Değişimi ne zaman onaylandı cihazın ?18.06.2016 ... tarihinde verdim anakart sorunundan ötürü . halen cihaz gönderecekler ...!
senin ki de baya baya geçmiş bakalım ne zaman gönderecekler bu telefonlarıorasını takip etmedim , 2 ay olacak 18 inde halen haber yok.
iyi hadi gözün aydınbugün aradım müşteri hizmetlerini. ağzıma ne geliyorsa söyledim . kız beyefendi ben size dönüş yapacağım gün içinde dedi. aradan 1 saat geçmedi kız aradı.
size lg g5 gönderiyoruz , kesin bilgi mi kesin efendim dedi .
telefonumda konuşmalar kayıtlı . kıvıramazlar da ...

Hayırlı olsun iyi yapmışsın g4 du sanırım telefonunbugün aradım müşteri hizmetlerini. ağzıma ne geliyorsa söyledim . kız beyefendi ben size dönüş yapacağım gün içinde dedi. aradan 1 saat geçmedi kız aradı.
1 haftada değişimi onaylandı. 30 gün sonra geldiservis seni bekletti mi 20 iş günu ? Değişime sunulduktan kaç gün sonra geldi
Hayırlı olsun iyi yapmışsın g4 du sanırım telefonun
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
bugün aradım müşteri hizmetlerini. ağzıma ne geliyorsa söyledim . kız beyefendi ben size dönüş yapacağım gün içinde dedi. aradan 1 saat geçmedi kız aradı.
iyi hadi gözün aydın![]()
iş gününü geçtiği için kıvırmışlar iyi konuşmuşsun ağzına sağlık![]()
Hayırlı olsun iyi yapmışsın g4 du sanırım telefonun
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
1 haftada değişimi onaylandı. 30 gün sonra geldi
Toplam serviste geçen süre 35 iş günü.
bunların yapacak işin taaaa............... yeter artık gardaş yav bi de telefonu da bayan açıyor erkek açsa ana bacı kayacam bu yaptıkları tam anlamıyla terbiyesizlik LG G3 telefonum 5. ayında bozuldu 2 ay bekledım telefonu ne LG ne de bayi(teknosa) vermedi ortada kaldım gidip 120 tl daha koyup G4 aldım bu sefer gelen telefonun kutusunu açtım direk ekranı bozuk çıktı iyi mi geri servise verdim sıfır telefonu bu sefer yine bekletmeye aldılar değişim p.tesi onaylandı . p.tesi akşamı aradıgım da onaylandı ve çıkış için bekliyor dediler salı tekrar aradım bu sefer de yok stok bekliyor çıkış değil dediler artık kafayi yiyecem dün akşam yine aradım bu sefer stok geldi çıkış işlemleri 2-3 hafta sürer dedi bi erkek tamam dedim geri bu gün tekrar aradım bu sefer de yok öyle bi şey stok bekliyor dediler ses kayıtlarını dinlerin çocuk mu oynatıyorsunuz lan dedim bekleyin lütfen dedi ve 20 dk bekletti neyse gitti geldi arkadaşımız adı özür dileriz filan ayakları yine telefondan haber yok yaaa sabır az önce tekrar aradım yine bi bayan çıktı ve stokların geldigini söyledi ama çıkacak cihazların listesi hallen gelmemiş ondan dolayı adım var mi yok mu yine bellii değil saat 5 den sonra tekrar arayacam ve bu sefer bende ses kaydına alacamg5 kullanıyorum ben... g4 kardeşimin .
Onlar kendi yaptıkları ses kaydını bile mahkeme kararı olmadan tekrar dinleyemezler. Böyle bir durumda kesinlikle kendiniz ses kaydı yapın. En azından elinizde sağlam kaynağınız olurbunların yapacak işin taaaa............... yeter artık gardaş yav bi de telefonu da bayan açıyor erkek açsa ana bacı kayacam bu yaptıkları tam anlamıyla terbiyesizlik LG G3 telefonum 5. ayında bozuldu 2 ay bekledım telefonu ne LG ne de bayi(teknosa) vermedi ortada kaldım gidip 120 tl daha koyup G4 aldım bu sefer gelen telefonun kutusunu açtım direk ekranı bozuk çıktı iyi mi geri servise verdim sıfır telefonu bu sefer yine bekletmeye aldılar değişim p.tesi onaylandı . p.tesi akşamı aradıgım da onaylandı ve çıkış için bekliyor dediler salı tekrar aradım bu sefer de yok stok bekliyor çıkış değil dediler artık kafayi yiyecem dün akşam yine aradım bu sefer stok geldi çıkış işlemleri 2-3 hafta sürer dedi bi erkek tamam dedim geri bu gün tekrar aradım bu sefer de yok öyle bi şey stok bekliyor dediler ses kayıtlarını dinlerin çocuk mu oynatıyorsunuz lan dedim bekleyin lütfen dedi ve 20 dk bekletti neyse gitti geldi arkadaşımız adı özür dileriz filan ayakları yine telefondan haber yok yaaa sabır az önce tekrar aradım yine bi bayan çıktı ve stokların geldigini söyledi ama çıkacak cihazların listesi hallen gelmemiş ondan dolayı adım var mi yok mu yine bellii değil saat 5 den sonra tekrar arayacam ve bu sefer bende ses kaydına alacam
kardeşim şimdi bunlar ilk stok bekliyor sonra belli bi sıraya göre bu telefonları dağıtmaya başlıyorlar mesela 1000 tane G4 geldi stoklara diyelim ve 1100 tane G4 bekleyen var direk ilk 1000 kişiye yolluyorlar onun içinde parça parça yollamak zorunda kalıyorlar bu sefer sira yapıyorlar mesela p.tesi günü ilk 100 kişi ye salı günü diğer 100 kişiye diyip yolluyorlar ve o kişilerin isimlerinin olduğu listeye de çıkış listesi diyorlar BENCE çünkü o liste günlük geliyormuşçıkacak cihazların listesi hallen gelmemiş derken ne demek istediler acaba .? bana da öyle dediler .![]()

bi daha kine öyle yapacam yoksa yok diyorlar kabul etmiyorlarOnlar kendi yaptıkları ses kaydını bile mahkeme kararı olmadan tekrar dinleyemezler. Böyle bir durumda kesinlikle kendiniz ses kaydı yapın. En azından elinizde sağlam kaynağınız olur
kardeşim şimdi bunlar ilk stok bekliyor sonra belli bi sıraya göre bu telefonları dağıtmaya başlıyorlar mesela 1000 tane G4 geldi stoklara diyelim ve 1100 tane G4 bekleyen var direk ilk 1000 kişiye yolluyorlar onun içinde parça parça yollamak zorunda kalıyorlar bu sefer sira yapıyorlar mesela p.tesi günü ilk 100 kişi ye salı günü diğer 100 kişiye diyip yolluyorlar ve o kişilerin isimlerinin olduğu listeye de çıkış listesi diyorlar BENCE çünkü o liste günlük geliyormuş
bi daha kine öyle yapacam yoksa yok diyorlar kabul etmiyorlar

Cidden onların faydası oluyor mu yani küfür etmenin filan ?Bir de sana tavsiyem mümkün olduğu kadar sinirli ve yüksek sesli konuşmaya çalış. Daha çabuk sonuç alırsın![]()