-06.04.2011- » mTRx v2.4 Final « RM-356 V20.0.043(YENİ) / 5800 \

Sponsorlu Bağlantılar

alper0642

Üye
yeni fw.ni bekliyorum kardeş, özellikle tema efektini merak ediyorum, eline sağlık, teşekkürler

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
Linkler :

--------------- Ekleme ---------------

yeni fw.ni bekliyorum kardeş, özellikle tema efektini merak ediyorum, eline sağlık, teşekkürler
yorum için teşekkürler linkler eklendi

alper0642

Üye
bu cevabım için en başta siteden, forum bölümünden ve siz saygı değer arkadaşladan özür diliyorum. ancak hiç beklemediğim bir olaya şahit oldum ve durumu burada paylaşmak istedim. bizler gerek fw.ler olsun gerekse modlar paylaşıyoruz ki, en güzeli el birliği ile yakalayalım, birbirimize paylaşımlarımızla yardımcı olalım.

çok sevdiğim bir söz var;

"HİÇBİRİMİZ HEPİMİZ KADAR AKILLI DEĞİLİZ"

bu bağlamda bende bu fw.yi paylaşan M_aTRa_X rumuzlu arkadaşa özel mesaj ile bir şey sordum . sorduğum şey ise

ilk sayfada fw tanıtımında varsayılan tarih ve saati değiştirdiğini söylemiş, bende özel mesaj ile kendisinden bunu nasıl yaptığını sormuştum.

benim özel mesaj ile sorduğum ve altında sayın arkadaşımızın verdiği cevap:
M_aTRa_X' Alıntı:
alper0642' Alıntı:
slm kardeş, fw modifiyesi yaparken varsayılan tarih ve saati nasıl değiştirebileceğimizi sormuştum, bu konuda bir cevap verebilecekmisin.

neden lazım bu size? o kadar dosyayı darma duman etmişim bulmuşum siz hiç uğraş vermeden bunu yapacaksınız?

karşılık olarak bende kendilerine dedimki :

vvaaaavvvv bu biçim bir cevap böyle.

S60v5 Sistem Modlama burada paylaşımda bulunan insanlar o zaman hatamı ediyorlar. o kadar uğraşmış bulmuşsun, ne diyim. göstermiş olduğun bu davranışından dolayı kutlarım. o zaman eminimki siz bu mod paylaşım sayfasını hiç ziyaret etmiyor, kimseden hiçbir mod almıyorsunuzdur, bu cevaba göre bir başkasından mod almak, veya yayınlanmış bir mod kullanmak size göre değil dimi.

sayın M_aTRa_X arkadaşım, senden de özür diliyorum, ama forum sitelerinin amacı paylaşmaktır. paylaşımda bulunan herkes birşeyleri araştırıyor, değiştiriyor emek veriyor ve paylaşıyor. haaa paylaşmak istemeyebilirsin, ama bunu bu şekilde telaffuz etmen pek hoş olmamış,

tekrar forumdan ve siz değerli arkadaşlardan özür diliyorum.

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
bu cevabım için en başta siteden, forum bölümünden ve siz saygı değer arkadaşladan özür diliyorum. ancak hiç beklemediğim bir olaya şahit oldum ve durumu burada paylaşmak istedim. bizler gerek fw.ler olsun gerekse modlar paylaşıyoruz ki, en güzeli el birliği ile yakalayalım, birbirimize paylaşımlarımızla yardımcı olalım.

çok sevdiğim bir söz var;

"HİÇBİRİMİZ HEPİMİZ KADAR AKILLI DEĞİLİZ"

bu bağlamda bende bu fw.yi paylaşan M_aTRa_X rumuzlu arkadaşa özel mesaj ile bir şey sordum . sorduğum şey ise

ilk sayfada fw tanıtımında varsayılan tarih ve saati değiştirdiğini söylemiş, bende özel mesaj ile kendisinden bunu nasıl yaptığını sormuştum.

benim özel mesaj ile sorduğum ve altında sayın arkadaşımızın verdiği cevap:

karşılık olarak bende kendilerine dedimki :

vvaaaavvvv bu biçim bir cevap böyle.

S60v5 Sistem Modlama burada paylaşımda bulunan insanlar o zaman hatamı ediyorlar. o kadar uğraşmış bulmuşsun, ne diyim. göstermiş olduğun bu davranışından dolayı kutlarım. o zaman eminimki siz bu mod paylaşım sayfasını hiç ziyaret etmiyor, kimseden hiçbir mod almıyorsunuzdur, bu cevaba göre bir başkasından mod almak, veya yayınlanmış bir mod kullanmak size göre değil dimi.

sayın M_aTRa_X arkadaşım, senden de özür diliyorum, ama forum sitelerinin amacı paylaşmaktır. paylaşımda bulunan herkes birşeyleri araştırıyor, değiştiriyor emek veriyor ve paylaşıyor. haaa paylaşmak istemeyebilirsin, ama bunu bu şekilde telaffuz etmen pek hoş olmamış,

tekrar forumdan ve siz değerli arkadaşlardan özür diliyorum.

yazdığınız cevabın karşılığı o . cevap verebilecekmisiniz den çıkan anlamlardan dolayı ..

Merak Edenler için C5-03 Tuş kilidi ekranı

degirmenci01

Üye
bu gün bu fw yi yükledim gerçekten çok güzel olmuş şu ana kadar denediklerim içerisinde en iyisi. Ama bazı kafama takılanlar oldu belkide ben yanlış yaptım bilmiyorum ama daha önce yüklediğim bazı programları lisans sorunu yüzünden yükleyemedim birde şu ana ekranın telelefonu çevirince dönmesi olmasa sanki daha iyi olacak gibi (tabi bence)

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
bu gün bu fw yi yükledim gerçekten çok güzel olmuş şu ana kadar denediklerim içerisinde en iyisi. Ama bazı kafama takılanlar oldu belkide ben yanlış yaptım bilmiyorum ama daha önce yüklediğim bazı programları lisans sorunu yüzünden yükleyemedim birde şu ana ekranın telelefonu çevirince dönmesi olmasa sanki daha iyi olacak gibi (tabi bence)

lisans sorunu veriyorsa rom patcherden 2 patchide auto yapın. bunu belirtmiştim

ana ekranın dönmemesini istiyorsanız sensorleri kapatacaksınız başka çaresi yok :)

alper0642

Üye
yazdığınız cevabın karşılığı o . cevap verebilecekmisiniz den çıkan anlamlardan dolayı ..
yanlış anlışılmışım, özür dilerim, cevap verebilecekmisiniz derken kastım cevap vermeye müsait olup olmadığınız yönündeydi, yoksa sizi susturmak veya bilmediğiniz birşeyi size sorarak sizi zor durumda bırakmak şeklinde değildi. yanlış anlaşıldığım için tekrar özür diliyorum. :oke:

-------------------

fw.yi denedim kardeş, güzel ve hoş olmuş gerçekten çok başarılı bir çalışma yapmışsın, tebrik ediyorum. daha iyi yapabilirsin, acizane olarak önerim, yazıları ortalayan mod eklemişsin, onu kaldırırsan ve temanı da değiştirirsen daha güzel bir fw elde etmiş olursun, bu dediklerimi kendi telefonunda denepiy görürsün. BAŞARILAR DİLİYORUM.

enes3161

Üye
arkadaşım bu açılıştaki mtrx v2 yazısını nasıl kaldırablirm..

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi

kalkmaz o. merak ediyorum çok mu rahatsız ediyor o kadar editli bi cfw kullanıyorsunuz 2 tane yerinde reklam var çok mu fazla?

telefonu sürekli açıp kapatıyormusun sürekli o yazıyla karşılaşıyorsun..

neyse birşey demek istemiyorum..

by-hedir

by-hedir

Üye
kalkmaz o. merak ediyorum çok mu rahatsız ediyor o kadar editli bi cfw kullanıyorsunuz 2 tane yerinde reklam var çok mu fazla?

:megafon:O yazı kalkar arkadaşım CFW yi yeniden düzenlersen kalkar lütfen kalkmaz demeyelim ve beni yanlış anlamayın ama insanlar orjinallikten yana neden kendi telefonumuzda başka birinin ismi olsun ki yada ona ait bir logo amblem onun için bence CFW yapılırken buna dikkat etmek lazım...
saygılarla.

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
:megafon:O yazı kalkar arkadaşım CFW yi yeniden düzenlersen kalkar lütfen kalkmaz demeyelim ve beni yanlış anlamayın ama insanlar orjinallikten yana neden kendi telefonumuzda başka birinin ismi olsun ki yada ona ait bir logo amblem onun için bence CFW yapılırken buna dikkat etmek lazım...
saygılarla.

orjinalden yana olanlar ozaman orjinal yazılım kursunlar..

Yanlış anlamama olayına gelince 2 tane reklam göze batarmı bu kadar? telefonu açarken ve temalara girince gördüğün reklam..

eğer reklamı gözünüze soksaydık ana ekrana fln koysaydık tamam haklısınız derdim ama...

bu reklamın amacı her telde ismimiz olsun falan değil ilerleyen zamanlarda bu cfwyi çalan çırpan olacak buna önlem bunlar ..

by-hedir

by-hedir

Üye

Yanlış anlamama olayına gelince 2 tane reklam göze batarmı bu kadar? telefonu açarken ve temalara girince gördüğün reklam..

eğer reklamı gözünüze soksaydık ana ekrana fln koysaydık tamam haklısınız derdim ama...

bu reklamın amacı her telde ismimiz olsun falan değil ilerleyen zamanlarda bu cfwyi çalan çırpan olacak buna önlem bunlar ..

neyse amacım bu meseleye devam etmek degil arkadasım ama herkez farklı düşünmekde özgürdür.
kırıcı olduysam pardon.ayrıca bu cfw yi calan cırpan mutlaka olacaktır ama sen buna bu sekılde önlem alamazsın ki koydugun seyleri degiştirmek silmek çok kolay sonuçta.Benim orjinallikten kastım buydu yoksa tabiki orjinali kullanmak iyidir ama modifiye etmeyi seven bir milletiz.
Ama yinede bu tercih meselesi.
saygılar...

alper0642

Üye

açılıştaki o mtrx v2 yazısı kalkmaz mı? kalkmasına kalkar tabiki, ama bu konuya matrax arkadaşımız kendisi cevap verirse uygun olur

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
neyse amacım bu meseleye devam etmek degil arkadasım ama herkez farklı düşünmekde özgürdür.
kırıcı olduysam pardon.ayrıca bu cfw yi calan cırpan mutlaka olacaktır ama sen buna bu sekılde önlem alamazsın ki koydugun seyleri degiştirmek silmek çok kolay sonuçta.Benim orjinallikten kastım buydu yoksa tabiki orjinali kullanmak iyidir ama modifiye etmeyi seven bir milletiz.
Ama yinede bu tercih meselesi.
saygılar...

Sadece 2 yerde nickim yok merak etme görsel olarak biryerde ismi göremessin ama private dosyalarında sürüyle reklam var bunuda belirtiyim.
Kırıcı olmadın eleştiriyorsun sonuçta
açılıştaki o mtrx v2 yazısı kalkmaz mı? kalkmasına kalkar tabiki, ama bu konuya matrax arkadaşımız kendisi cevap verirse uygun olur

kalkmasını istemediğim için kalkmaz dedim.

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
Uplayalım düşmesin..

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
KURULUM ( Anlatım Bana Aittir)

Öncelikle indirdiğimiz dosyaları düzgün bi klasöre atalım.

JAFSetup_1.98.62.exe dosyasını yükleyelim! USB Driver uyarısı verirse hayır deyip devam edin

Resimdeki gibi JAFP.exe yi başlatalım..
Not : Vista veya üstü(w7) işletim sistemi kullananlar! Sağ tıklayıp özellikler e tıklayın. Ordan Uyumluluk'a tıklayın Windows XP yi seçip tamam diyerek açın.

Resimde görünen ekran geldiyse hiçbirşeye ellemeden OPEN tuşuna basın

JAF açılırken Hata verebilir Box driver not installed gibi. OK diyip geçin önemli değil .

Şimdi bu resimde yaptıklarımız .. Sırasıyla!

