Telefonu kapalı şarj et kendine gelirArkadaa çalışan uygulamalardn kaynaklanıyor sanırım telefon şarjdayken aşırı işlemci ısınıyor
Telefon yanıyor
Şarjdaykende kurcalamadan olmuyor amaTelefonu kapalı şarj et kendine gelir

Dayanacaksın artık [emoji1] [emoji1] [emoji1]Şarjdaykende kurcalamadan olmuyor ama![]()
Sony güncellemesi için betaya nasıl kayıt olucaz
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aşağıdaki linkten bakabilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Link google play e yönlendiriyor ama açılmıyor sanırım Türkiye için kapalıYapamadım neyse beklicez saol
Açık beta kayıtları kapanmış [emoji23]Xperia Beta Programa kaydolmak isteyenler için apk, buyrun arkadaşlar
Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şansınıza küsünAçık beta kayıtları kapanmış [emoji23]
Bu yaz bitecek zaten Marshmallow programı. Android N Beta başlatırlar herhalde.Bomba olur güncelleme dedim beta programları çok havalı falan tırt çıktı güncellemeŞansınıza küsünBu yaz bitecek zaten Marshmallow programı. Android N Beta başlatırlar herhalde.
Stamina final güncellemesi gelsin o zaman belli olur. Baya büyük güncelleme olacak çünkü.Bomba olur güncelleme dedim beta programları çok havalı falan tırt çıktı güncelleme
Hala 5.1deyim ben gayet akıcı malesef ses hala düzelmedi yeni güncellemelerde kamera desenStamina final güncellemesi gelsin o zaman belli olur. Baya büyük güncelleme olacak çünkü.
(( üzüyorÇokta kötü değil. Cep Tel. Fot. konusunda paylaşıyorum çektiğim fotoları bir bak istersen.Hala 5.1deyim ben gayet akıcı malesef ses hala düzelmedi yeni güncellemelerde kamera desen(( üzüyor
Manual mod sanırım ben anlamam o ayardan keşke anlasam... Ama hakkını vermiyor kamera daha harikasını çekebiliriz otomatik Rezalet hocamÇokta kötü değil. Cep Tel. Fot. konusunda paylaşıyorum çektiğim fotoları bir bak istersen.