LG G4 Anakart Sorunu Telefon Değişim Süresi Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

wegas23

wegas23

Üye
bende hallen beklıyorum benım kı 37.günün de 32.iş gününde ama hallen ne bi cihaz ne de bi dönuş var hiç bi şey yok ortada bende paramı almaya bakacam cihazları onun olsun 5 ay kullandım 1 aydan fazladır surunuyorum

wegas23

wegas23

Üye
beyler şimdi bi haftadır geçen perşembe den beri benim daha 5 günlük cihazım değişim onayı bekliyor ve bildiğim kadarıyla bu önümüzde ki hafta lg ye bi parti cihaz gelecekmiş acaba bu gelen cihazdan bana da yollarlar mi yani kore den filan cihaz isterken fazladan mi istiyorlar yoksa o istenen gün kaç tane değişim bekleyen cihaz varsa o kadar mi istiyorlar ? Benim korkum daha cihazın değişim onayı onaylanmadan telefonlar gelip dağıtılıp bana kalmaması sizce öyle bi şey olur mu ? Eğer olursa en az 1 ay beklemek zorunda kalacam tekrar
veli kardeşim senin cihaz kaç günde onaylandı ? Kaç gün sonra yenisini yolladılar ?

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
35 iş gününde geldi. Şuan serviste ben almadım.

wegas23

wegas23

Üye
servis seni bekletti mi 20 iş günu ? Değişime sunulduktan kaç gün sonra geldi

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
18.06.2016 ... tarihinde verdim anakart sorunundan ötürü . halen cihaz gönderecekler ...!

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
orasını takip etmedim , 2 ay olacak 18 inde halen haber yok.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
bugün aradım müşteri hizmetlerini. ağzıma ne geliyorsa söyledim . kız beyefendi ben size dönüş yapacağım gün içinde dedi. aradan 1 saat geçmedi kız aradı.
size lg g5 gönderiyoruz , kesin bilgi mi kesin efendim dedi . :)
telefonumda konuşmalar kayıtlı . kıvıramazlar da ...

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
bugün aradım müşteri hizmetlerini. ağzıma ne geliyorsa söyledim . kız beyefendi ben size dönüş yapacağım gün içinde dedi. aradan 1 saat geçmedi kız aradı.
iyi hadi gözün aydın :)

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
iş gününü geçtiği için kıvırmışlar iyi konuşmuşsun ağzına sağlık :)

• Beğen
furyzer0

furyzer0

Üye
Hayırlı olsun iyi yapmışsın g4 du sanırım telefonun

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

• Beğen
veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
wegas23

wegas23

Üye

iyi hadi gözün aydın :)

iş gününü geçtiği için kıvırmışlar iyi konuşmuşsun ağzına sağlık :)

Hayırlı olsun iyi yapmışsın g4 du sanırım telefonun

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

1 haftada değişimi onaylandı. 30 gün sonra geldi
Toplam serviste geçen süre 35 iş günü.

g5 kullanıyorum ben... g4 kardeşimin .
bunların yapacak işin taaaa............... yeter artık gardaş yav bi de telefonu da bayan açıyor erkek açsa ana bacı kayacam bu yaptıkları tam anlamıyla terbiyesizlik LG G3 telefonum 5. ayında bozuldu 2 ay bekledım telefonu ne LG ne de bayi(teknosa) vermedi ortada kaldım gidip 120 tl daha koyup G4 aldım bu sefer gelen telefonun kutusunu açtım direk ekranı bozuk çıktı iyi mi geri servise verdim sıfır telefonu bu sefer yine bekletmeye aldılar değişim p.tesi onaylandı . p.tesi akşamı aradıgım da onaylandı ve çıkış için bekliyor dediler salı tekrar aradım bu sefer de yok stok bekliyor çıkış değil dediler artık kafayi yiyecem dün akşam yine aradım bu sefer stok geldi çıkış işlemleri 2-3 hafta sürer dedi bi erkek tamam dedim geri bu gün tekrar aradım bu sefer de yok öyle bi şey stok bekliyor dediler ses kayıtlarını dinlerin çocuk mu oynatıyorsunuz lan dedim bekleyin lütfen dedi ve 20 dk bekletti neyse gitti geldi arkadaşımız adı özür dileriz filan ayakları yine telefondan haber yok yaaa sabır az önce tekrar aradım yine bi bayan çıktı ve stokların geldigini söyledi ama çıkacak cihazların listesi hallen gelmemiş ondan dolayı adım var mi yok mu yine bellii değil saat 5 den sonra tekrar arayacam ve bu sefer bende ses kaydına alacam

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
çıkacak cihazların listesi hallen gelmemiş derken ne demek istediler acaba .? bana da öyle dediler . :)

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
bunların yapacak işin taaaa............... yeter artık gardaş yav bi de telefonu da bayan açıyor erkek açsa ana bacı kayacam bu yaptıkları tam anlamıyla terbiyesizlik LG G3 telefonum 5. ayında bozuldu 2 ay bekledım telefonu ne LG ne de bayi(teknosa) vermedi ortada kaldım gidip 120 tl daha koyup G4 aldım bu sefer gelen telefonun kutusunu açtım direk ekranı bozuk çıktı iyi mi geri servise verdim sıfır telefonu bu sefer yine bekletmeye aldılar değişim p.tesi onaylandı . p.tesi akşamı aradıgım da onaylandı ve çıkış için bekliyor dediler salı tekrar aradım bu sefer de yok stok bekliyor çıkış değil dediler artık kafayi yiyecem dün akşam yine aradım bu sefer stok geldi çıkış işlemleri 2-3 hafta sürer dedi bi erkek tamam dedim geri bu gün tekrar aradım bu sefer de yok öyle bi şey stok bekliyor dediler ses kayıtlarını dinlerin çocuk mu oynatıyorsunuz lan dedim bekleyin lütfen dedi ve 20 dk bekletti neyse gitti geldi arkadaşımız adı özür dileriz filan ayakları yine telefondan haber yok yaaa sabır az önce tekrar aradım yine bi bayan çıktı ve stokların geldigini söyledi ama çıkacak cihazların listesi hallen gelmemiş ondan dolayı adım var mi yok mu yine bellii değil saat 5 den sonra tekrar arayacam ve bu sefer bende ses kaydına alacam
Onlar kendi yaptıkları ses kaydını bile mahkeme kararı olmadan tekrar dinleyemezler. Böyle bir durumda kesinlikle kendiniz ses kaydı yapın. En azından elinizde sağlam kaynağınız olur

wegas23

wegas23

Üye
çıkacak cihazların listesi hallen gelmemiş derken ne demek istediler acaba .? bana da öyle dediler . :)
kardeşim şimdi bunlar ilk stok bekliyor sonra belli bi sıraya göre bu telefonları dağıtmaya başlıyorlar mesela 1000 tane G4 geldi stoklara diyelim ve 1100 tane G4 bekleyen var direk ilk 1000 kişiye yolluyorlar onun içinde parça parça yollamak zorunda kalıyorlar bu sefer sira yapıyorlar mesela p.tesi günü ilk 100 kişi ye salı günü diğer 100 kişiye diyip yolluyorlar ve o kişilerin isimlerinin olduğu listeye de çıkış listesi diyorlar BENCE çünkü o liste günlük geliyormuş :close_tema::alkis:D
Onlar kendi yaptıkları ses kaydını bile mahkeme kararı olmadan tekrar dinleyemezler. Böyle bir durumda kesinlikle kendiniz ses kaydı yapın. En azından elinizde sağlam kaynağınız olur
bi daha kine öyle yapacam yoksa yok diyorlar kabul etmiyorlar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
kardeşim şimdi bunlar ilk stok bekliyor sonra belli bi sıraya göre bu telefonları dağıtmaya başlıyorlar mesela 1000 tane G4 geldi stoklara diyelim ve 1100 tane G4 bekleyen var direk ilk 1000 kişiye yolluyorlar onun içinde parça parça yollamak zorunda kalıyorlar bu sefer sira yapıyorlar mesela p.tesi günü ilk 100 kişi ye salı günü diğer 100 kişiye diyip yolluyorlar ve o kişilerin isimlerinin olduğu listeye de çıkış listesi diyorlar BENCE çünkü o liste günlük geliyormuş :close_tema::alkis:D

bi daha kine öyle yapacam yoksa yok diyorlar kabul etmiyorlar

Bir de sana tavsiyem mümkün olduğu kadar sinirli ve yüksek sesli konuşmaya çalış. Daha çabuk sonuç alırsın :ok2: