-06.04.2011- » mTRx v2.4 Final « RM-356 V20.0.043(YENİ) / 5800 \

Sponsorlu Bağlantılar

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
-06.04.2011- » mTRx v2.4 Final « RM-356 V20.0.043(YENİ) / 5800 \
Yeni C6 V20.0.043 portu kullanılmıştır...

*Medya Bilgisi

Video player in okuyacağı yer e:/ video

Resimlerin okunacağı yer e:/image & e:/pictures

Müziklerin okunacağı yer e:/sounds & e:/music & e:/attatchments

Bluetooth Dosyalarının geleceği yer e:/mTRx/Gelen

Gizli Klasör : mTRx

v2.4'de Gelen Değişiklikler

Default tema : Golden Field IND190 olarak değiştirildi.

Kurulum sorunu yaratan artık dosyalar temizlendi ( Boş klasörler vs )

Normal şebeke icon'u artık ( 4G ) Edge bağlantısında yine ( E ) 3g bağlantısında yine ( 3g)

Tema efekti değişti

CPU kullanımları tekrar gözden geçirildi
*Tekil işlemci kullanımı %40
*Toplam işlem sayısı arttırıldı
*Görsel efektlere harcanan işlemci kullanımı düşürüldü.
(Opera Tarayıcısının atma olayı KISMEN fix)

Cache limiti sınırlandırıldı Ve C:\ sürücüsüne taşındı

Sensör ayarları sıkıntı olmayacak biçimde düzeltildi.(az döndürünce dönmeyecek Alarmın ertelenmesine vs engel olcak.)

Menü geçiş hızları hızlandırıldı.

Varsayılan Tarih/Saat 06.04.2011 20:00 a ayarlandı

E:\Music e atacağınız dosyalar direk olarak Müzik çalardan okunuyor. Kütüphane yenilemeye gerek yok!

Polarbit oyunlarını artık sorunsuz kurabileceğiz.. ( Yama eklendi )

Nokia Pure Yazı tipi menu de aktif edildi.

Yazı boyutları küçültüldü.(menü normal boyut)

Kamera ayarları maksimum düzeye getirildi.

USB paket gönderme hızı ve paket parça boyutu arttırıldı.(USB Veri hızı arttı)

* Özellikle telefonu modem olarak kullananlar için çook getirisi var.

Açık uygulamaları göster seçeneği kaldırıldı

Menünün kapladığı alan genişletildi.( Tam menü mod gibi ama şebeke çubuğu vs kalkmadı. )

Rompatcher e gerek kalmadan Unsigned yazılım yükleme desteği açıldı ( Rompatcher hala mevcut ama :) )

Web bağlantılarında sayfaya bağlanamadığında deneme sayısı arttırıldı süresi azaltıldı..

Web bağlantılarında aktarılan dosya boyutu arttırıldı(Dosya blok boyutu)

Hafıza kartını kaynak olarak kullanma hızı arttırıldı.

Ovi maps son sürüm eklendi (3.06 11wk10)

Tuş kilidi ekranında artık bildirimler çıkıyor!

v2.3'de Gelen Değişiklikler

Default tema : Symbian ^3 Hacked olarak değiştirildi.

Ovi Maps 3.06 ( 24 Şubat sürümü ) Sorunsuz eklendi

Batarya iconu değiştirildi

Hafıza kartı iconu ekrana eklendi

Tema efekti değişti ( Mükemmel HIZ ! )

Bütün gereksiz çalışmayan dosyalar temizlendi.(CFW 95 mb a düştü ovi maps eklenince son haline geldi )

Cache belleği kullanımı hızlandırıldı

Menü geçiş hızları hızlandırıldı.

Varsayılan Tarih/Saat 12.03.2011 20:00 a ayarlandı

Müzik çalar arama hızı arttırıldı.

Dosya yükleme hızı arttırıldı.

CPU load hızı düşürüldü

Tuş kilidi ekranı C5-03 den portlandı

İphone Scrolling eklendi

--Silinen programlar

Autoinstallerden
*Gelen programlar
>>ION Timer
>>Ram Blow
>>Nokia Internet Radio

My nokia

Podcasting

Yazılım Güncelleme

Online Paylaşım

Ovi(Rehber Müzik Senkron Mağaza)

Yardım

v2.2'de Gelen Değişiklikler

Default tema : Numbers Black IND190 olarak değiştirildi.

N8 Orjinal Zil Sesleri eklendi

Autoinstaller Türkçe eklendi
*Gelen programlar
>>ION Timer
>>Ram Blow
>>Nokia Internet Radio
>>Light CTRL
>>Accel Switch

Tema Efektleri değişti

Bluetooth unuzdan gelen dosyalar artık mTRx/Gelen klasörüne taşınıyor

Dz music sorunu düzeltildi.

Music stopper arka planı değiştirildi ( kendi yapımım :))

Yazı yazarken takılma sorunu fixlendi ( Browserde özellikle )

RomPatcher yazılıma entegre edildi ( installserver.exe kaldırıldı)
*Hack hatası almamak için yazılıma girin ve 2 seçeneğide Auto yapın

v2.1'de Gelen Değişiklikler

Default tema : Premium Blue IND190 olarak değiştirildi.

PIPS C / C ++ yazılıma entegre edilerek işlem hızı arttırıldı (dosya yükleme, dosya açma hızı vs.)

Menü tuşu rest olayı düzeltildi ( Siz farketmediniz ama ben düzelttim :) )

Ekran a dokunarak kamera çekme düzeltildi ( bunu istediniz ama silerken şuanda kullanılıyor hatası var )

Yüklerken aldığınız hatalar ( Dahili bileşen vs ) için bir mod uygulandı

Telefon açılış ekranı değiştirildi.

mTRx Tercih adı Genel olarak değiştirildi

Artık Wap / GPRS / MMS / Internet ayarlarınız otomatik olarak geliyor!

v2'de Gelen Değişiklikler

*c6 taban yazılımı değiştirildi

*Tema By Destina TR Nature olarak ayarlandı

*n8 fontu editlenerek güzel hale getirildi.

*v1 de ortaya çıkan sorunlar fixlendi

*Yeni efektler eklendi. Artık sistemi kasmıyor.

*Yeni n8 iconları eklendi.

*Menü düzeni değiştirildi.

*Ses düzeyi codeclerle arttırıldı.

*Adobe flash lite 4.1 eklendi.

*Titreşim seviyeleri en düşüğe alındı ( dokunmatik kontrolü sağlandı )

*Tuş kilidi kitleme süresi manuel olarak ayarlanabiliyor!

*Boot ekranından sıkıldınız mı? editlemeyle uğraşmayın! direk telefon hafızası ekran/startup.gif ile değiştirin. artık o gelsin! ( Boyutu 360 x 640 olmak zorunda )

*Cpu load hızı düşürüldü. Batarya kullanımını etkilemez!

*Tüm diller çıkarıldı(mesaj dilleri duruyor) sadece türkçe var.modlamalarda vs başka dil bulamazsınız!

*Cfwden gereksiz bütün herşey kaldırıldı. daha temiz bir cfw var elimizde artık!

Download Bölümü :

Şimdilik Sadece 3x4 olacak.. Ilerleyen zamanlarda eklenebilir 4x4 ve 5x4

Duvar kağıtları

CFW den Resimler
Resimler güncellenecek.

Sorular ve cevapları
Boot ekranını nasıl değiştirirm?
telefon hafızasında ekran adında bir klasör var oraya startup.gif olarak istediğiniz başlangıç ekranını atabilirsiniz. eğer benim yaptığım dosyayı kullanmak isterseniz telefon hafızasındaki startup.gif dosyasını ekran klasörüne taşıyın.reset attığınız zaman otomatikmen değişecektir boot ekranı..

• Beğen
Tepkiler: cengiz_kurt, alki58, BlackCurse01 ve 16 diğerleri

byibo

byibo

Üye
gğzel olmuş ellerine sağlık

sekolele

sekolele

Üye
şarjı nasıl gidiyo denedin mi kardeşim :D

tugrul_27

tugrul_27

Üye
peki java entegre edildimi messenger çalışıyormu mesaj okuyucusda türkçe dil ve türkçe okuyucu varmı polarbit oyunları çalışıyormu mesela racing thunder bunlar varsa ve sorunsuzsa hemen indirelim

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
şarjı nasıl gidiyo denedin mi kardeşim :D

en son güncellemeden beri normal kullanım yapıyorum 1.5 gün oldu hala gösteriyor. batarya modu

ekledim ama tam olarak denemedim. 1.5 gün içerisinde msn im 5 saat boyunca acık kaldı nette 30-60 dk kadar surf yaptım.1 saat kadar görüşme. 50-60 sms tam olarak yanıt veremeyeceğim. ilerleyen

günlerde belli olur :)

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
Wifi / Ağ Seçeneğini Cfw 'e nasıl ekliyoruz acaba?

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
peki java entegre edildimi messenger çalışıyormu mesaj okuyucusda türkçe dil ve türkçe okuyucu varmı polarbit oyunları çalışıyormu mesela racing thunder bunlar varsa ve sorunsuzsa hemen indirelim

mesaj okuyucu silindi gereksiz birşey..

racing thunderi denedim şimdi sorunsuz calısıyor. + güzel oyunmuş senin sayende öğrendim inş fazla oynamam :aha:

msn kurulu değil nimbuzz kullandığım için gerek duymadım .vaktim yok yarın denerim onuda ama büyük ihtimal çalışıyor çünkü o moduda attım. önceki editlediğim cfwde çalışıyordu.

lord_keles

lord_keles

Üye
arkadasim fw cok guzel gozukuyyor acaba rica etsem su tus isiklarini kapama modunu verebilirmisin cildiracam bir turlu bulamiyorum????? 5800 c6 modu icin tabiiki bir tane var bende ama oda menu tusunu kapatmayor buraya oo modu eklersen walla cokk iyi olur simdiden tttssskk

M_aTRa_X

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim fw cok guzel gozukuyyor acaba rica etsem su tus isiklarini kapama modunu verebilirmisin cildiracam bir turlu bulamiyorum????? 5800 c6 modu icin tabiiki bir tane var bende ama oda menu tusunu kapatmayor buraya oo modu eklersen walla cokk iyi olur simdiden tttssskk

modu ek olarak veremem araştırırsan bulursun yeni yayımlandı zaten 2 kişi sorunu fixledi.

lord_keles

lord_keles

Üye
arkadasim bari bir link gostersen ne ismini biloyorum modun ne baska biseyini???

agsalman

Üye
biraz denesinlerde güzelse indirelim
mega nın fw filan çıkarcağı yoq bari bi alternatif bulalım

tugrul_27

tugrul_27

Üye
mesaj okuyucu silindi gereksiz birşey..

racing thunderi denedim şimdi sorunsuz calısıyor. + güzel oyunmuş senin sayende öğrendim inş fazla oynamam :aha:

msn kurulu değil nimbuzz kullandığım için gerek duymadım .vaktim yok yarın denerim onuda ama büyük ihtimal çalışıyor çünkü o moduda attım. önceki editlediğim cfwde çalışıyordu.

kardeşim cevabın için saol ama mesele oyunda değil mesele game api sorunu ki bazı fwlerde bu var polarbit oyunları game api ile çalışır oyunu yüklemeden önce dikkat et önce game api yamasını kurar sonra oyunu kurar çok fw denedim hepsinde vardı bu sorun neyse java demiştim fw ye gömülümü hadi face ve msn modunu hallederiz o mod bende var ama java asıl sorun ayrıca bu fw binh 24 dün çıkardığı fw mi eğer oysa kamera dokunmatik çekme kısmında hata var yani basmıyo oda bi hata çoğu insan bu hatadan gıcık oluıyo biliyorum ayrıca kamerada foto çekip hemen silmeye çalıştımızda kamera zaten kullanılıyor hatası varmı müzik player menüye atıyormu bildirimler widgeti türkçemi ki ingilizcesi çookk gıcık bu saydığım hatalr varmı bi dikkat et bak bu dediklerime bunlar yoksa bu fw kullanılır ki ben zaten bunu yüklemiştim daily mobile ve penht forumlarını yakından takip ediyorum ilgin ve alakan için şimdiden teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim sağlıcakla kal:oke:

