LG G4 Anakart Sorunu Telefon Değişim Süresi Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
LG G4 Anakart Sorunu Telefon Değişim Süresi Hakkında
Merhaba arkadaşlar,
Almış olduğum g4 cihazda kısa sürede aşırı ısınma farketmiştim. Ve bu yüzden servise vermiştim. Servise 21.05.2016 da verdim. 27.05.2016 da değişim e gönderilmiş. Servisi aradım bilgi almak için. Anakartı arızalı, ürün değişecek bilgisi verildi. Bugün 12.06.2016 oldu. Hala değişim statüsünde gözüküyor. Hiç cihazı değişen var mı ne kadar sürede? bilgi verebilir misiniz?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Cihaz Değişimi Stok Durumuna Göre Değişiyor 1 Aya Yakın Sonuçlanabilir.20 Gün Sonra Ara Tekrar Görüş Cihazimin Durumu Nedir Diye Belki Başka Cihaz Sunabilirler yada Üst Model Vs

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
Değişime gönderildiği tarihten sonra mı 20 gün diyorsun? Daha telefona doyamadım bile ama beklemeye doydum bu nedir arkadaş kendi paramızla rezil oluyoruz ya

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Verdiğim günden itibaren 16 gün sürdü. Değişimden geldi cihaz. Ayrıca bölge yetkili servisi bana belki lg g6 bile gelebilir çünkü g2 ve g3 geldiğinde değişimde g4 veriyoruz dedi. Genel merkezi aradım g5 verme ihtimalini sordum g4 hala üretimde olduğu için g4 vermek zorundayız dedi. Yani üst model hayali kurma ben kurdum yarım saat bile olsa üzüyor:) biraz sabret bulunduğun şehre göre ulaşım olayları stok durumu vs zaman alabiliyor bu konular

LG-H815 ile uygulamasından gönderildi.

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
Ne kadar süre sabredeyim sence ? 2 ay olsa bile bekliyeyim mi mesela ? Ben 1 ay sonrası tüketici hakem heyetine gideyim diyorum.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Ne kadar süre sabredeyim sence ? 2 ay olsa bile bekliyeyim mi mesela ? Ben 1 ay sonrası tüketici hakem heyetine gideyim diyorum.
zaten yasal süreç 23 iş günü yani 1 aydır. 1 ayı geçmez. bu arada şöyle bir hakkın var, işlem süresi 10 günü geçtiyse mağduriyeti en aza indirmek adına bir sürelik telefon veriyorlar sana. ama öyle android falan bekleme dedi adam bana.

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım ne olcak. Süreci burada paylaşcam. Ama hiç ümidim yok nedense

wegas23

wegas23

Üye
Verdiğim günden itibaren 16 gün sürdü. Değişimden geldi cihaz. Ayrıca bölge yetkili servisi bana belki lg g6 bile gelebilir çünkü g2 ve g3 geldiğinde değişimde g4 veriyoruz dedi. Genel merkezi aradım g5 verme ihtimalini sordum g4 hala üretimde olduğu için g4 vermek zorundayız dedi. Yani üst model hayali kurma ben kurdum yarım saat bile olsa üzüyor:) biraz sabret bulunduğun şehre göre ulaşım olayları stok durumu vs zaman alabiliyor bu konular

LG-H815 ile uygulamasından gönderildi.
hocam ben de LG G3 32GB cihazımı verdım garantiye ve şuan DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR yazıyor acaba G3 mu yollarlar yoksa G4 mu ? servis istanbul maltepe de ?
Merhaba arkadaşlar,
Almış olduğum g4 cihazda kısa sürede aşırı ısınma farketmiştim. Ve bu yüzden servise vermiştim. Servise 21.05.2016 da verdim. 27.05.2016 da değişim e gönderilmiş. Servisi aradım bilgi almak için. Anakartı arızalı, ürün değişecek bilgisi verildi. Bugün 12.06.2016 oldu. Hala değişim statüsünde gözüküyor. Hiç cihazı değişen var mı ne kadar sürede? bilgi verebilir misiniz?
bende cihazımı servise verdım ölü pixel var sesde sorun var hem gelmede hem gitmede falan daha baya sorunu vardı kapanma fılan servis degişim verdi sonra DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR yazdı hem servisi hem lg müsteri hizmetlerini direk aradım kardeşim kısaca sana şöyle diyeyim " SUAN LG NIN STOKLARIN DA G3 G4 G5 LG TV FILAN HİÇ Bİ ŞEY YOK AMA TALEP GÖNDERİLMİŞ VE CIHAZLAR KOREDEN GELİYORMUŞ PAZARTESİ BUYUK İHTİMAL STOKLARIN DA OLUR " :ok2: ama G3 hallen üretiliyor mu degişim de hallen G3 veriyorlar mı bılmıyorum :hmmm
Cevap verecek kimse yok mu ?

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
21.06.2016 tarihine kadar geldi geldi yoksa tüketici hakem heyetine başvuracağım bedel iadesi için. %100 de haklıyım telefonu 2 hafta kullanamadım doğru düzgün benden çok serviste kaldı telefon. Değiştirecekleri ürün yoksa ücreti iade etsinler milleti mağdur etmenin anlamı yok.

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 30.06.2016 tarihinde yani dün servis aradı yeni cihaz gelmiş, teslim alabilirsiniz dediler. Bende 35 gün olmuş gelmeseydi daha iyi olur dedim. Almıyorum mahkeme kararını bekleyeceğim dedim. Şuanda beklemedeyim. Bakalım nasıl sonuçlanacak.

wegas23

wegas23

Üye
Arkadaşlar 30.06.2016 tarihinde yani dün servis aradı yeni cihaz gelmiş, teslim alabilirsiniz dediler. Bende 35 gün olmuş gelmeseydi daha iyi olur dedim. Almıyorum mahkeme kararını bekleyeceğim dedim. Şuanda beklemedeyim. Bakalım nasıl sonuçlanacak.
Gelişmeleri burda bizimle paylaşırsan sevinirim

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşırım tabiki. Sonucta destek olmamız lazım birbirimize.

emrekomurkentli

Üye
Mahkemelik isin yoktu aslinda senin tuketici kanununa gore degisim yapilan bi urun otomatikmen musteri talebi dogrultusunda elinde faturasi varsa para iadesi alma hakkin var

wegas23

wegas23

Üye
Mahkemelik isin yoktu aslinda senin tuketici kanununa gore degisim yapilan bi urun otomatikmen musteri talebi dogrultusunda elinde faturasi varsa para iadesi alma hakkin var
Öyle ama firma sorun yapıyor ücret iadesi olmaz diyor şikayet edince de seni geri arıyorlar %25 yada %10 arasın da kullanım ücretini kesip geriye kalan ücreti direk vereceklerini söyleyerek bi teklifte bulunuyorlar şikayettını geri çekmen için ama %25 lik bi kesinti hiç az değil 1000 tl ye aldın desek 250 tl boşu boşuna kesecekler bu da kanunda yok ondan dolayı insanlar mecbur şikayet ediyorlar yoksa paralarını alamıyorlar bak mesala ben 05.06.2016 tarihde telefonu garantiye verdim ve değişim onayı çıktı ama bayi değişimi teknosa dan aldığım için teknosa ya geri gittim ellerinde g3 olmadını sade iade ÇEKI verebileceklerini söylediler bende kabul etmedim lg aradım zor bela günde en az 5 , 6 aramam sonucu firma değişimi için onayladılar ama bende pazartesi günu tekrar teknosa ya ilk gidecem eğer bi gelişme yoksa sonra lg tekrar arayacam eğer yine aynı bahaneleri söylerse stok yok sıra bekliyor filan bu sefer THH e gidip şikayete bulunacağım

emrekomurkentli

Üye
Bende su an g4 beat modelini kullaniyorum
Yaklasik bir yil once felan telefoncunun birinde 600 tl verip g3 beat almistim dahili bellek yetersizdi telefonu kendim rootladim bi sure sonra telefona yazilim guncellemek istedim yukleme esnasinda telefon brick oldu telefonu aldigim yere goturdum tanidikti garati belge ve fatura yoktu vermemisti her neyse cihazi garantiye gonderdi bi sure sonra telefon anakart stokta yok diye degisim yapildi stokta g3 telefonda yokmus g4 beat gonderdiler
Buda sorunlu asiri isiniyor sebekeyi gec algiliyor veriyi kapatip acinca ve telefon arama cevaplarke bi hayli zorlaniyorum yanitla yazisi bi kackez tiklamak gerekiyo
Demek istedigim faturasi felan olsaydi bende mahkemeyle ugrasmazdir bulundugun bolgede adliye binalarinda benim ilcede ole tyketici hak.dernekleri var onlarla irtibata gec

wegas23

wegas23

Üye
bende yarın sabah ilk LG yi arayacam sonra direk teknosa ya gidecem eğer ki hallen bi cevap yok ise daha doğru cevap olsa bile olumlu veya olumsuz ben yınede direk THH gidecem şikayetçi olacam ta ki bana G4 yollayıp telefonu elime alana kadar da geri çekmem artık

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
Bence bian önce başvur. Boşa bekleme. Hiç değilse süreç işlesin. Ben bekliyorum idareten S3 mini aldım. Telefonsuzlukta çekmiyorum. Canavar maşallah. :)

• Beğen
Tepkiler: wegas23
wegas23

wegas23

Üye
bende şimdi gidip şikayet ettim ama teknosa yi şikayet ettim lg yi değil acaba 2 gün sonra da gidip lg i mi şikayet etsem ? Benim isteğim lg bi beni arasın ki iyi bi sayayim
bi de ben g4 de çok hevesliydim artık ücret iadesi almaya bakıyorum eğer 1499 tl yi alayım da tekrar kafam eserse g4 alırım fiyatları baya baya düşmüş

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
Satın aldığın yeri belirtiyorlar şikayette. Bende mediamarket olarak belirttim. Bana o şekilde izah ettiler. Bakalım bekliyorum. Yen cihaz serviste ama iş işten geçti 35 gün sonra gönderme ne demek. Ücretimi geri versinler daha da bulaşmam zaten LG ye.