yorum için teşekkürler linkler eklendiyeni fw.ni bekliyorum kardeş, özellikle tema efektini merak ediyorum, eline sağlık, teşekkürler
M_aTRa_X' Alıntı:alper0642' Alıntı:slm kardeş, fw modifiyesi yaparken varsayılan tarih ve saati nasıl değiştirebileceğimizi sormuştum, bu konuda bir cevap verebilecekmisin.
neden lazım bu size? o kadar dosyayı darma duman etmişim bulmuşum siz hiç uğraş vermeden bunu yapacaksınız?
bu cevabım için en başta siteden, forum bölümünden ve siz saygı değer arkadaşladan özür diliyorum. ancak hiç beklemediğim bir olaya şahit oldum ve durumu burada paylaşmak istedim. bizler gerek fw.ler olsun gerekse modlar paylaşıyoruz ki, en güzeli el birliği ile yakalayalım, birbirimize paylaşımlarımızla yardımcı olalım.
çok sevdiğim bir söz var;
"HİÇBİRİMİZ HEPİMİZ KADAR AKILLI DEĞİLİZ"
bu bağlamda bende bu fw.yi paylaşan M_aTRa_X rumuzlu arkadaşa özel mesaj ile bir şey sordum . sorduğum şey ise
ilk sayfada fw tanıtımında varsayılan tarih ve saati değiştirdiğini söylemiş, bende özel mesaj ile kendisinden bunu nasıl yaptığını sormuştum.
benim özel mesaj ile sorduğum ve altında sayın arkadaşımızın verdiği cevap:
karşılık olarak bende kendilerine dedimki :
vvaaaavvvv bu biçim bir cevap böyle.
S60v5 Sistem Modlama burada paylaşımda bulunan insanlar o zaman hatamı ediyorlar. o kadar uğraşmış bulmuşsun, ne diyim. göstermiş olduğun bu davranışından dolayı kutlarım. o zaman eminimki siz bu mod paylaşım sayfasını hiç ziyaret etmiyor, kimseden hiçbir mod almıyorsunuzdur, bu cevaba göre bir başkasından mod almak, veya yayınlanmış bir mod kullanmak size göre değil dimi.
sayın M_aTRa_X arkadaşım, senden de özür diliyorum, ama forum sitelerinin amacı paylaşmaktır. paylaşımda bulunan herkes birşeyleri araştırıyor, değiştiriyor emek veriyor ve paylaşıyor. haaa paylaşmak istemeyebilirsin, ama bunu bu şekilde telaffuz etmen pek hoş olmamış,
tekrar forumdan ve siz değerli arkadaşlardan özür diliyorum.
bu gün bu fw yi yükledim gerçekten çok güzel olmuş şu ana kadar denediklerim içerisinde en iyisi. Ama bazı kafama takılanlar oldu belkide ben yanlış yaptım bilmiyorum ama daha önce yüklediğim bazı programları lisans sorunu yüzünden yükleyemedim birde şu ana ekranın telelefonu çevirince dönmesi olmasa sanki daha iyi olacak gibi (tabi bence)

yanlış anlışılmışım, özür dilerim, cevap verebilecekmisiniz derken kastım cevap vermeye müsait olup olmadığınız yönündeydi, yoksa sizi susturmak veya bilmediğiniz birşeyi size sorarak sizi zor durumda bırakmak şeklinde değildi. yanlış anlaşıldığım için tekrar özür diliyorum.yazdığınız cevabın karşılığı o . cevap verebilecekmisiniz den çıkan anlamlardan dolayı ..

arkadaşım bu açılıştaki mtrx v2 yazısını nasıl kaldırablirm..
kalkmaz o. merak ediyorum çok mu rahatsız ediyor o kadar editli bi cfw kullanıyorsunuz 2 tane yerinde reklam var çok mu fazla?
telefonu sürekli açıp kapatıyormusun sürekli o yazıyla karşılaşıyorsun..
neyse birşey demek istemiyorum..
O yazı kalkar arkadaşım CFW yi yeniden düzenlersen kalkar lütfen kalkmaz demeyelim ve beni yanlış anlamayın ama insanlar orjinallikten yana neden kendi telefonumuzda başka birinin ismi olsun ki yada ona ait bir logo amblem onun için bence CFW yapılırken buna dikkat etmek lazım...O yazı kalkar arkadaşım CFW yi yeniden düzenlersen kalkar lütfen kalkmaz demeyelim ve beni yanlış anlamayın ama insanlar orjinallikten yana neden kendi telefonumuzda başka birinin ismi olsun ki yada ona ait bir logo amblem onun için bence CFW yapılırken buna dikkat etmek lazım...
saygılarla.
orjinalden yana olanlar ozaman orjinal yazılım kursunlar..
Yanlış anlamama olayına gelince 2 tane reklam göze batarmı bu kadar? telefonu açarken ve temalara girince gördüğün reklam..
eğer reklamı gözünüze soksaydık ana ekrana fln koysaydık tamam haklısınız derdim ama...
bu reklamın amacı her telde ismimiz olsun falan değil ilerleyen zamanlarda bu cfwyi çalan çırpan olacak buna önlem bunlar ..
arkadaşım bu açılıştaki mtrx v2 yazısını nasıl kaldırablirm..
açılıştaki o mtrx v2 yazısı kalkmaz mı? kalkmasına kalkar tabiki, ama bu konuya matrax arkadaşımız kendisi cevap verirse uygun olurkalkmaz o. merak ediyorum çok mu rahatsız ediyor o kadar editli bi cfw kullanıyorsunuz 2 tane yerinde reklam var çok mu fazla?
telefonu sürekli açıp kapatıyormusun sürekli o yazıyla karşılaşıyorsun..
neyse birşey demek istemiyorum..
neyse amacım bu meseleye devam etmek degil arkadasım ama herkez farklı düşünmekde özgürdür.
kırıcı olduysam pardon.ayrıca bu cfw yi calan cırpan mutlaka olacaktır ama sen buna bu sekılde önlem alamazsın ki koydugun seyleri degiştirmek silmek çok kolay sonuçta.Benim orjinallikten kastım buydu yoksa tabiki orjinali kullanmak iyidir ama modifiye etmeyi seven bir milletiz.
Ama yinede bu tercih meselesi.
saygılar...
açılıştaki o mtrx v2 yazısı kalkmaz mı? kalkmasına kalkar tabiki, ama bu konuya matrax arkadaşımız kendisi cevap verirse uygun olur
) orjinalden yana olanlar ozaman orjinal yazılım kursunlar..
Yanlış anlamama olayına gelince 2 tane reklam göze batarmı bu kadar? telefonu açarken ve temalara girince gördüğün reklam..
eğer reklamı gözünüze soksaydık ana ekrana fln koysaydık tamam haklısınız derdim ama...
bu reklamın amacı her telde ismimiz olsun falan değil ilerleyen zamanlarda bu cfwyi çalan çırpan olacak buna önlem bunlar ..