M_aTRa_X
Üye
anlatamadım sanırım.nası yani N8 deki flash 4 yokmu bütün videoları açıyor ama bunun ne alakası var web tarayıcısı ile
web tarayıcı ile alakası var skyfire yi düşünün..
pm attım zaten

anlatamadım sanırım.nası yani N8 deki flash 4 yokmu bütün videoları açıyor ama bunun ne alakası var web tarayıcısı ile

anlatamadım sanırım.
web tarayıcı ile alakası var skyfire yi düşünün..
pm attım zaten![]()
bu bilgiyi vermen iyi oldu kardeşimde N8 deki web browserin port edileceğine inanıyorum çünkü N8 tuş kilidi port edilmişti buda edilebilir inşallah bununla uğraşan arkadaşlar olur
s^3 olduğundan dolayı pnht baya bi uğraş veriyor.Dailyde bunun için uğraşanlarda var. ilk olarak müzik çalar entegre edilecek diye biliyorum. süpriz yapacaklar ama ne zaman bilmem.
bekliyoruz peki neden şimdiye kadar flash lite 4 olmadığından açmıyor dediler.
aynen flash playeri açınca 3.1 mi görünüyor yoksa 4.1 mi görünüyor bu çok önemli bişeyy çok teşşekkürler fw içinde ..
sendeen bişey isteyecektim romblow ve mesaj okuyucu bana wf ye gömecek şekilde link edermisin modları verirmisin arkadaşım şimdiden teşekkürler
aynen flash playeri açınca 3.1 mi görünüyor yoksa 4.1 mi görünüyor bu çok önemli bişeyy çok teşşekkürler fw içinde ..
--------------- Ekleme ---------------
evet beyler tele yükledim test ettim görünüm ve hız yönünden güzele benziyor fakat facede videoları açamadım flash hatası verıyor yıne .

rica ederim. sis dosyasını açtıktan sonra kutu simgesi var ona basın entegre etmek için dosyalar çıkar.kardeşim extsis programını bulamadım sende varsa link edebilirmisin
--------------- Ekleme ---------------
tmm kardeşim buldum sadece ismi değişik geldi hatırlayamadım tekrar teşekkür ederim
şuanda yüklemeyi denedim sıkıntı yok. sizde sorun var sanırım.matrax kardeş öncelikle emeğin için teşekkürler ancak şöyle bir sorun var hiçbir temayı yükleyemiyorum bu sorun sadece bende mi var yoksa sendede böyle bir sorun vrmı aydınlatırsan sevinirim
matrix kardeş peki flash oynatıcıda sürüm olarak 3.1 mi görünüyor yoksa 4.1 mi.

şuanda yüklemeyi denedim sıkıntı yok. sizde sorun var sanırım.
hafıza kartını fortmatlayıp yazılımı kurarsanız hiçbir sıkıntı olmaz.
matrax olacak
modladığım dosyalarda 4.1 yazıyordu. flash oynatıcıda sürümü nasıl öğrenecez telefondan![]()

flash playeri açınca seçeneklerden uygulama hakkındayı seçiyoruz bilgiler meydanda![]()
![]()
![]()