Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Z3 e gelecek diyorlar hocam :D bu arada o kilit kapanırken aniden kapanmama olayı çok güzel onu istiyordum iyi oldu
Ne Z3'müş ya. Şimdiye kadarki en iyi telefonumuz Z2 diyorlar her ön izlemeyi ilk Z3 alıyor. Z2 N'yi almazsa şaşırmam.

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Ne Z3'müş ya. Şimdiye kadarki en iyi telefonumuz Z2 diyorlar her ön izlemeyi ilk Z3 alıyor. Z2 N'yi almazsa şaşırmam.
Umarım alır ama tasarım olarak z3 devrim oldu sonyde

zencibitc

zencibitc

Üye
aynen z3 e verilen yazılımı z2 ye vermek zor olmasa gerek .

#GÖKHAN#

#GÖKHAN#

Üye
Kilit ekranındaki saat kendiliğinden analog saat oluyor. Diğer saatleri seçtiğim halde. Bu sorunu başka yaşayan varmı?

zencibitc

zencibitc

Üye
bugün bana 2 mblik bi üncelleme geldi. .575 deyken. sizede geldimi ?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Banada geldi 2 mb küçük bi güncelleme . 575

alfo9403

alfo9403

Üye
Son iki güncellemede telefon iyice deliye döndü kendı kendine sureklı kapanmalar donup kalmalar kamerayı her 3 açmadan 1ınde donup kalıyor, başka sorun yaşayan var mı?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Son iki güncellemede telefon iyice deliye döndü kendı kendine sureklı kapanmalar donup kalmalar kamerayı her 3 açmadan 1ınde donup kalıyor, başka sorun yaşayan var mı?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende bi sıkıntı yok gayet akıcı telefon

0MG90

0MG90

Üye
Bende RAM sorunu hala devam ediyor, arka planda açık kalmıyor uygulamalar
Onun dışında sorun yok, STAMINA gelse yeter

• Beğen
zencibitc

zencibitc

Üye
bendede akıyor telefon. şu stamina lı .151 güncellemesi gelsin flashtool ile kurun bence çünkü lolipoptan kat kat daha iyi çalışıyor.

sado_27

sado_27

Üye
Arkadaslar bendede tek sorun şu telefon muzık zevkımı bozdu muzık calarda ses cak az cıkıyor kıtkat ve lolıpopta yoktu bır sorun. Sızdede varmı sıkıntı ?

zencibitc

zencibitc

Üye
şahsen bende sıkıntı yok. ama 4.4.2 deki ses ayarları diğer bütün sürümlerden daha zengin ve 2 katı daha fazla ses veriyor.

sado_27

sado_27

Üye
Bede neredeyse hıc duyulmuyor oncekı surumlerdeıs yerınde makınaların arasında sesı kısıp dınlıyordum ama sımdı.ses sonda yınede tatmın edıcı degıl

man20

man20

Üye
Ben hala lolipoptayım :/ marshmallow'un betadan çıkmasını bekliyorum yüklemek için.

sado_27

sado_27

Üye
Bu gıdısle bende tekrar lolıpop donucem

0MG90

0MG90

Üye
Bede neredeyse hıc duyulmuyor oncekı surumlerdeıs yerınde makınaların arasında sesı kısıp dınlıyordum ama sımdı.ses sonda yınede tatmın edıcı degıl
Kulaklıkta mı hoparlör de mi? Eski Walkman apk'sı yükleyin isterseniz.
Ben hala lolipoptayım :/ marshmallow'un betadan çıkmasını bekliyorum yüklemek için.
Yaz'a kadar devam edecek Beta Marshmallow. STAMINA finale gelince geçin bence.

• Beğen
sado_27

sado_27

Üye
Kulaklıkta dınlerken ses az cıkıyor. Eskı walkman apk yuklersem duzelme olurmu ?
Apk yuklenmeyor :(

0MG90

0MG90

Üye
Kulaklıkta dınlerken ses az cıkıyor. Eskı walkman apk yuklersem duzelme olurmu ?
Apk yuklenmeyor :(
Kulaklığa göre değişir o zaman. Bende MDR-NC31E var. Gürültü engelleyici açık ve ayarlarda o kulaklık seçili gayet yüksek ses çıkıyor.

• Beğen
sado_27

sado_27

Üye
O kulaklık 150 tl okadar ımkanım yok kulaklıkla alakalı osa eskı surumlerdede ses az cıkardı. Ama surum yukselımce ses dustu :)

Üst Alt