k. bakma ilk defa fw atcm ama nerde![]()
teşekkür diyorum indirip deniycm sonucu buraya yazarım
.tam istediğim gibi bir cfw çok teşekkürler.
soundwaves temasını nasıl gizleriz
Başarılı bir cfw 4x4 kurdum menu düzeni pek hoşuma gitmedi 4x3 deniyorum ellerine sağlık..
.Bildirimler widgetini göremedim varmı?
Phone not found diyor bununla ilgili bu linkte konu verilmiş aynısını yaptım bilgisayar telefonumu c6 olarak görüyor fakat jafla fw yüklerken phone not found diyor
Phone not found diyor bununla ilgili bu linkte konu verilmiş aynısını yaptım bilgisayar telefonumu c6 olarak görüyor fakat jafla fw yüklerken phone not found diyor
şimdi bendede aynısı oldu daha öncede olmuştu pc ye format atınca tekrarladı. bunun için phoenix i yüklemen gerekli. onun içindeki driverler görüyor telefonu.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html
burda indir kur ve pc yi kapat aç tekrar jaf ile flash atmaya çalış. atacaktır.

yok sadece kur. o driverleri kuracak. sonra pc yi kapat aç daha sonra ilk sayfadaki anlatılan şekilde flash at.
bu arada fw yi kurdum. ilk izlenimler gayet güzel. tema efekti çok güzel. teşekkürler Utk4n başarılı ve şık bir fw
--------------- Ekleme ---------------
yok sadece kur. o driverleri kuracak. sonra pc yi kapat aç daha sonra ilk sayfadaki anlatılan şekilde flash at.
bu arada fw yi kurdum. ilk izlenimler gayet güzel. tema efekti çok güzel. teşekkürler Utk4n başarılı ve şık bir fw![]()
.