rapboi

Üye
Oncelikle eline saglık.İlk gozume carpan mtrx adlı temaya dokunuldugunda atıyor.Telin icinde gezerken menuler arası tel birden kararıyo sanırım oto kilitlenme süresi modu hatalı ya da oyle calısıyor.Guzel gozukuyordu tepkimeler cok hızlı ama icim ısınmadı.Tus kilitleme mandalıyla tus kitlediginizde tus ısıkları cok gec sonuyo.Acılıstakı efekt cok seslı ve bence cok reklam iceriyor.Bence cok kalıtelı bı cfw yapabılmek asıl reklamdır.Forumda denemedıgım kalmadı ve hatasız birtane bile gormedım.Insanız hatalarımız olacak bence cok sacma eger profesyonel olarak yapılmıyosa beta densin sadece telefonunu bozmak ısteyenler yuklesın.Sert bir eleştiri gibi gozukebilir ama aslında istedigim bu isi cok iyi yapabilen insanlar varken.Pm le msn le ustaların yardımlarıyla yapan amatorler cogaldı.ADAM AKILLI SORUNSUZ CFW GORMEK ISTIYORUZ ARTIK BU FORUMDA...YA DA CFW YUKLEME MANYAGI OLALIM

MURAT1425

MURAT1425

Üye
güzele benziyor keşke ram bilgisinide yazsaydın

tugrul_27

tugrul_27

Üye
kardeşim cevabın için saol ama mesele oyunda değil mesele game api sorunu ki bazı fwlerde bu var polarbit oyunları game api ile çalışır oyunu yüklemeden önce dikkat et önce game api yamasını kurar sonra oyunu kurar çok fw denedim hepsinde vardı bu sorun neyse java demiştim fw ye gömülümü hadi face ve msn modunu hallederiz o mod bende var ama java asıl sorun ayrıca bu fw binh 24 dün çıkardığı fw mi eğer oysa kamera dokunmatik çekme kısmında hata var yani basmıyo oda bi hata çoğu insan bu hatadan gıcık oluıyo biliyorum ayrıca kamerada foto çekip hemen silmeye çalıştımızda kamera zaten kullanılıyor hatası varmı müzik player menüye atıyormu bildirimler widgeti türkçemi ki ingilizcesi çookk gıcık bu saydığım hatalr varmı bi dikkat et bak bu dediklerime bunlar yoksa bu fw kullanılır ki ben zaten bunu yüklemiştim daily mobile ve penht forumlarını yakından takip ediyorum ilgin ve alakan için şimdiden teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim sağlıcakla kal:oke:

değerli kardeşim yazını okudum yani üstte yazanları ve inan bana çok haklısın ben kendimde bi fw düzenleyicisiyim kendi çapımda inan bana aylardır fw arıyorum şöyle adam akıllı çaılışacak ama malesef ne pnht neden binh 24 daha tam olarak adam gibi bir fw çıkarmadı belki üzerinde hala çalışmaları vardır bilemicem ama şu an bi fw hazırladım kendime çokda amatör değilim yakklaşık 1 yıldır bu işleri takip ediyorum inan ufaktan kod yazmayı bile öğrendim siteye bi kaç kere fw yükledim pek talep olmadı olmamamsının sebebi de iyi sunum yapamadık şöyle söleyim adamlar bi sunum hazırlıyo mübarek sanki destan yazmış eee millette buna kanıyo indiriyo ama kimisi seviyo kimiside ki buda bu işten anlayanlar demek onların hoşuna gitmiyo tekrar kendi bildiği en sağlam fw ye dönüyo neyse eğer istenirse siteye upload edicem 4x4 menülü çok az hatalı ama kullanılabilecek bir fw selametle kal kolay gelsin :oke:

sekolele

sekolele

Üye
paylaşırsan deneriz konu aç özellikleri yaz kısaca bi de resim koy kardeşim emin ol illaki talep olur artık herkez sade hackli hızlı ve şarjı uzun giden fw istiyo ben paylaş derim :D

tugrul_27

tugrul_27

Üye
ok paylaşalım

İskenDer™

İskenDer™

Üye
Haritalar Çalışıyor mu ?

medjai001

medjai001

Üye
artık kötü köylüden blackstarın güncel halini bekliyoruz inanin kullandıgım en sorunsuz fw yi 5800 ın sade hızlı güncel versiyon bekliyoruz c6 modllar hep sorunlu

Üst Alt