İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Benim dolaylı yolculuğumu biliyorsunuzdur, bilmeyenler için; şurada ve burada dile getirmiştim . .
Bundan 1-1.5 ay kadar öncesi, verdikleri değişim cihazı olan sıfır/kutulu L830'u LG G2 32GB ile birebir takas etmiştim.

Kısacası; yarın inşaAllah! aşağıdaki hayranı olduğum cihazı alıp sizlere tekrar katılmış olacağım :eller:
(cihaz değişim cihazı olup daha 2 ay bile olmamış)

@oktayceylan26 @afwerker @sfgnrl @Aybin.Kilic @Esendağlı @brk-rtrk @KırmızıBeyaz60 @dakamon @erhanercan @basfob @Sensation
Hadi hayırlı olsun, neden peki bu dönüş bu kadar kısa zamanda.

erhanercan

erhanercan

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Benim dolaylı yolculuğumu biliyorsunuzdur, bilmeyenler için; şurada ve burada dile getirmiştim . .
Bundan 1-1.5 ay kadar öncesi, verdikleri değişim cihazı olan sıfır/kutulu L830'u LG G2 32GB ile birebir takas etmiştim.

Kısacası; yarın inşaAllah! aşağıdaki hayranı olduğum cihazı alıp sizlere tekrar katılmış olacağım :eller:
valla cihazı sıfır mu buldun nasıl nerden buldun :) eğer öyleyse 1520 fıstık gibi cihazdır ya harika olmuş derim :)

efeler12

efeler12

Üye
Bugün telefonu düşürüp baya sağlam kırdıktan sonra lumia 950nin avea turkcell ve vodafone da olmadığını görünce iphone a geçiyorum kardeşler. Umarım ilerde tekrar yollarımız kesişir windows mobile cidden gelecek vaat eden bir işletim sistemi

• Beğen
Tepkiler: n000k
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bugün telefonu düşürüp baya sağlam kırdıktan sonra lumia 950nin avea turkcell ve vodafone da olmadığını görünce iphone a geçiyorum kardeşler. Umarım ilerde tekrar yollarımız kesişir windows mobile cidden gelecek vaat eden bir işletim sistemi
920 mi düşürüp kırdın nasıl oldu ya merak ettim

efeler12

efeler12

Üye
920 mi düşürüp kırdın nasıl oldu ya merak ettim
abi çok düşürüyordum zaten hiçbir şey olmuyordu da bu sefer bildiğin kırılmasa mucize olacaktı. Yer de düz değildi böyle yamuk yumuk betondu direk içim yandı ekran gidince tekliyor fln anısı vardı telefonun baya üzüldüm açıkçası. Gene iyi dayandı anısını saklıycam atmam büyük ihtimal imkanım olunca tamir ettiricem

4MaGuS

4MaGuS

Üye
abi çok düşürüyordum zaten hiçbir şey olmuyordu da bu sefer bildiğin kırılmasa mucize olacaktı. Yer de düz değildi böyle yamuk yumuk betondu direk içim yandı ekran gidince tekliyor fln anısı vardı telefonun baya üzüldüm açıkçası. Gene iyi dayandı anısını saklıycam atmam büyük ihtimal imkanım olunca tamir ettiricem
düz zeminde dediğin gibi bir şey olmuyor pek bende geçenlerde göüs hizasından yaklaşık 1.4m den düz zemine düştü cam üstüne hiç bir şey olmadı ama eğik zeminde falan hasar görmesi kaçınılmaz o kadar olacak artık o zemine dayanacak telefon yok zaten şu zon zamanlarda çıkan askeri standart telefonların bile dayanacağını sanmıyorum ben

