06-01-2014 Galaxy Gio S5660-JB 4.2.2 !(CM10.6 Winter)-(CM11 KitkaT)Stabil Sorunsuz Hızlı Güncel !

Sponsorlu Bağlantılar

gnconur

Üye
pff

gkhngnc

Üye
bu siteden indirin arkadaşlar cmw yi admin verdiğin sitedeki cmw olmuyor ben bunu indirdim sonunda yaptım admin adamsın :oke: çok saol

- - - Eklendi - - -

bu cmwyi yükledikten sonra adminin dediği her şeyi yapın

kabanas154

Üye
bu siteden indirin arkadaşlar cmw yi admin verdiğin sitedeki cmw olmuyor ben bunu indirdim sonunda yaptım admin adamsın :oke: çok saol

- - - Eklendi - - -

kardeş şarj ın nasıl çok gidiyor mu ?

gkhngnc

Üye
kardeş şarj ın nasıl çok gidiyor mu ?

Yok sarj az gidiyor hemde cok az bitiyo hemen bende ekranın parlakligini azalttim yine de cok yiyo sarji 1 gunden fazla dayanmaz

- - - Eklendi - - -

Admin yeni kernel de sarj iyi gidiyomu

gnconur

Üye

- - - Eklendi - - -

:ehe:alkisKardeşim sağol senin verdiğin linkle yaptım.Beyler Cyanogen yazısında kalanlar denesinler...:tşk::good::bye2:

gkhngnc

Üye
Arkadaslar sarj sorunu icin bi uygulama var 2x battery diye cok ise yariyor marketten indirebilirsiniz

kabanas154

Üye
Arkadaslar sarj sorunu icin bi uygulama var 2x battery diye cok ise yariyor marketten indirebilirsiniz

kardeş şuan bende mobil care diye birtane kullanıyorum fakat pek işe yaradığı söylenemez , mesela az önce şarjdan cıkardım %100 dü 10 sonra birden bire 91 e hemen ardından 82 ye düştü. O program nasıl işe yarıyor mu ??

- - - Eklendi - - -

Yok sarj az gidiyor hemde cok az bitiyo hemen bende ekranın parlakligini azalttim yine de cok yiyo sarji 1 gunden fazla dayanmaz

- - - Eklendi - - -

Admin yeni kernel de sarj iyi gidiyomu

Kardeş şarjım bi gün gitse amenna , gitmiyo mk ya çıkartın şu karnel i artık , bi android sürümüne bide görüntüye kandık resmen s*ktk telefonun ebesi . Of ! çare bulun su konuya

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
karnel 3 gerçekten zor yapılacak bi modifikasyon biraz beklemek sabretmek gerekir.benim elimden keşke bişey gelse :(

kabanas154

Üye
karnel 3 gerçekten zor yapılacak bi modifikasyon biraz beklemek sabretmek gerekir.benim elimden keşke bişey gelse :(

Kardeş samsung galaxy Gİo 2.3.6 sürümünü bulabilir misin , bu işlercen sen anlıyorsun , orjinal rom u istiyorum varmı ?

gkhngnc

Üye
kardeş şuan bende mobil care diye birtane kullanıyorum fakat pek işe yaradığı söylenemez , mesela az önce şarjdan cıkardım %100 dü 10 sonra birden bire 91 e hemen ardından 82 ye düştü. O program nasıl işe yarıyor mu ??

- - - Eklendi - - -

Kardeş şarjım bi gün gitse amenna , gitmiyo mk ya çıkartın şu karnel i artık , bi android sürümüne bide görüntüye kandık resmen s*ktk telefonun ebesi . Of ! çare bulun su konuya
Yarıyorda yinede tam degil bu soruna tek cozum kerneli beklemek

- - - Eklendi - - -

İstiyorsan gionun orjinal 2.3.5 e geri dön

kabanas154

Üye
Yarıyorda yinede tam degil bu soruna tek cozum kerneli beklemek

- - - Eklendi - - -

İstiyorsan gionun orjinal 2.3.5 e geri dön

Kardeşim ben 2.3.6 ya geri döndüm , en iyisiydi o , KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM BU ROM ' U . sürümüne ve görüntüsüne aldanmayın lütfen . şarjı dayanmadıktan sonra ne sürüm ne görüntü düşünüyorsunuz . eğer daha hiç rom atmamıs arkadasım warsa sakın herhangi bi rom u atmasın telefonun orjinalliğini bozmasın hiç bi rom orjinalinden iyi değil.

gkhngnc

Üye
2.3.5 sürümüne dönmek için şu adımları izleyin arkadaşlar buradan bu dosyayı indirin
daha sonra bu adımları uygulayın
1)Görüldüğü gibi karşımızda iki dosya var.Odin_Multi_Downloader_v4.42 isimli dosyayı açıyoruz.
2)Programı açtıktan sonra OPS butonuna tıklayarak klasörümüzden "GIO_v1.0.ops dosyasını seçiyoruz
3)programa dönüp BOOT butonuna basıp "APBOOT..." ile başlayan dosyayı seçiyoruz. (Eğer BOOT, Phone, PDA butonları kitliyse programda "One Package" seçeneğine iki kez tıklayarak açıyoruz. Yalnız dikkat "One Package" seçeneği seçili kalmayacak.
4)Daha sonra PDA butonuna basıp "CODE" ile başlayan dosyayı seçiyoruz.
5)Sonra Phone butonuna basıp "MODEM" ile başlayan dosyayı seçiyoruz
6)Son olarak da CSC butonuna basıp GT-5660 ile başlayan dosyayı seçiyoruz
7)Evet arkadaşlar programda yapacağımız ayarlar bitti. Yukarıda yapılan ayarlar dışında option bölümünde One Package hariç Auto Reboot - Protect OPS - Reset Time seçenekleri işaretli olacak.

Şimdi telefonunuzun şarj düzeyinin %30'un altında olmadığından emin olun çünkü boot sırasında olur da batarya filan biterse romumuz tamamen çökebilir bu da telefonda geri dönüşü olmayan hasarlar yaratabilir. Bundan da emin olduktan sonra telefonumuzu kapatıp, download modunda başlatmak için; telefonumuz kapalıyken "ses azaltma tuşu" - "onay tuşu(orta tuş)" - "güç tuşu" na birlikte basıyoruz ve telefonun ekranına downloading yazısı geliyor. Sonra usb kablomuzu telefona ve bilgisayara bağlayarak tekrar programa dönüyoruz. En sol üstteki bölüm sarı olduğu zaman programda start tuşuna basıyoruz ve romumuzun yüklenmesini bekliyoruz. Yüklendikten sonra telefon kendine reset atacak ve sıfırdan başlayacak. Romun varsayılan dil seçeneği almanca olduğu için almanca yazılar çıkacak ekranda çıkan butona bastıktan sonra zaten ana menü açılıyor. Sonra telefonumuza *2767*3855# bu kodu girerek reset atıyoruz. Daha sonra ayarlara girip dil seçeneğini Türkçe yapabilirsiniz. Evet hepsi bu kadar orjinal romumuz hazır. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım arkadaşlar sorunu olan konuda belirtsin yardımcı olmaya çalışırız hepinize teşekkürler..
:yuru:pc::thumbup::anlas:

dogan320

Üye
-radyo yok
-görev yöneticisi yok
-dokumatiği iyi değil
-müzik player iyi değil
-durum çubuğu güzel değil
-oyunlarda çok kasiyor
+kronometre olmasi güzel
+alarmi güzel
+360 derece kamera olmasi güzel
​bu yüzden romu değiştrecem

Sercanlord

Üye
hocam sanki biraz yavaş ya:hmmm

gnconur

Üye
-radyo yok
-görev yöneticisi yok
-dokumatiği iyi değil
-müzik player iyi değil
-durum çubuğu güzel değil
-oyunlarda çok kasiyor
+kronometre olmasi güzel
+alarmi güzel
+360 derece kamera olmasi güzel
​bu yüzden romu değiştrecem

Dediklerinin bazılarında haklısın şarj konusunda mobile care öneririm.Bende şarj 2.5 gün gidiyor sıkıntı olmuyor.Sürekli oyun oynamassan ve kullanmadığın zamanlarda süper güç koruyucu modunda kullanırsan şarj sorun olmaz.Mobile care de görev yöneticiside var.Radyo programları var.Pek radyo kullanmıyorum benim için sorun olmuyor.Oyunlarda kasması sorun oluyor haklısın.Orjinal 2.3.6 da rahatça oynanan oyunlar çok kasıyor ve dediğin gibi dokunmatik sorun oluyor oyunlarda algılamıyor v.b
Benim için 2 tane eksisi var dokunmatik ve oyunlarda kasması

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar rom daha yeni böyle olması normaldir isterseniz size çok stabil çalışan hızlı bi İCS yazılımıda sunarım foruma bakın 4.2.2 romunu alan hiç bi telefon yok gio dan hariç yani biraz şanslısınz wonder ace 2 S2 ye bile bu yazılımlar yok merak etmeyin elemanı sürekli takip ediyorum ben sadece karnel 3 ü beklıyorum çıksa bu dediğiniz hiç bir hata olmayacak ama karnel 3 drvilerlerini birleştirmek gerçekten zor çünkü karnel 3 sadece armv7 de var bizimki v6 o yüzden portlanması zaman alır çıkarsa görün bakalım bu yazılım canavar gibi olur

gnconur

Üye
arkadaşlar rom daha yeni böyle olması normaldir isterseniz size çok stabil çalışan hızlı bi İCS yazılımıda sunarım foruma bakın 4.2.2 romunu alan hiç bi telefon yok gio dan hariç yani biraz şanslısınz wonder ace 2 S2 ye bile bu yazılımlar yok merak etmeyin elemanı sürekli takip ediyorum ben sadece karnel 3 ü beklıyorum çıksa bu dediğiniz hiç bir hata olmayacak ama karnel 3 drvilerlerini birleştirmek gerçekten zor çünkü karnel 3 sadece armv7 de var bizimki v6 o yüzden portlanması zaman alır çıkarsa görün bakalım bu yazılım canavar gibi olur

Beklemedeyiz tahmini ne kadar sürede çıkar? 1 ay ?

- - - Eklendi - - -

Chainfire yükledim şuan telefon açılmıyor Cyanogen mod yazısında kalıyor ne yapabilirim?Dosyalar silinmeden kurtara bilirmiyim.

53cc

53cc

Üye
Bu romun olmasına daha çok var beyler.

Muhammed.KCR

Üye
Merhaba. Öncelikle paylaşım için teşekkürler bir arkadaşımı bilgilendirdim ve şuanda yüklüyor. Forumda gezdim fakat benim telefon modelim olan Galaxy Ace s5830i modeline uygun bu tür bir rom bulamadım. Acaba sizden böyle bir paylaşım gelecek mi? Gelecekse eğer telefonu hiç ellemeyeyim direk siz foruma koyunca halledeyim. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.. :)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Beklemedeyiz tahmini ne kadar sürede çıkar? 1 ay ?

- - - Eklendi - - -

Chainfire yükledim şuan telefon açılmıyor Cyanogen mod yazısında kalıyor ne yapabilirim?Dosyalar silinmeden kurtara bilirmiyim.

cmw den wipe factory yapacan ayırca dosyaları daha önce yedeklemediysen yüklemiş oldugun dosyaları kurtaramazsın

- - - Eklendi - - -

Bu romun olmasına daha çok var beyler.

biliyok :D ağzını hayra aç :D

- - - Eklendi - - -

Merhaba. Öncelikle paylaşım için teşekkürler bir arkadaşımı bilgilendirdim ve şuanda yüklüyor. Forumda gezdim fakat benim telefon modelim olan Galaxy Ace s5830i modeline uygun bu tür bir rom bulamadım. Acaba sizden böyle bir paylaşım gelecek mi? Gelecekse eğer telefonu hiç ellemeyeyim direk siz foruma koyunca halledeyim. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.. :)

yok kardeş ben s3 ve gio kullanıyorum ace ile ilgili bişey paylaşamam çünkü elimde cihaz yok olsa hem yükler hemde yardımcı olurdum bölümde ace ile ilgili vardır romlar onlara bakabilirsin :oke:

Üst Alt