alfo9403
Üye
Bana sabah geldi ya üstelik Sony Center cihazıTürkiye için OTA çıktı ondandır, bende çoktandır yüklü![]()
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana sabah geldi ya üstelik Sony Center cihazıTürkiye için OTA çıktı ondandır, bende çoktandır yüklü![]()
Hangi ülkenin romu yüklüyse ona göre geç gelebilir. Ben çıkar çıkmaz ftf attım.Bana sabah geldi ya üstelik Sony Center cihazı
Benimki Türkiye romu yani stock hala değiştirmedim Türkiye dır.Hangi ülkenin romu yüklüyse ona göre geç gelebilir. Ben çıkar çıkmaz ftf attım.
Hocam o olay bende olmuyor. Kurdum 6.0 Uygulamayı ramde tutuyor, baştan başlamıyor geçişlerde. Sayfayı da yenilemiyor.Stamina yok birde uygulamalar ram'de tutulmuyor. Mesela Twitter'da gez, Instagram'a geç yine Twitter'a geçince baştan başlıyor. Lollipop'taki gibi değil. Onun haricinde iyi.
Bence mantıklı çift tıklayınca ekran kapanma da gelmiş. Bende ramde tutuyor uygulamaları birinden birine geçince tekrar yüklemiyor ayfon gibi. Tek eksik bildirim paneline otomatik parlaklık kısayolu hala hala daha eklenmemiş.Yüklemek mantıklı mı sence?
Niye bende öyle oluyor anlamadım :/Hocam o olay bende olmuyor. Kurdum 6.0 Uygulamayı ramde tutuyor, baştan başlamıyor geçişlerde. Sayfayı da yenilemiyor.
emegın ıcın tesekkurler cok sade olmus kardeş bıraz daha gelıştirsen mesele ıkonlardada degısıklık yapsan fark ettıgım tek şey duvar kagıdı ve a tuslar emegın ıcın tekrardan tesekkurler![]()
TeşekkürlerGüzel olmuş alt üst bar tamamen şeffaf olabilir arka plan.
Eline sağlık :-)
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha ilk kez denedim bakalım daha neler yapabilirim
neden dönmek istiyorsun sebebini öğrenebilirmiyim ? ve sanırım TR ftf si yok ama Nordic Generic ftf linki verebilirim gayet iyi.23.0.1.A.0.167 TR ftf dosyası var mı? Ben de 6.0 dan 4.4.4 e dönmek istiyorum