06-01-2014 Galaxy Gio S5660-JB 4.2.2 !(CM10.6 Winter)-(CM11 KitkaT)Stabil Sorunsuz Hızlı Güncel !

Sponsorlu Bağlantılar

akanemrullah

akanemrullah

Üye
Yeni Yazılım Özellikleri İle Beraber Konuya Eklenmiştir

- - - Eklendi - - -

Hiç Bir sıkıntısı yok keyifle yeni özellikleri kullan derim

Detaylı Anlatırmısınız Hiç Bir Şey Bilmiyorum vetüm kelimeler yabancı geliyor.

Teşekkürler :D

akanemrullah

akanemrullah

Üye
yaw abi çok detaylı bir şekilde anlatırmısın söylediğin kelimeler çok yabancı ve hiç bir bilgim yok.
Teşekkürler

gkhngnc

Üye
yeni kernel nasıl kasılma sorunu düzeldi mi deneyenlerrr ????

beaktiful

Üye
Herşeyi yükledim 4.2.2 nin uygulamaları gelmedi google play store a yine giodaki uygulamalar var
4.2.2 nin uygulamalarını veya oyunlarını yine kullanamayacakmıyız ?

akanemrullah

akanemrullah

Üye
Detaylı Anlatım 0 Detaylı Anlatsaydın Kurulumum Doğru Olup Şuan Teşekkür Ediyor Olabilirdim.
Bu Sebeple Kuramadım.
Fakat Emeğe Saygı Bakımından Yinede Teşekkürler...

AKINCI42

Üye
Şu kernel 3 nasıl yüklenecek ? ve de detaylı anlatacak kimse yok mu ? mesela kernel 3 ile ne gibi değişiklikler oldu ?

- - - Eklendi - - -

Şu kernel 3 nasıl yüklenecek ? ve de detaylı anlatacak kimse yok mu ? mesela kernel 3 ile ne gibi değişiklikler oldu ?

- - - Eklendi - - -

gio5660

gio5660

Üye
Galiba orijinal stok roma donmek en mantiklisi.bence... custom rom yuklemekten telefonum lacka oldu.

olim120

olim120

Üye
Ben rom yüklemeye korkuyodum sana güvendim yükledim cooook saol stabil çalışıyooooooooooo

aranels

Üye
merhabalar, yükleme sorunsuz şekilde oldu gerçekten beyendim teşekkürler. fakat Facebook kurulamıyor -24 hatası alıyorum fikri olan varmı

SıgNore

Üye
Sa.Arkadaşlar çok güzel bi rom olmuş öncelikle. Ben bu konuda yeniyim karnel 3 nasıl kuruluyor detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Teşekkürler ;)

cos37

Üye
ben de romu yükledim şuan gayet iyi çalışıyor paylaşım için teşekkürler , birkaç kez launcher dondu ama neyse. Ekran alıntısı nasıl alınıyor acaba ? Home + Geri tuşu işe yaramıyor.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Kapama tuşuna basılı tutunca screenshot seçeneği çıkıyor mu?

bilalx3

Üye
bende kurdum bunu idare eder gibi sadece bunun ekran parlaklıgı ayarlanmıyo bide canlı duvar kagıdında sorun var gibi bide bunda otomatik hafıza kartına taşıma ozelligi varmı onuda yapamadım yok galiba eger bu ozellik yoksa zaten bi b.ka yaramaz bence

- - - Eklendi - - -

ekran parlaklıgı ve canlı duvar kagıdı telefonu yeniden başlattıktan sonra düzeldi çalışıyo sadece bu oto sd ext alana atsaydı süper olurdu yada belki atıyordur ben bilmiyorum. abim birtane indirmişti onda vardı ama telefonu fatklı bi telefondu oda cyngnmod 10 du bundada ole bi ozelllik koyma şansı varmı acaba yada ole bi ayar varmı

- - - Eklendi - - -

bide kasıyo beyler bence iş görmez .. yada telefonumda iş vardır yinede kötülemeyim..

rapocal87

Üye
beyler tek sorum şu

hız + şarj nasıl ? yani şarj normal orjinal rom gibimi gidiyor daha fazlamı yoksa daha az mı ?

gio5660

gio5660

Üye
link ölü

Kartepe41

Üye
Çekirdek sürümü 2.6.35 te görünüyor cihaz bilgisinde, neyi eksik yapıyorum?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Kerneli flaşlamamışsın

Kartepe41

Üye
Kardeş acemiyim, nasıl yapacağımı bilmiyorum, araştırdım rom yükleme var hep, yardım edersen sevinirim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Kernel dosyasını indir sonra wipe yapmadan romu yükler gibi yükle

Kartepe41

Üye
Şimdi oldu, süper. Teşekkürler.

Üst Alt