Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
23.0.1.A.0.167 TR ftf dosyası var mı? Ben de 6.0 dan 4.4.4 e dönmek istiyorum
D6503 için Almanya romunu buldum. Şarj daha iyi gidiyor zaten Alman romlarında bu daha iyi olur.

Arkadaşlar z1 e marshmallow güncellemesi gelecek mi? Bilgisi olan var mı?
Z ve Z1 almayacak
neden dönmek istiyorsun sebebini öğrenebilirmiyim ? ve sanırım TR ftf si yok ama Nordic Generic ftf linki verebilirim gayet iyi.
@0MG90 @sado_27 @alfo9403 artık sürekli rom atmaktan bıktım diyebilirim sizce hangi sürüm daha iyi güncellik önemli değil benim için genelde müzik dinler sosyal medyada takılırım ama arayüzün aşırı akıcı olmasını istiyorum arada kaldım sizin düşünceleriniz neler ?
Pil ve performansta Kitkat hala iyi

zencibitc

zencibitc

Üye
@0MG90 teşekkürler
@0MG90 kitkata kavuştunmu ? :)

zencibitc

zencibitc

Üye
bu hafta imkansız gibi duruyor daha z5 serisine gelmediki ?

0MG90

0MG90

Üye
Güncelleme Mayıs'ta başlayacaktı.

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos
sado_27

sado_27

Üye
neden dönmek istiyorsun sebebini öğrenebilirmiyim ? ve sanırım TR ftf si yok ama Nordic Generic ftf linki verebilirim gayet iyi.
@0MG90 @sado_27 @alfo9403 artık sürekli rom atmaktan bıktım diyebilirim sizce hangi sürüm daha iyi güncellik önemli değil benim için genelde müzik dinler sosyal medyada takılırım ama arayüzün aşırı akıcı olmasını istiyorum arada kaldım sizin düşünceleriniz neler ?
Yani bence 4.4 donmeyın cunku ısınma sorunı vardı en ıyısımı 5.1.1 lolipotu tabı bu kendı gorusum yınede sız bılırsınız ısteyen olursa tr 5.1.1 romunu upland eder lınkını paylasırım

zencibitc

zencibitc

Üye
@sado_27 iyi diyorsunda ben lolipopu yükleyince çok sıkıntı oluyordu örneğin telefonu belli bir süre kullandıktan sonra youtube uygulamasında kş videoları oynatmıyordu telefonu yeniden başlatmak gerekiyordu. ve marshmallow lolipopa göre baya hızlı.

sado_27

sado_27

Üye
@sado_27 iyi diyorsunda ben lolipopu yükleyince çok sıkıntı oluyordu örneğin telefonu belli bir süre kullandıktan sonra youtube uygulamasında kş videoları oynatmıyordu telefonu yeniden başlatmak gerekiyordu. ve marshmallow lolipopa göre baya hızlı.
Lolıpop sadece youtube sorunuysa bence bu sebeb olmamalı.bende sıkıntı yoktu mesela youtubede
Yani marhmallow hızına lafım yok. Ama.napıcaz pekı sımdı 4.4 ısınıyor 5.1 yotubede sorun cıkıyor . Marshmallow batarya berbat napak kardasım sen soyle

man20

man20

Üye
bende 5.1.1 yüklü. Youtube'da hiç sorun yaşamadım.

0MG90

0MG90

Üye
Bende de youtube sorunu yok

Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Marshmallow neden beğenmediniz bazı buglar harici memnunum lollipop geçecek pek sebep yok benim telefonda . Şarj ilk 2 3 gün berbattı sıfırladıgim için kalibrasyon bozulmuş. Bi kaç kez %2 ye kadar düşürüp fulledım düzeldi lollipop ile aynı şuan şarj. Belki bi tık daha iyidir. Wifi 6-7 saat arası mobil veri ile 5 saat ekran süresi veriyor aşağı yukarı. Sabaha kadar %2-3 gidiyor en fazla.
Z3 Compact kullanıyorum ama aynı zaten z serisi. Bi güncelleme yayınlasalar şu hatalar için iyi olacak o kadar beta süreci ve geç vermeden sonra bu ufak hatalar bile olmamalı aslında.
En sinir edeni bi görüşme yaptıktan sonra başkasını arayım diyince 10 15 sn kadar aranmıyor tıklıyorum isme tepki vermiyor.
Birde s3 mini kullanır gibi oldum rehber mesajlar giriyor ama görüntü geç geliyor. 3.parti uygulamalar daha hızlı [emoji1]

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zencibitc

zencibitc

Üye
Lolıpop sadece youtube sorunuysa bence bu sebeb olmamalı.bende sıkıntı yoktu mesela youtubede
Yani marhmallow hızına lafım yok. Ama.napıcaz pekı sımdı 4.4 ısınıyor 5.1 yotubede sorun cıkıyor . Marshmallow batarya berbat napak kardasım sen soyle
ben bootloaderi kırdım o yüzden olabilir sanırım. ama youtube sorunu olmasada marshmallow lolipop u halt eder şarhsen benim şarjım süper gidiyor birazda kullanıma bağlı. ben ekran kapalı müzik dinlerim genelde ve gayet güzel.

sado_27

sado_27

Üye
Sen zaten cözmüşsun olayı daha kımseye danısmana gerek yok kardes :D
Ben muzık dınlerken ekran full acık oluyor cebımde. Bıde muzık dınlerken telefon cebımde.nete gırıyor canı sıkılınca belkı oyuzden. Cabuk bıtıyor sarjım :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bakım güncellemesi geldi ama ne işe yarıyor çözemedim :hmmm

zencibitc

zencibitc

Üye
bu bi uygulamayımı güncelliyor yoksa sistemi mi ?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Hem uygylama hem yazılım sanırım ama büyük ihtimalle uygulama :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
zencibitc

zencibitc

Üye