[»01.02.2011« Utk4n* v52 c6v20 SpeciaL Edition v2 5800 - Forumun En iyiSi - Kasma Yok - Hata Yok - ]

Sponsorlu Bağlantılar

serhat904

serhat904

Üye
kurdum ilk izlenim güzel bakıyorm şimdi

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
ya ben widgetlere ekleyecek bişey bulamıyorum öyle olunca c6 nın bi anlamı kalmıyor :D

ersiny699

Üye
utk4n bu cwf de gps i nasıl yaptın. sunrisedakini kullanıyorum garmin ile cok zor bağlanıyor.

asil_unal

asil_unal

Üye
ya bu 4*4 ney 4*3 ney fransız kaldık:(

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
utk4n bu cwf de gps i nasıl yaptın. sunrisedakini kullanıyorum garmin ile cok zor bağlanıyor.

Alan genişLetme ve daha hızLı buLma modunu yaptım. iLLaki sunriSeLe aynıdıR heraLde çnkü o da biLdiğim kadaRıyLa yabancı forumLardan aLıyor modLarı. Gps de ki mantık açık aLanda buLuncakSın evin içinden aRaRSan buLamazSın.

--------------- Ekleme ---------------

ya bu 4*4 ney 4*3 ney fransız kaldık:(

4x4 biR satırda 4 tane simge waR. 4x3 iSe orjinaL kuLLandıgın 1 satırda 3 simge var.

ersiny699

Üye
yok hocam ya dışarda denedim.bak arkadaşta eskiden kullandığımız bi cwf var gps cekim gücü artırılmıs o 10 sn de bağlantı aynı yerdeydik.ben yarım saatte bağlanamadım abartısız söylüyorum.bunun için bieşy yapamaz mısınız

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam ya dışarda denedim.bak arkadaşta eskiden kullandığımız bi cwf var gps cekim gücü artırılmıs o 10 sn de bağlantı aynı yerdeydik.ben yarım saatte bağlanamadım abartısız söylüyorum.bunun için bieşy yapamaz mısınız

Garmin yada NDrive dene :). Ovi de uzun süRüyoR Garmin de hemen buLuyoR anLamış degiLim.

marco2000

Üye
gps sorununun aynısı bende de var. bekle bekle bağlanmıyor. hatta daha ayrıntısını söyleyeyim ovi de konumum dedin mi hemen buluyor yalnız rota hesapla dedin mi 2 saat gps bekleniyor yasızı çıkıyor...ndriver da ise neredeyse hiç bağlanmıyor, yer ayarlarında sorun yok açık alanda güneşli havada dnedim, şebekeden bağlanıyor 3-5 kb harcıyor ama bağlantı kuramıyor...ha sadece sende mi aynı sorun var yok hem sunrice ta hemde alperin fw sinde de aynı sorun var...

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
gps sorununun aynısı bende de var. bekle bekle bağlanmıyor. hatta daha ayrıntısını söyleyeyim ovi de konumum dedin mi hemen buluyor yalnız rota hesapla dedin mi 2 saat gps bekleniyor yasızı çıkıyor...ndriver da ise neredeyse hiç bağlanmıyor, yer ayarlarında sorun yok açık alanda güneşli havada dnedim, şebekeden bağlanıyor 3-5 kb harcıyor ama bağlantı kuramıyor...ha sadece sende mi aynı sorun var yok hem sunrice ta hemde alperin fw sinde de aynı sorun var...

v40 da 10 saniyede buLyordu v52 de batıRdıLar :).

5800 cı

5800 cı

Üye
valla en güzel fw virgo2000 in yapmış olduğu fw onda bunlar gibi ne programdan atma var nede gps sorunu ben sadece aranırken sest kesilme sorunu vardı ama fazla değildi ben yeniden ona geçicem bugün

achie

achie

Üye
Allah allah bende hemen bağlandı gps,az bi yanılma payıyla yeride buluyor.Eve giderken denerim bakalım sorun çıkaracakmı.Ram değeri ilk açılışta 54mb kullanımda 47 den aşağıya düşmedi daha.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Allah allah bende hemen bağlandı gps,az bi yanılma payıyla yeride buluyor.Eve giderken denerim bakalım sorun çıkaracakmı.Ram değeri ilk açılışta 54mb kullanımda 47 den aşağıya düşmedi daha.

Gps yeRine göre değişiyoR. Ram değeRi düşük oLsa biLe teLefonun hızını etkiLemez. Ram değeRine göRe teLefon yavaş demeyin.

kartal1000

kartal1000

Üye
bende hala mesaj sorunu var bunun bi çaresi yok mu?

kartal1000

kartal1000

Üye
Deniyorum şimdi

lanthys

Üye
FW gercekten guzel gayet kullanisli ve hizi da fena sayilmaz. Ama merak ettigim bi konu var. Konumlama yontemlerinde "Wi-Fi" destegi neden yok?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
wifi iLe internete bağLandığında Şebeke gps i soRuyoR zaten türkceLLe mi yokSa işte hangi modeme bağLandıySan onunLa mı diye.

Üst Alt