1- Üst sekmelerden BB5 i seçtik !

2- Manual Flash , Dead USB , Factory Set , Normal Mode yi işaretledik

3- CRT 308 in işaretini kaldırdık.

4- Üstte ki MCU ya tıkladık ve C0r dosyamızı seçtik

RM-356_52.0.007_prd.core.C0r

5- PPM' ye tıklayıp asıl dosyamız olan menü modlu olarak indirdiğimiz V20 uzantılı dosyayı seçtik
RRM-356_52.0.007_prd.rofs2.V20

6- CNT yi boş geçtik ve APE Variant'a tıkladık uzantısı fpsx olan dosyamızı seçtik
RRM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx

Bunları hallettikten sonra Yapmamız gerekenler..

Telefonu kapatıp usb ile pc ye bağlayın. Sarj aleti takılı olmasın! Ve telefon % 50 nin üstünde sarjlı olsun..

Sağ üstteki FLASH'a basın ve çıkan uyarıya evet diyip telefonun açma kapama tuşuna bir kere basıp bırakın.(1-2 Sn den fazla basmayın)

Kurulum tamamen bittiğinde JAF programının en altında finish yazmış olacak. Siz yinede Parolanız varsa parola ekranına kadar gelmeden telefonu usbden çıkarmayın..

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
v2.4'de Gelen Değişiklikler

Default tema : Golden Field IND190 olarak değiştirildi.

Kurulum sorunu yaratan artık dosyalar temizlendi ( Boş klasörler vs )

Normal şebeke icon'u artık ( 4G ) Edge bağlantısında yine ( E ) 3g bağlantısında yine ( 3g)

Tema efekti değişti

CPU kullanımları tekrar gözden geçirildi
*Tekil işlemci kullanımı %40
*Toplam işlem sayısı arttırıldı
*Görsel efektlere harcanan işlemci kullanımı düşürüldü.
(Opera Tarayıcısının atma olayı KISMEN fix)

Cache limiti sınırlandırıldı Ve C:\ sürücüsüne taşındı

Sensör ayarları sıkıntı olmayacak biçimde düzeltildi.(az döndürünce dönmeyecek Alarmın ertelenmesine vs engel olcak.)

Menü geçiş hızları hızlandırıldı.

Varsayılan Tarih/Saat 05.04.2011 20:00 a ayarlandı

E:\Music e atacağınız dosyalar direk olarak Müzik çalardan okunuyor. Kütüphane yenilemeye gerek yok!

Polarbit oyunlarını artık sorunsuz kurabileceğiz.. ( Yama eklendi )

Nokia Pure Yazı tipi menu de aktif edildi.

Yazı boyutları küçültüldü.(menü normal boyut)

Kamera ayarları maksimum düzeye getirildi.

USB paket gönderme hızı ve paket parça boyutu arttırıldı.(USB Veri hızı arttı)

* Özellikle telefonu modem olarak kullananlar için çook getirisi var.

Açık uygulamaları göster seçeneği kaldırıldı

Menünün kapladığı alan genişletildi.( Tam menü mod gibi ama şebeke çubuğu vs kalkmadı. )

Rompatcher e gerek kalmadan Unsigned yazılım yükleme desteği açıldı ( Rompatcher hala mevcut ama :) )

Web bağlantılarında sayfaya bağlanamadığında deneme sayısı arttırıldı süresi azaltıldı..

Web bağlantılarında aktarılan dosya boyutu arttırıldı(Dosya blok boyutu)

Hafıza kartını kaynak olarak kullanma hızı arttırıldı.

Ovi maps son sürüm eklendi (3.06 11wk10)

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
4*4 tam ekran menü yü ne zaman eklersin kardeş

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye

tamam da fw yi çalan çırpan olsa senin adının yazdığı yerleri rahatlıkla değiştirebilir önlem değil ki bu :oke:

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
bence kendini belli etmek için cfw de bi yerlere adını koymana açılış kapanış ekranına falan kendini eklemene gerek yok büyük cfw ustaları isimlerini yaptıklarıyla duyuruyor güzel şeyler yapıldığında zaten gereken tanınmışlığı da elde edersin

Üst Alt