• Beğen
Tepkiler: efeler12
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Hadi hayırlı olsun, neden peki bu dönüş bu kadar kısa zamanda.
Sağ ol abi mağaza yönüyle eyvallah da yok ya yine sevemedim Android'i, çok cılız kalıyor. G2'de aşırı donmalar, takılmalar ve hatta kilitlenmeler bile oluyordu. Kor gibi yanan arka kısmı saymıyorum bile. :dry: O Snapchat midir, bu tarz beklenen uygulamaları denedim af edersiniz ama hiçbir b*ka yaradığı yok.
Hatta anlam veremediğim gelmiş geçmiş en saçma uygulama olmuş Snapchat benim gözümde. Millet burada o dandik uygulamanın neresine kendini yırtıyor anlamış değilim. :dry:

valla cihazı sıfır mu buldun nasıl nerden buldun :) eğer öyleyse 1520 fıstık gibi cihazdır ya harika olmuş derim :)
Cihaz değişim cihazı olduğu için daha 1.5 aylık ve bayan kullandı tertemiz ve tüm kutu aksesuar vb hepsi duruyor.
Sabah gezinirken [f]'de gözüme denk geldi hemen yapıştım :D Konuştuk anlaştık, yarın inşallah İstanbul yolcusuyum. :)

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
erhanercan

erhanercan

Üye
hayırlı olsun temiz cihazın şimdiden :)

furyzer0

furyzer0

Üye
Gerçekten oyun optimizasyonları gelişirse ve ayriyeten redstone iyi çıkarsa çok iyi olacak ama eski tecrübelerden pek beklentiye girmiyorum :D

Sent from mtalk using lumia 950

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Merhaba arkadaşlar..
Yazmayı unuttum dün şurada bahsettiğim cihazımı almış bulunmaktayım.
1 ay kadar ayrı kaldım, acaba bıraktığım gibi mi yoksa var mı 1-2 adım yenilik/sorunsuzluk ? :kıskıs:
Biraz bilgi verirseniz çok sevinirim

furyzer0

furyzer0

Üye
Redstone yapılarında 1-2 yenilik var bir de kilit ekranı için patent almış ms

Sent from mtalk using lumia 950

eRdaL.

eRdaL.

Üye
930 u sattım tekrar 6s plus aldım bir yıl aradan sonra geçmiştim ama uygulama kaliteleri hala aynı yerinde sayıyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Merhaba arkadaşlar,

@oktayceylan26 @afwerker @sfgnrl @Aybin.Kilic @Esendağlı @brk-rtrk @KırmızıBeyaz60 @dakamon @erhanercan @basfob @Sensation

Androide bu kadar dayanman bile mucize. Her zaman derim "Wpnin tadını alan gerçek kullanıcılar diğer sistemler de fazla duramaz"
Bu arada sarı fıstık fena cezbediyor insanı :kop2::kop2:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

byburkay

Üye
830'a benide ekleyebilirsiniz..

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Sayfanın üstünde ki bildirim,profil kısımları gözükmüyor genel bir sorun mu

n000k

n000k

Üye
640 XL benide ekleyin yaw ;-)

-yeniliklere açığız_[emoji442]-

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Androide bu kadar dayanman bile mucize. Her zaman derim "Wpnin tadını alan gerçek kullanıcılar diğer sistemler de fazla duramaz"
Bu arada sarı fıstık fena cezbediyor insanı :kop2::kop2:
He G2 ile olan süreyi eklemedim 1 ay bile kullanamadım zor durdum. Ya mağaza güzel, tamam bizdeki uygulamalar arasında çok fark var ( uygulamalarda daha fazla özellik, geçiş efektleri vs vs) ama Android'deki şu klasik rom/ram dolma olayı beni bıktırdı. Ulan arkada hiçbir şey açık değil McAfee Mobile arkaplanda elimi dahi değdirmediğim açık uygulamaları görüp kapatmamı istiyor. Sonra 2 GB ram var, boş ram 200~300MB diyor, ee 1.700'ü neresine kullanıyor?:hmmm Gel de derlenme o yüzden Android boş abi bize yaramaz. 1520'ye gözüm gibi bakıyorum zaten ve gittiği kadar gidecek ki epey de kullanırım -ki zaten hayranı olduğum için tekrar bunu aldım, 950XL da alabilirdim ama 'BOŞ' cihaza o kadar para vermenin mantıksız olacağı için gerzek değilim o kadar. Bu şekilde devam :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: furyzer0 ve Aybin.Kilic

Üst Alt