[»01.02.2011« Utk4n* v52 c6v20 SpeciaL Edition v2 5800 - Forumun En iyiSi - Kasma Yok - Hata Yok - ]

Sponsorlu Bağlantılar

serhat904

serhat904

Üye
k. bakma ilk defa fw atcm ama nerde :(

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
k. bakma ilk defa fw atcm ama nerde :(

bunu indiRcen bunun içinde diğer doSyaLar. Sonra iStediğin tüRdeki Rofs2 yi indiR. Benim tavsiyem bu ^^.

serhat904

serhat904

Üye
teşekkür diyorum indirip deniycm sonucu buraya yazarım

xxssx

Üye
tam istediğim gibi bir cfw çok teşekkürler :).

achie

achie

Üye
soundwaves temasını nasıl gizleriz

achie

achie

Üye
Başarılı bir cfw 4x4 kurdum menu düzeni pek hoşuma gitmedi 4x3 deniyorum ellerine sağlık..

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Başarılı bir cfw 4x4 kurdum menu düzeni pek hoşuma gitmedi 4x3 deniyorum ellerine sağlık..

TeşekkürLer. Menüyü ben kendi kafama göRe düzenLedim kimin nasıL kuLLandığını biLemem :).

achie

achie

Üye
Bildirimler widgetini göremedim varmı?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Bildirimler widgetini göremedim varmı?

AutoinstaLLer de. Yada Hafıza Kartı - ThinkChange de notifierui programını kuRun. Ben kuLLanmadıgım için autoinstaLLere attım.

achie

achie

Üye
oke çok saol

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Phone not found diyor bununla ilgili bu linkte konu verilmiş aynısını yaptım bilgisayar telefonumu c6 olarak görüyor fakat jafla fw yüklerken phone not found diyor

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
Phone not found diyor bununla ilgili bu linkte konu verilmiş aynısını yaptım bilgisayar telefonumu c6 olarak görüyor fakat jafla fw yüklerken phone not found diyor

şimdi bendede aynısı oldu daha öncede olmuştu pc ye format atınca tekrarladı. bunun için phoenix i yüklemen gerekli. onun içindeki driverler görüyor telefonu.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html

burda indir kur ve pc yi kapat aç tekrar jaf ile flash atmaya çalış. atacaktır.

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Kurulu telefonu bağlayınca c6 diye görüyor hatta

--------------- Ekleme ---------------

şimdi bendede aynısı oldu daha öncede olmuştu pc ye format atınca tekrarladı. bunun için phoenix i yüklemen gerekli. onun içindeki driverler görüyor telefonu.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html

burda indir kur ve pc yi kapat aç tekrar jaf ile flash atmaya çalış. atacaktır.

Programı sadece kurmam yeterlimi artı birşey yapmam gerekiyormu?

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
yok sadece kur. o driverleri kuracak. sonra pc yi kapat aç daha sonra ilk sayfadaki anlatılan şekilde flash at.

bu arada fw yi kurdum. ilk izlenimler gayet güzel. tema efekti çok güzel. teşekkürler Utk4n başarılı ve şık bir fw :)

yok sadece kur. o driverleri kuracak. sonra pc yi kapat aç daha sonra ilk sayfadaki anlatılan şekilde flash at.

bu arada fw yi kurdum. ilk izlenimler gayet güzel. tema efekti çok güzel. teşekkürler Utk4n başarılı ve şık bir fw :)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi

AnLatımın için teşekkürLer işLerim vaR bakamıyoRum pc ye pek.
Yorumun içinde çok teşekkür edeRim umaRım gözden kaçıRdıgım biR soRun yokduR oLunca biLdiRiRSen seviniRim :).

Newpronik

Üye
mesaj bugu için yükleyecek olan arkadaşlar yüklemeyin bug halledilmiş falan değil hard format ta attım hala devam ediyor eline sağlık

Üst Alt