papakudioflu
Emekli Yönetici
Çok güzel. Bu kılıflar için lumia 950 alırım

Çok güzel. Bu kılıflar için lumia 950 alırım

neden senin ciazınkiler de güzel duruyor ?Çok güzel. Bu kılıflar için lumia 950 alırım
Lumia 950 ve 950 XL için çok güzel alüminyum kılıflar üretmişler.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Değerlendirmek isteyen aşağıdaki linkten satın alabilir. Fiyatları 4$
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bunlar telefonun kapağının yerini alıyor.şimdi ben anlamadım bu kılıf tamamenmi kapatıyor yoksa sadece yan çerçeveyimi? Çünkü sitedeki resimlerden birinde sadece çerçeveyi kapatan bölümler vardı eger tamamen kapatıyor ise bi sipariş vercemde![]()
bence kapağın yerini almıyor bu kılıf gibi aşağıdaki detaylı resimlerde var...Bunlar telefonun kapağının yerini alıyor.
arka kapağın yerini maalesef almıyor. hatta bunu sipariş veren arkadaşlar telefonlarına çakma arka kağak ta sipariş versin. çünkü bu kasa metal olduğu için telefonun kapağını çizme ihtimali de doğuyor...Bunlar telefonun kapağının yerini alıyor.
Onun kablosunu kedi yedi o yüzden yeni almıştımKeşke bana da gelse, ayarı mı var bunu ilk kez duydum.
Kendi şarj aletini niye kullanmıyorsunuz?
Bunun kablosu da gitti.Hayır.105xx li yapılarda bu var mı?
Buyrun orijinali:Onun kablosunu kedi yedi o yüzden yeni almıştımBunun kablosu da gitti.
Sadece kablo alabileceğim bir yer yok mu? 2 tane şarj adaptörü var zaten tam şarj yapabileceğim bir kablo gerekiyor şuan. 2 tane kablo var ikisi de uyarı veriyor.Hayır.
Buyrun orijinali:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilgim yok.Sadece kablo alabileceğim bir yer yok mu? 2 tane şarj adaptörü var zaten tam şarj yapabileceğim bir kablo gerekiyor şuan. 2 tane kablo var ikisi de uyarı veriyor.
Dostum yeni aldığın şarj cihazı 2a üstü ise uyarı vermesi normal.benim 2.1a orj kablo dahil tüm kablolarda uyarı veriyordu. Yalnızca Çin malı dandik bi kabloda uyarı vermeden hızlı şarj ediyordu. O kabloda koptu dahada bulamadım. Siz yine de istediğinizi yapın ama benim nacizane tavsiyemSadece kablo alabileceğim bir yer yok mu? 2 tane şarj adaptörü var zaten tam şarj yapabileceğim bir kablo gerekiyor şuan. 2 tane kablo var ikisi de uyarı veriyor.
Aldığım Philips şarj cihazını sıkıntısız şekilde kullandım hiçbir uyarı vermedi şimdiye kadar. Orijinalinden farklı bir data kablosu taktığım zaman telefon yavaş şarj oluyor uyarısı geliyor hatta şarj azalıyor. İki tane şarj adaptörü var biri orijinal nokia diğeri de philips. Tek eksik şarj kablosu. Onu da hepsiburada.com'dan sipariş ettim bakalım umarım uyar.Dostum yeni aldığın şarj cihazı 2a üstü ise uyarı vermesi normal.benim 2.1a orj kablo dahil tüm kablolarda uyarı veriyordu. Yalnızca Çin malı dandik bi kabloda uyarı vermeden hızlı şarj ediyordu. O kabloda koptu dahada bulamadım. Siz yine de istediğinizi yapın ama benim nacizane tavsiyemLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu almanız olur...
Arkadaşlar şu "Telefon yavaş şarj oluyor" sorununu aşmanın bir yolu yok mu ya? Orijinal şarj aleti kullanıyorum, yeni kablo aldım düzelmedi.
O bahsettiğiniz philips çift çıkışlı şarj aleti bende de var fakat kablosu temassızlık yapmaya başladı muhtemelen garantiye verince yaparlar. Bugün hepsiburada'dan slink şarj kablosu aldım bu philips'e taktım yavaş şarj uyarısı verdi oysa bi tane beyaz ama 20cmlik bi kablo var onu taktığımda bu uyarıyı vermiyor. Ben de orijinal nokia şarj adaptörüne taktım slink kabloyu ve hiç uyarı vermeden şarj etmeye devam etti. Philips'i garantiye göndereceğim yaparlarsa onunla devam ederim.piyasada orijinal kablo diye satılanlara güvenme bende kablo manyağı oldum
şu an elimde orijinal kaliteli uyumlu diye aldığım bir suru kablo var bazılarında yavaş sarj uyarısı verıyor 5 tane orijinal adaptörde denediğim halde cift 2.1a cıkıslı phılıps adaptör almıştım mesela, ıcındeki kabloyla 640xl yi sarj ederken uyarı vermıyor dger kabloları buna takınca aynı uyarıyı verıyor kablolar dandık çıkıyor işte
O bahsettiğiniz philips çift çıkışlı şarj aleti bende de var fakat kablosu temassızlık yapmaya başladı muhtemelen garantiye verince yaparlar. Bugün hepsiburada'dan slink şarj kablosu aldım bu philips'e taktım yavaş şarj uyarısı verdi oysa bi tane beyaz ama 20cmlik bi kablo var onu taktığımda bu uyarıyı vermiyor. Ben de orijinal nokia şarj adaptörüne taktım slink kabloyu ve hiç uyarı vermeden şarj etmeye devam etti. Philips'i garantiye göndereceğim yaparlarsa onunla devam ederim.