İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Ali_KRKY

Üye
Lumia 950 ve 950 XL için çok güzel alüminyum kılıflar üretmişler.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Değerlendirmek isteyen aşağıdaki linkten satın alabilir. Fiyatları 4$

şimdi ben anlamadım bu kılıf tamamenmi kapatıyor yoksa sadece yan çerçeveyimi? Çünkü sitedeki resimlerden birinde sadece çerçeveyi kapatan bölümler vardı eger tamamen kapatıyor ise bi sipariş vercemde :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şimdi ben anlamadım bu kılıf tamamenmi kapatıyor yoksa sadece yan çerçeveyimi? Çünkü sitedeki resimlerden birinde sadece çerçeveyi kapatan bölümler vardı eger tamamen kapatıyor ise bi sipariş vercemde :)
Bunlar telefonun kapağının yerini alıyor.

Ali_KRKY

Üye
çok güzel hemen bi sipariş vereyim o halde :)

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Bunlar telefonun kapağının yerini alıyor.
arka kapağın yerini maalesef almıyor. hatta bunu sipariş veren arkadaşlar telefonlarına çakma arka kağak ta sipariş versin. çünkü bu kasa metal olduğu için telefonun kapağını çizme ihtimali de doğuyor...

onursarii

Üye
Arkadaşlar Philips şarj cihazı kullanıyordum fakat kablosu temassızlık yapmaya başladı. Windows 10 mobile'ın 'Orijinal şarj cihazı kullanın' uyarısını vermeyecek bir şarj kablosu önerebilir misiniz? 70 liraya almıştım şu cihazı zaten tekrar şarj cihazı almak istemiyorum. Bi tane kablo var fakat uyarı veriyor telefon az şarj oluyor.

onursarii

Üye
Hayır.

Buyrun orijinali:
Sadece kablo alabileceğim bir yer yok mu? 2 tane şarj adaptörü var zaten tam şarj yapabileceğim bir kablo gerekiyor şuan. 2 tane kablo var ikisi de uyarı veriyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Sadece kablo alabileceğim bir yer yok mu? 2 tane şarj adaptörü var zaten tam şarj yapabileceğim bir kablo gerekiyor şuan. 2 tane kablo var ikisi de uyarı veriyor.
Dostum yeni aldığın şarj cihazı 2a üstü ise uyarı vermesi normal.benim 2.1a orj kablo dahil tüm kablolarda uyarı veriyordu. Yalnızca Çin malı dandik bi kabloda uyarı vermeden hızlı şarj ediyordu. O kabloda koptu dahada bulamadım. Siz yine de istediğinizi yapın ama benim nacizane tavsiyem
Bunu almanız olur...

onursarii

Üye
Dostum yeni aldığın şarj cihazı 2a üstü ise uyarı vermesi normal.benim 2.1a orj kablo dahil tüm kablolarda uyarı veriyordu. Yalnızca Çin malı dandik bi kabloda uyarı vermeden hızlı şarj ediyordu. O kabloda koptu dahada bulamadım. Siz yine de istediğinizi yapın ama benim nacizane tavsiyem
Bunu almanız olur...
Aldığım Philips şarj cihazını sıkıntısız şekilde kullandım hiçbir uyarı vermedi şimdiye kadar. Orijinalinden farklı bir data kablosu taktığım zaman telefon yavaş şarj oluyor uyarısı geliyor hatta şarj azalıyor. İki tane şarj adaptörü var biri orijinal nokia diğeri de philips. Tek eksik şarj kablosu. Onu da hepsiburada.com'dan sipariş ettim bakalım umarım uyar.

onursarii

Üye
Arkadaşlar şu "Telefon yavaş şarj oluyor" sorununu aşmanın bir yolu yok mu ya? Orijinal şarj aleti kullanıyorum, yeni kablo aldım düzelmedi.

erhanercan

erhanercan

Üye
Arkadaşlar şu "Telefon yavaş şarj oluyor" sorununu aşmanın bir yolu yok mu ya? Orijinal şarj aleti kullanıyorum, yeni kablo aldım düzelmedi.

piyasada orijinal kablo diye satılanlara güvenme bende kablo manyağı oldum
şu an elimde orijinal kaliteli uyumlu diye aldığım bir suru kablo var bazılarında yavaş sarj uyarısı verıyor 5 tane orijinal adaptörde denediğim halde cift 2.1a cıkıslı phılıps adaptör almıştım mesela, ıcındeki kabloyla 640xl yi sarj ederken uyarı vermıyor dger kabloları buna takınca aynı uyarıyı verıyor kablolar dandık çıkıyor işte

onursarii

Üye
piyasada orijinal kablo diye satılanlara güvenme bende kablo manyağı oldum
şu an elimde orijinal kaliteli uyumlu diye aldığım bir suru kablo var bazılarında yavaş sarj uyarısı verıyor 5 tane orijinal adaptörde denediğim halde cift 2.1a cıkıslı phılıps adaptör almıştım mesela, ıcındeki kabloyla 640xl yi sarj ederken uyarı vermıyor dger kabloları buna takınca aynı uyarıyı verıyor kablolar dandık çıkıyor işte
O bahsettiğiniz philips çift çıkışlı şarj aleti bende de var fakat kablosu temassızlık yapmaya başladı muhtemelen garantiye verince yaparlar. Bugün hepsiburada'dan slink şarj kablosu aldım bu philips'e taktım yavaş şarj uyarısı verdi oysa bi tane beyaz ama 20cmlik bi kablo var onu taktığımda bu uyarıyı vermiyor. Ben de orijinal nokia şarj adaptörüne taktım slink kabloyu ve hiç uyarı vermeden şarj etmeye devam etti. Philips'i garantiye göndereceğim yaparlarsa onunla devam ederim.

erhanercan

erhanercan

Üye
O bahsettiğiniz philips çift çıkışlı şarj aleti bende de var fakat kablosu temassızlık yapmaya başladı muhtemelen garantiye verince yaparlar. Bugün hepsiburada'dan slink şarj kablosu aldım bu philips'e taktım yavaş şarj uyarısı verdi oysa bi tane beyaz ama 20cmlik bi kablo var onu taktığımda bu uyarıyı vermiyor. Ben de orijinal nokia şarj adaptörüne taktım slink kabloyu ve hiç uyarı vermeden şarj etmeye devam etti. Philips'i garantiye göndereceğim yaparlarsa onunla devam ederim.

harbşden çok kaliteli şarj cıhazı phılıpsın aynı anda gercek 2.1 veriyor işte buldun mu da onun kablosu gibi bulmak lazım

dakamon

dakamon

Üye
Ben remax ın kablosunu kullanıyorum 1 yılı aşkındır. 2. yi bile aldım yedekte tutuyorum. Yassı bir kablo çok sağlam bir kablo. Tavsiye ederim. Gittigidiyor gibi sitelerden alabilirsiniz.

kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye
yaz benide lumia 532 1 senedir kullanıyorum

Üst Alt