LG G4 Anakart Sorunu Telefon Değişim Süresi Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
v10 vermiştin 18 şubatta... 21 mart ida mesaj geldi ... v20 yada g5 gelmiştir büyük ihtimal onun yerine.
bugün almaya gideceğim servise...

wegas23

wegas23

Üye
v10 vermiştin 18 şubatta... 21 mart ida mesaj geldi ... v20 yada g5 gelmiştir büyük ihtimal onun yerine.
bugün almaya gideceğim servise...
Sana erken dönüş yapmışlar beni 3 ay beklettiler g3 32gb di cihazim üst model istedim yok dediler daha 4 aylik cihazdi 2 bucuk ay bekledim her gün aradim tik yok sonra teknosa da iade istedim verdiler gidip üstüne para koyup g4 aldim geldiğin de kutusunu actim hatttimi taktim açtım ekrani bozuktu lekeliydi geri gidip servise verdim 1 ay da onu bekledim kullanmadığım telefonu 1 ay bekledim bu sefer g5 se teklif ettiler agizima geleni saydim canima tak etti öyle böyle derken mahkemelik olacaz en son g5 teklif ettiler mecbur aldim ama siz siz olun LG almayin g5 inde tek sorunu hayalet ekrani o da tüm amiral gemisi lg cihazlarinda var sıkıntı kisacasi bi de satış sonrasi servis destek sifir.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
değişimlerde rahat 1 ayı gözden çıkaracaksın . fatura senin adınaysa para iadesi isteseydin . v10 para iadesi veriyorlardı 2800 tl idi fatura bedeli , fatura başkasının adına olduğu için kabul etmedim . g5 verdiler . onu da sattım 1900 tl ye .

wegas23

wegas23

Üye
değişimlerde rahat 1 ayı gözden çıkaracaksın . fatura senin adınaysa para iadesi isteseydin . v10 para iadesi veriyorlardı 2800 tl idi fatura bedeli , fatura başkasının adına olduğu için kabul etmedim . g5 verdiler . onu da sattım 1900 tl ye .
Ücret iadesi istedim vermediler 6 ayi dolmamış diye