Utk4n*
Üye
mesaj bugu için yükleyecek olan arkadaşlar yüklemeyin bug halledilmiş falan değil hard format ta attım hala devam ediyor eline sağlık
gaRanti veriyoRum demedim zaten. bende düzeLdi dedim
.mesaj bugu için yükleyecek olan arkadaşlar yüklemeyin bug halledilmiş falan değil hard format ta attım hala devam ediyor eline sağlık
.
ev ekranı görünüp geri gidiyor. o çok sıkıcı oluyor. bunu menü içinde menü olan yerlerde yapıyor mesala dosya taşırken kopyalarken hedef klasörü seçerkende yapıyor.şimdilik tek sorun şu
ana ekrandaki tercihler bölümüne (saatin sağındaki) tıklayınca genel toplantı sessiz hatsız menüsü geliyor. orda kin. scrl. olarak kaydırınca ekranı kaydırma bitince ekran göz kırpar gibiev ekranı görünüp geri gidiyor. o çok sıkıcı oluyor. bunu menü içinde menü olan yerlerde yapıyor mesala dosya taşırken kopyalarken hedef klasörü seçerkende yapıyor.
.Kardeşim ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş,mesajlarda falan sorun yok bende şuan herşey tıkırında.
neyse her güzelin kusuru olurbenim önceki fw de c6 idi ama neyse
boşver
gaRanti veriyoRum demedim zaten. bende düzeLdi dedim.
bu kamerada ekstra zom nedir ??
Hocam Öncelikle Eline sağlık (:
Soracağım sorular var ;
1 - Tuş kilidi hangi renk
2 - Tam ekran Qwerty klavye var mı?
3 - Tam ekran Qwerty klavye tarayıcıda sorun çıkartıyor mu ? ( Kullanıcı adı ve şifre girişinde yazma yerini açmamak gibi , Başka Bi Cfw ' de vardı.)
4 - Dz musickey eklentisi var mı ?
5 - Şu ana Kadar ki Yüklediğim bütün Cfw lerimde Ovi Maps Yerimi bulamadı bundada o sorun var mı ? (ücretsiz haldeyken)
.
. Evde buLmaya caLısırSan gps i çok uğrasırSın.1 - Mavi. ResimLerde var.
2 - Var.
3 - Tarayıcıda denemedim ne deSem yaLan oLur.
4 - Yok.
5 - Ovi Maps da soRun yok. ResimLerde var. ArkadaSım buLunabiLecek yerLere geç. Evde buLmaya caLısırSan gps i çok uğrasırSın.

1 - Resimlerde Gördüysen helal olsun hocam sana
2 - Ovi maps önceki balkonumda buluyordu . Ona yönelik konuşuyorum . (Çekmezken Garmin felan buluyordu ona göre söyledim)
3 - Dz musickey i Nfe ile nasıl eklerim ?
4 - Sağol cevap için (:
.Bu fw Samsung İ8910 için uyumlumu yükleyebilirmiyiz ?