Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Valla bıktım Marshmallow'dan. RAM sorunu bende hala devam ediyor. Herhangi bi uygulamaya geri dönünce yeniden başlıyor. 3GB RAM var ama 512 var gibi.

Sony çakma STAMINA'yı verip güncelleme desteğini bitirirse feci söverim.

Çakma staminadan hayır geleceğini zannetmiyorum. Marshmallow un düzene girmesi için 2 3 güncelleme daha şart. Kitkat geçtim şuan için memnunum marshmallowdaki hatalar yüzünden telefondan soğudum resmen. Şimdi gayet memnunum saçma sapan hatalar yok şarj güzel ses güzel herşey iyi.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
2:30 saati felan buluyor bnm z2 dolması :hmmm

zencibitc

zencibitc

Üye
stamina güncellemsinden sonra .203 numaralı bi güncelleme daha gelicek bu güncellemede 400 tane hata düzeltme güncellemesi olucaktı

0MG90

0MG90

Üye
Xperia klavye güncellendi. Yüksekliği değiştirebiliyoruz artık.

Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Xperia klavye güncellendi. Yüksekliği değiştirebiliyoruz artık.

Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oooo, hemen güncelleyeyim.

Düzenleme: Güncellemeyi görmüyor bende, başka zaman artık. :D

zencibitc

zencibitc

Üye
çok iyi oldu biraz daha renk seçeneği ekleseler süper olucak örneğin kımızı sarı koyu mavi gibi

0MG90

0MG90

Üye
Sony yeni temalarını yayınladı
Kilit ekranındaki saat bu temalarla değişiyor

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Kitkata desteği tamamen kesti heralde bi çok tema oluyor ama yeni çıkanlarda olmayacak heralde.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Kitkata desteği tamamen kesti heralde bi çok tema oluyor ama yeni çıkanlarda olmayacak heralde.

kitkattan sonra çok şey değişti. Aynı tema orada direk çalışmıyordur, büyük ihtimalle. Tekrar üretmek gerekiyordur. Onun için mecburen kk eskide kalacak.

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
kitkattan sonra çok şey değişti. Aynı tema orada direk çalışmıyordur, büyük ihtimalle. Tekrar üretmek gerekiyordur. Onun için mecburen kk eskide kalacak.
Doğrudur marshmallow sorunları yüzünden kitkata geçtim gayet memnunum şuan olan temalarda yeter. Marshmallow stabil olunca dönebilirim ama kitkat hali daha çok hoşuma gitti kendine has arayüz var. Lolipop ve marshmallow saf android gibi [emoji4]

0MG90

0MG90

Üye
Kitkat ftf indiriyorum, Marshmallow bataryamı bitirdi resmen
Info Eye güncellendi bu arada

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
0MG90

0MG90

Üye
Sonunda Kitkat'a geçtim (geçene kadar neler yaşadım neler :D)

Acayip memnunum valla, ses inanılmaz değişti sürüm düşürünce. Diğerlerine göre daha kaliteli, Walkman'i de güncellemedim öyle kullanıcam. Pil stabil, yeni Xperia Home Beta'yı attım krallar gibi kullanıyorum :D

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: man20
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
En güzelini yaptın bence [emoji5]

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye