Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Benimde wifi çok yavaş nedense. Özellikle indirmeler de.
Google uygulamarı da silinmiyormuş devre dışı bırakıyor, gözükmüyor.

zencibitc

zencibitc

Üye
benim indirmelerde pek problem yokta örneğin google playe giricem orda dönüp duruyo bekletiyor ama indirme eskisiyle aynı. aynen şimdi arayıpta buldum devredışı bırakılıyormuş. olsun tek tek uğraşmıycaz en azından :/ androidin kenmdi pil tasarrufunu halletmişler bence lolipoptaki stock pil tasarrufunda daha çok pil gidiyordu. wifi deki küçük sorunu halletsinler yeter valla stamina olmasada olur bence

• Beğen
Tepkiler: Preloader
0MG90

0MG90

Üye
Bana Stamina lazım :(

• Beğen
sado_27

sado_27

Üye
rus romunu yükledim bende ve google uygulamaların çoğu silindi. pil simgesinin dik olcağını kim söyledi ? sadece consept romda öyleydi. menünün yukarıdan aşşağıya kayma durumu Google Asistan Launcher da dahil. Ve izini vermzsen nasıl resim göndericeksin ? @0MG90 pil konusunda ben kitkattan geçtim ve şahsen bir tık daha iyi gidiyor gibi. Ha birde benim wifi çekim gücü azaldı sanki :/

Ya kardeşim araştırmadan bilip bilmeden yorum yapmayın. Baktınmıkı arastırdınmı ki romu yükledikten sonra??? . Google uygulamalar çoğu silindi diyorsun ya hani. Ayarlardan uygulamalara gir oraya bi bak silindi dediklerin hepsi devre dışı.!!!!! Ayrıca pil simgesinin dik olacağını bas bas verdıklerı consept romlar da belli değilmiydi consept romunu neye dayanarak tanıtıyorlar çıkarıyorlar ki? Menüye gelince ben google Launcher yükledikten sonra napim Android 6 yi lolıpootada Launcher yüklerdim :D benim bildiğim gözlemlediğim en iyi pil omru lolıpopta idi. Ram konusunda da kitkattan ıyıydı

zencibitc

zencibitc

Üye
Ya kardeşim araştırmadan bilip bilmeden yorum yapmayın. Baktınmıkı arastırdınmı ki romu yükledikten sonra??? . Google uygulamalar çoğu silindi diyorsun ya hani. Ayarlardan uygulamalara gir oraya bi bak silindi dediklerin hepsi devre dışı.!!!!! Ayrıca pil simgesinin dik olacağını bas bas verdıklerı consept romlar da belli değilmiydi consept romunu neye dayanarak tanıtıyorlar çıkarıyorlar ki? Menüye gelince ben google Launcher yükledikten sonra napim Android 6 yi lolıpootada Launcher yüklerdim :D benim bildiğim gözlemlediğim en iyi pil omru lolıpopta idi. Ram konusunda da kitkattan ıyıydı
peki :) sen dik pil simgesi ve yukarıdan aşşağıya listelenen launcher bekle hahaha :D

• Beğen
Tepkiler: sado_27
sado_27

sado_27

Üye
Ben beklemiyordum adamların söylediklerini söylüyorum sonuçta ben kullanıcıyım ve bütün yorumlarda forumlarda gelen Android 6 nin ekran resimlerinde. Dediğim şekilde ve ekran da yana doğru değilde aşağı doğru kayması soylenılıyordu hatta eğer birazcık araştırma yaparsan uygulamalar kolay bulunsun diye. Ekranın altında sürükleme çubuğu var alfabetik sıraya göre diziliyor. Peki sen baktınmı kaldırdım dediğin uygulamalara

zencibitc

zencibitc

Üye
evet @0MG90 ile üstteki konuşmalarımızı okusaydın şimdi gereksiz atar yapmazdın :D demekki her söylntiye inanmamak gerekiyormuş yatay pil ve yatay menü ;)

sado_27

sado_27

Üye
Haklısın kardeşim haklısın ;)

0MG90

0MG90

Üye
Ram kullanımı berbat! Instagram'da geziyorum, Chrome'a dönüyorum işim bitince yine Instagram'a geçiyorum baştan başlıyor. Bütün uygulama ve oyunlarda böyle.

D6503 cihazımdan gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
Bu arada uygulama sıralama var. Uygulama arama kısmında yandaki 3 noktaya dokunun orada.

zencibitc

zencibitc

Üye
Ram kullanımı berbat! Instagram'da geziyorum, Chrome'a dönüyorum işim bitince yine Instagram'a geçiyorum baştan başlıyor. Bütün uygulama ve oyunlarda böyle.

instagramda dolaştım chrome da 3-4 sekme açtım gezdim hepsine geçiş çok hızlı.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
instagramda dolaştım chrome da 3-4 sekme açtım gezdim hepsine geçiş çok hızlı.
Bende arkada tutma diye birşey yok. Sinirlerim bozuldu valla geçmeseydim keşke 6'ya.
Diğer ülkelerin romu çıksın yine ftf atıcam olmadı diğerlerinden birine geri dönerim.

zencibitc

zencibitc

Üye
sen ftf yüklerken yanlış şeylerimi işaretledin ?

0MG90

0MG90

Üye
Yüklenirken birkaç yerde Warning hatası verdi aslında. Şu an wifi yavaşlığı sinirimi bozuyor.

zencibitc

zencibitc

Üye
bende bugün wifi de çok problem yaşadım. ben 4.4.4 e dönüyorum.bazı sony sayfalarında sözde sony nin verdiği .570 sürümü betaymış. ve ayarlara falan girdiğimizde üst bar siyah kitkat gibi z5 serisindede böyleymiş en iyisi kitkat aga :)

0MG90

0MG90

Üye
Aynen verdiği güncelleme betanın stabil hali. Öyle olunca onu vermişler güncelleme olarak.

Wifi benim genel sorun oldu artık. Laptopta falanda birşey indirirken hızlı iniyor ama sayfalar falan geç açılıyor. Oyunlarda da hep lagım.

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar Xperia X temasını ve ikon paketlerini buradan yükleyebilirsiniz. Ayrıca değişik ikon paketleri de var.

Root gerektirmiyor. İkon değiştirmek için Marshmallow veya yeni Xperia Home yüklü olmalı.

• Beğen
Tepkiler: man20
alfo9403

alfo9403

Üye
Bugün sabah wıfı üzerinden 6.0 güncellemesi indirilmeye sunuldu sanırım bana şimdi güncelleme geldi

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
Bugün sabah wıfı üzerinden 6.0 güncellemesi indirilmeye sunuldu sanırım bana şimdi güncelleme geldi

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye için OTA çıktı ondandır, bende çoktandır yüklü :ehe

Üst Alt