Donanımsal bir sorun olmasın? Nasıl bir sorun yaşadınız 3 gün?Arkadaşlar telefonum 3 gün can çekiştikten sonra nihayet çöktü açılmıyor açılınca geri kapanıyor yada donuyor. Tamamen kullanılamaz halde recovry mode a girmek istiyorum ama internette yazan yolların hiçbiri olmadı nasıl recovery mode a gireceğim bilen var mı ?
Tam şöyle bir sorun oluyordu ; telefon galerı veya baska bır uygulamaya girince donuyor ve kapanmıyordu kendı kendine kapanmasını bekliyordum kapanınca da açılmıyordu tuşa ne kadar basarsam basayım tepki yoktu 10dk bekleyince kendiliğinden açılıyordu. Fotoğraf vs çekmiyor donuyor ve fotoları da açmıyordu. Suan telefonu açmayı basardım ama hala aynı. Telefondan yazayım dedim yazının yarısında 3 kere kapandı sımdı ıpadten devam ediyorum. Telefonu fabrıka ayarlarına döndürdum birkaç kez ama değisen yok. Uzun süre vpn kullanmaya başladıktan sonra gelişti bu olaylar, malum ttnet fiberde bile 480 p video onatmıo bende vpn ile girip izliyorum youtube dan bu sekilde cok daha hızlı oluyor internet. İşte son birkaç gündür berbat ötesi sanırım virüs bulaştı ama fabrika ayarları ile silinmez daha önce note 2 de başıma gelmişti kolaylıkla formatladım recorvery menüsünden ama bunda girilmiyor.Donanımsal bir sorun olmasın? Nasıl bir sorun yaşadınız 3 gün?
Hocam ftf atın isterseniz Flashtool'la. Telefon tamamen bir sıfırlansın belki düzelir.Tam şöyle bir sorun oluyordu ; telefon galerı veya baska bır uygulamaya girince donuyor ve kapanmıyordu kendı kendine kapanmasını bekliyordum kapanınca da açılmıyordu tuşa ne kadar basarsam basayım tepki yoktu 10dk bekleyince kendiliğinden açılıyordu. Fotoğraf vs çekmiyor donuyor ve fotoları da açmıyordu. Suan telefonu açmayı basardım ama hala aynı. Telefondan yazayım dedim yazının yarısında 3 kere kapandı sımdı ıpadten devam ediyorum. Telefonu fabrıka ayarlarına döndürdum birkaç kez ama değisen yok. Uzun süre vpn kullanmaya başladıktan sonra gelişti bu olaylar, malum ttnet fiberde bile 480 p video onatmıo bende vpn ile girip izliyorum youtube dan bu sekilde cok daha hızlı oluyor internet. İşte son birkaç gündür berbat ötesi sanırım virüs bulaştı ama fabrika ayarları ile silinmez daha önce note 2 de başıma gelmişti kolaylıkla formatladım recorvery menüsünden ama bunda girilmiyor.
Pcde çöktü açılmıyor o nedenle pc erişimin yok. Telefondan halledeyım dedim gerızekalı sony recovery mode a girmiyor. Neyseki az kaldı temmuzda hakem heyetı var ıade alıcaklar. Lanet telefona da bır daha dönmem zaten dualshock 3 desteğini kesmekle sony büyük bır hata yaptı artık birçok kişi sony ye güvenip cıhaz almaz 2 sene sonra garantısı olmayacak zıra. Bı anda tum desteklerını kesıp kullanılamaz hala getırırler para hırsları yüzünden.Hocam ftf atın isterseniz Flashtool'la. Telefon tamamen bir sıfırlansın belki düzelir.
Hocam kusura bakmayın da biri size beddua etmiş olabilirPcde çöktü açılmıyor o nedenle pc erişimin yok. Telefondan halledeyım dedim gerızekalı sony recovery mode a girmiyor. Neyseki az kaldı temmuzda hakem heyetı var ıade alıcaklar. Lanet telefona da bır daha dönmem zaten dualshock 3 desteğini kesmekle sony büyük bır hata yaptı artık birçok kişi sony ye güvenip cıhaz almaz 2 sene sonra garantısı olmayacak zıra. Bı anda tum desteklerını kesıp kullanılamaz hala getırırler para hırsları yüzünden.
Memnun değilseniz verin tabi para iadesi alın.İlk 3 ay çok memnundum sonra iyice bozuldu. Sony androıdı bana göre değil anlaşılan sırada lg var umarım o da fos cıkmaz zira apple dan başka marka kalmayacakHocam kusura bakmayın da biri size beddua etmiş olabilirMemnun değilseniz verin tabi para iadesi alın.
ıos a hayır 
bendede aynı durum var hoparlorde clear audio yu açınca çoğu azalıyor birde öyle dene istersen.Şu telefonu suya sokmayın hoparlöredeki toz geçsin diye suya soktum eskiden son 1-2 dişte cızırdıyordu şimdi 3-4 hoparlörden müzik dinleyemez oldum cıZırtıdan bıktım

Z2 de hızlı şarj yok 4 saatte dolmasının sebebi bu. İşlemci destekliyor aslında ama üretici yazılımla bunu engellemişbu kendi adaptörü ve şarj aleti ile aldığım en yüksek değer sizde de bu şekilde mi? 1500 mahlık adaptörden aldığın değere bak şaka gibi. Birde manyetik sarj docku ile ölçüm onda da aldığım değer bu
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi