar. eğer yapabilirlerse oda gelecek.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
facebook videoları açılmıyor. flashla alakası yok onun. web tarayıcının n8 yapılması gerekiyor.

flash lite videoların daha akıcı olmasını sağlıyor. n8 tarayıcı entegre etmeye çalışıyorlar bu sıralar. eğer yapabilirlerse oda gelecek.

nası yani N8 deki flash 4 yokmu bütün videoları açıyor ama bunun ne alakası var web tarayıcısı ile

Üst Alt