Utk4n*
Üye
ben menünün tam ekran olmasını istemiyorum nasıl değiştirebilirim.
Tam ekran oLmayan LinkLer koydum oRaya onLardan biRini indiRcekSin.
ben menünün tam ekran olmasını istemiyorum nasıl değiştirebilirim.
utk4n bu cwf de gps i nasıl yaptın. sunrisedakini kullanıyorum garmin ile cok zor bağlanıyor.
ya bu 4*4 ney 4*3 ney fransız kaldık![]()
ya bu 4*4 ney 4*3 ney fransız kaldık![]()
yok hocam ya dışarda denedim.bak arkadaşta eskiden kullandığımız bi cwf var gps cekim gücü artırılmıs o 10 sn de bağlantı aynı yerdeydik.ben yarım saatte bağlanamadım abartısız söylüyorum.bunun için bieşy yapamaz mısınız
. Ovi de uzun süRüyoR Garmin de hemen buLuyoR anLamış degiLim.gps sorununun aynısı bende de var. bekle bekle bağlanmıyor. hatta daha ayrıntısını söyleyeyim ovi de konumum dedin mi hemen buluyor yalnız rota hesapla dedin mi 2 saat gps bekleniyor yasızı çıkıyor...ndriver da ise neredeyse hiç bağlanmıyor, yer ayarlarında sorun yok açık alanda güneşli havada dnedim, şebekeden bağlanıyor 3-5 kb harcıyor ama bağlantı kuramıyor...ha sadece sende mi aynı sorun var yok hem sunrice ta hemde alperin fw sinde de aynı sorun var...
.Allah allah bende hemen bağlandı gps,az bi yanılma payıyla yeride buluyor.Eve giderken denerim bakalım sorun çıkaracakmı.Ram değeri ilk açılışta 54mb kullanımda 47 den aşağıya düşmedi daha.
bende hala mesaj sorunu var bunun bi çaresi yok mu?