[»01.02.2011« Utk4n* v52 c6v20 SpeciaL Edition v2 5800 - Forumun En iyiSi - Kasma Yok - Hata Yok - ]

Sponsorlu Bağlantılar

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
mesaj bugu için yükleyecek olan arkadaşlar yüklemeyin bug halledilmiş falan değil hard format ta attım hala devam ediyor eline sağlık

gaRanti veriyoRum demedim zaten. bende düzeLdi dedim :).

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
şimdilik tek sorun şu
ana ekrandaki tercihler bölümüne (saatin sağındaki) tıklayınca genel toplantı sessiz hatsız menüsü geliyor. orda kin. scrl. olarak kaydırınca ekranı kaydırma bitince ekran göz kırpar gibi :D ev ekranı görünüp geri gidiyor. o çok sıkıcı oluyor. bunu menü içinde menü olan yerlerde yapıyor mesala dosya taşırken kopyalarken hedef klasörü seçerkende yapıyor.

5800 cı

5800 cı

Üye
ustam bndeki cfw de opera mobile dan biranda atıyo galiba ram den dolayı seninkinde böyle bişey oluyormu birde aranırken ses kesiliyo ekran takılıyo falan cevabını bekliyorum :)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
şimdilik tek sorun şu
ana ekrandaki tercihler bölümüne (saatin sağındaki) tıklayınca genel toplantı sessiz hatsız menüsü geliyor. orda kin. scrl. olarak kaydırınca ekranı kaydırma bitince ekran göz kırpar gibi :D ev ekranı görünüp geri gidiyor. o çok sıkıcı oluyor. bunu menü içinde menü olan yerlerde yapıyor mesala dosya taşırken kopyalarken hedef klasörü seçerkende yapıyor.

o c6 fw si poRt ediLdiği için teLefonuna ekran kaRtı fiLan taktıRıRSan o soRun düzeLir ozaman tam kaLdırır fw yi iStediğin oyunuda kaSmadan oynarSın :D.

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
dalga geçme :D ama benim önceki fwde yapmıyordu onu hiç. ?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
c6 larda yapıyor. sunRisede de vaRdı çok hızLı demeLerine ragmen biLemiyoRum :).

achie

achie

Üye
Kardeşim ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş,mesajlarda falan sorun yok bende şuan herşey tıkırında.

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
neyse her güzelin kusuru olur :D benim önceki fw de c6 idi ama neyse :D boşver

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş,mesajlarda falan sorun yok bende şuan herşey tıkırında.

TeşekkürLEr kardeSim güLe güLe kuLLan. O meSaj oLayı cihazına göRe farkLıLık göSteriyoR sanıRım ben anLayamadım.

--------------- Ekleme ---------------

neyse her güzelin kusuru olur :D benim önceki fw de c6 idi ama neyse :D boşver

BiLmiyoRum ki vaLLa benim teLefon hep titReSimde oLdugu içn ^^.

5800 cı

5800 cı

Üye
bu kamerada ekstra zom nedir ??

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
Hocam Öncelikle Eline sağlık (:
Soracağım sorular var ;

1 - Tuş kilidi hangi renk
2 - Tam ekran Qwerty klavye var mı?
3 - Tam ekran Qwerty klavye tarayıcıda sorun çıkartıyor mu ? ( Kullanıcı adı ve şifre girişinde yazma yerini açmamak gibi , Başka Bi Cfw ' de vardı.)
4 - Dz musickey eklentisi var mı ?
5 - Şu ana Kadar ki Yüklediğim bütün Cfw lerimde Ovi Maps Yerimi bulamadı bundada o sorun var mı ? (ücretsiz haldeyken)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Öncelikle Eline sağlık (:
Soracağım sorular var ;

1 - Tuş kilidi hangi renk
2 - Tam ekran Qwerty klavye var mı?
3 - Tam ekran Qwerty klavye tarayıcıda sorun çıkartıyor mu ? ( Kullanıcı adı ve şifre girişinde yazma yerini açmamak gibi , Başka Bi Cfw ' de vardı.)
4 - Dz musickey eklentisi var mı ?
5 - Şu ana Kadar ki Yüklediğim bütün Cfw lerimde Ovi Maps Yerimi bulamadı bundada o sorun var mı ? (ücretsiz haldeyken)

1 - Mavi. ResimLerde var.
2 - Var.
3 - Tarayıcıda denemedim ne deSem yaLan oLur :).
4 - Yok.
5 - Ovi Maps da soRun yok. ResimLerde var. ArkadaSım buLunabiLecek yerLere geç :D. Evde buLmaya caLısırSan gps i çok uğrasırSın.

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
1 - Mavi. ResimLerde var.
2 - Var.
3 - Tarayıcıda denemedim ne deSem yaLan oLur :).
4 - Yok.
5 - Ovi Maps da soRun yok. ResimLerde var. ArkadaSım buLunabiLecek yerLere geç :D. Evde buLmaya caLısırSan gps i çok uğrasırSın.

1 - Resimlerde Gördüysen helal olsun hocam sana :oley
2 - Ovi maps önceki balkonumda buluyordu . Ona yönelik konuşuyorum . (Çekmezken Garmin felan buluyordu ona göre söyledim)
3 - Dz musickey i Nfe ile nasıl eklerim ?
4 - Sağol cevap için (:

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
tema efektlerini kapatıp bu yazı fontunuda ekleyince dehşet oldu. şimdi kendime göre kişiselleştirme aşaması kaldı :D

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
1 - Resimlerde Gördüysen helal olsun hocam sana :oley
2 - Ovi maps önceki balkonumda buluyordu . Ona yönelik konuşuyorum . (Çekmezken Garmin felan buluyordu ona göre söyledim)
3 - Dz musickey i Nfe ile nasıl eklerim ?
4 - Sağol cevap için (:

1 - Kusura bakma reSim vaR ama renkSiz yeRinde çekmişim ^^.

2 - Ben kuLLanmıyoRum ama çaLışıyoR reSimLerde vaR ^^. DogRu diyoRSunduR simdi ne deSEm yaLan oLur :).
3 - dz i buL ve siscontents iLe aç oRdan sonRaSı koLay siscontens söyLüyoR neyi neReye atacagını sonRa fLash at.

Discovery2

Üye
Bu fw Samsung İ8910 için uyumlumu yükleyebilirmiyiz ?

malp

Üye
ben menünün tam ekran olmasını istemiyorum nasıl değiştirebilirim.

Üst Alt