İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

endera

Üye
Yezz Billy 4.7 winphone nasıl win10 kurarım

Sent from my iPhone using Tapatalk

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu paylaşımda bir acayiplik var mı?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
.BlueTR

.BlueTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
suyunsesi

suyunsesi

Üye
İngilizcem çok zayıf ama galiba Android sisteminde çalışan en iyi pil ömrü ile alakalı bir yazı yazıyor. Fakat hemen altında resimdeki telefon bir Lumia. :zong:

Son düzenleme:
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Konuda Androidden bahsediliyor. Cihaz eğer ben yanlış hatırlamıyorsam Nokia N9 ve ekranında WP8.1 batarya simgesi var :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Konuda Androidden bahsediliyor. Cihaz eğer ben yanlış hatırlamıyorsam Nokia N9 ve ekranında WP8.1 batarya simgesi var :)
Cihaz Lumia 800, ekranda da WP7 pil boş bildirimi var. Ama Android konusunda bu görseli kullanmayı neden tercih etmişler onu anlamadım.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Cihaz Lumia 800, ekranda da WP7 pil boş bildirimi var. Ama Android konusunda bu görseli kullanmayı neden tercih etmişler onu anlamadım.
Abi bizim anasayfadaki her 10 haberin birinde yazım yanlışı vs. görüyorum.Onlar da gözden kaçırmışlardır.Konu batarya ile ilgili olduğu için boş batarya simgesi olan bir görsel bulup koymuşlardır aceleyle.Başka açıklaması olamaz bence

blackss

Üye
Daha önceden bir kaç tane lumia kullanmıştım en son 4 ay önce 1520 kullandım beni Android ve ios a bağlayan clash of clans vardı onu da bıraktım bakalım inşallah pişman olmam ki olacağımı da sanmıyorum dediğiniz gibi kararlı yapıda kullanmaya devam edeyim

braayn

braayn

Üye
Daha önceden bir kaç tane lumia kullanmıştım en son 4 ay önce 1520 kullandım beni Android ve ios a bağlayan clash of clans vardı onu da bıraktım bakalım inşallah pişman olmam ki olacağımı da sanmıyorum dediğiniz gibi kararlı yapıda kullanmaya devam edeyim
beta kullanırsan betaya katıldığın için pişman olursun cihaza gelince parasını hak etmiyor. 2000 altına alabiliyorsan o ayrı 2000 üstü kesinlikle verilecek bir cihaz değil .ABD'de olsan yanında birde 950 hediye veriyorlar düşün artık sen cihazın piyasadaki değerini

furyzer0

furyzer0

Üye
CoC yerine age of empires ın bir oyunu var bence çok daha güzel sonuçta AoE bu sektörün atasıdır

Sent from mtalk using lumia 950

afwerker

afwerker

Üye
beta kullanırsan betaya katıldığın için pişman olursun cihaza gelince parasını hak etmiyor. 2000 altına alabiliyorsan o ayrı 2000 üstü kesinlikle verilecek bir cihaz değil .ABD'de olsan yanında birde 950 hediye veriyorlar düşün artık sen cihazın piyasadaki değerini
artık o kampanyada bitti ve 920 925 1020 cihazını getirene 150$ kampanyası başladı

Aybars1979

Aybars1979

Üye
al kardeşim bakma alma diyene madem memnun değiller satsınlar ellerindekini buradada olumsuz görüş belirtmesinler. ben 3 kişiye lumia aldırdım en son geçen hafta yeğenime l830. gayet memnun oldu o kadar android al diye tutturanlara rağmen iyi ki almışım diyor şimdi. üstelik aldığımız günden beri insider da kullanıyor telefonu daha arayıpta en ufak bir sorundan bahsetmedi. keza 2 ay önce biladerime l535 aldık oda insiderda kullanıyor.

• Beğen
Tepkiler: lumiacı ve blackss

blackss

Üye
al kardeşim bakma alma diyene madem memnun değiller satsınlar ellerindekini buradada olumsuz görüş belirtmesinler. ben 3 kişiye lumia aldırdım en son geçen hafta yeğenime l830. gayet memnun oldu o kadar android al diye tutturanlara rağmen iyi ki almışım diyor şimdi. üstelik aldığımız günden beri insider da kullanıyor telefonu daha arayıpta en ufak bir sorundan bahsetmedi. keza 2 ay önce biladerime l535 aldık oda insiderda kullanıyor.
Az once aldım telefonu andorid den gına geldi bakalım inşallah memnun kalırım :)

• Beğen
Tepkiler: mp2934 ve lumiacı
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Az once aldım telefonu andorid den gına geldi bakalım inşallah memnun kalırım :)
hayırlı olsun güle güle kullan. eksikleri elbet var ama bu hali ile bile artılarıda diğer platformalara göre bence fazlaca var. umarım beklentilerinizi karşılar.

• Beğen
Tepkiler: blackss

blackss

Üye
hayırlı olsun güle güle kullan. eksikleri elbet var ama bu hali ile bile artılarıda diğer platformalara göre bence fazlaca var. umarım beklentilerinizi karşılar.
Sağolun teşekkür ederim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günler de kullanın. O cihaz sizi pişman etmez. O kadar android ios deneyimlerime rağmen gene de Windows Phone diyorum. Mıknatıs gibi kendine çekiyor.
Diğer platformlar stabilize ve ara yüze odaklı güncelleme alıyor. Bizde ise aksiyon filmlerini aratmayacak heyecan var. Her yeni insider sürümünde acaba ne değişiklikler oldu diye heyecan yapıyoruz. Sonra hüsrana uğrayıp bi sonraki yapıya bakıyoruz.
Farkına varmadan bu sisteme bağlanıyoruz yani. (Cihazım Lumia 1520 en fazla 2 ana güncelleme götürür gibi)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 950 ve 950 XL için çok güzel alüminyum kılıflar üretmişler.

Değerlendirmek isteyen aşağıdaki linkten satın alabilir. Fiyatları 4$

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve Esendağlı
dakamon

dakamon

Üye
Lumia 950 ve 950 XL için çok güzel alüminyum kılıflar üretmişler.

Değerlendirmek isteyen aşağıdaki linkten satın alabilir. Fiyatları 4$
Çok güzel. Bu kılıflar için lumia 950 alırım

Üst Alt